Şimdi Ara

Hangi Sistem Daha İyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu forumda araştırdım değerli arkadaşlarım bana cevap verdi ama bazıları farklı cevaplar verdi ben de bu konuda az çok bilgi sahibim var o.c ile fazla işim olmaz size doğruyu sölemenizi istiyorum tarafsız olarak lütfen sölermisiniz hangi sistem daha iyi .iyi anlamanız için 2 tane fotoğraf atıcam bütçem max 2500 tl bu yüzden ana kart,işlemci,ram,ekran kartı gibi dahili bileşenleri ii seçmek istiyorum fazla konuştum fazla uzatmadan hangisi daha iyi olur ?

not:işlemci de kararsız kaldım mimari oalrak intel gösteriyor ama özellikleri bakımından intelin 2 katı kadar güçte ?
     Hangi Sistem Daha İyi ? Hangi Sistem Daha İyi ?

• DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    1.resimde işlemciyi 4670K yapıp ekran kartını GTX 780'e çekin.
    2 resimde işlemci sogutucusu almışsınız. Peki neden termal macun aldınız ? Paranızı boşa harcamayın.
    Birkaç gündür görüyorum sizi üst üste konular açmayın lütfen.
  • amd sistemde anakart olmamıs diyebilirim ud3p yakışır o sisteme. ayrıca termal macuna gerek yok bence sogutucunun yanında yüksek bi ihtimal gelecektir. şahsi fikimdir ssd ye sadece sistem kuracaksanız 100 liralık 32gb lık model alıp yanına 1tb caviar blue tarzu bişey almanız daha iyi olacaktır. şahsi tercihim yine amd deden yanadır ama intelde yabana atılamaz ben işlemci ve anakart hariç fikirlerimi değerlendirin derim.
  • Değerli arkadaşlarım ben o thermal macunu o sistemle alakalı oalrak almıyacağım siz onu es geçin bu arada anakarta bakıcam ana kartta hep farklı cevaplar verdiler ud3p mi ne onu dediğinizi alıcam gtx 780 kötü olmuş diye düşünüyorum gtx 770 daha mantıklı olur diye düşünüyorum r9 290x alabilirm aslında ama bu sistem fena olmaz değil mi ?

not:belirttiğim gibi o.c ile pek işim olmaz 4670 almam daha mantıklı olmaz mı ?
  • Peki asıl soru hangi sini alsam daha iyi performans alırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

arkadaşlar ben bu forumda araştırdım değerli arkadaşlarım bana cevap verdi ama bazıları farklı cevaplar verdi ben de bu konuda az çok bilgi sahibim var o.c ile fazla işim olmaz size doğruyu sölemenizi istiyorum tarafsız olarak lütfen sölermisiniz hangi sistem daha iyi .iyi anlamanız için 2 tane fotoğraf atıcam bütçem max 2500 tl bu yüzden ana kart,işlemci,ram,ekran kartı gibi dahili bileşenleri ii seçmek istiyorum fazla konuştum fazla uzatmadan hangisi daha iyi olur ?

not:işlemci de kararsız kaldım mimari oalrak intel gösteriyor ama özellikleri bakımından intelin 2 katı kadar güçte ?
     Hangi Sistem Daha İyi ? Hangi Sistem Daha İyi ?

2550 TL Son Zamanların En İyi Oyun Canavarı Detaylar İçeride !!

http://forum.donanimhaber.com/m_88965532/f_//tm.htm

• bjk_murat hocam kısacası amd olan sistemi tercih ediyorsunuz 2. fotoyu yani :) inceleme başarılı olmuş benim 2. sistemimle aynı olmuş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi mühendislik daha iyi?
    7 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.