Şimdi Ara

hangi ses sistemi sony ,philips,creative,logitech (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

quote:

Orjinalden alıntı: _KeŞ_

ve ben sadece x530 için demiyorum Z5500 ı dinlediysen bidaha sony i ağzına almassın 500 watt rms ses var...

bunu senin bu foruma yeni gelmiş olmana bağlıyorum forumu biraz araştır.x530 nerde z5500 nerde. bir kere bahsedilen sonyle ne z5500 ü nede x530 u karşılaştırabilirsin.güç ve kalite ve donanım farkları var hepsinde tamam mı????????????????*

bende x530 u demiyorum dedim zaten.Z5500 için konuştm dediiniz.sony srs d5100 çokta mükemmel deil

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

sony srs d5100 5+1

philips mms 460 5+1

creative t6060 5+1

logitech x530 5+1

bu dört sistemden birini düşünüyorum alıp kullananlar varsa yorumlarını esirgemesin.

özellikle müzik ses kalitesi önemli oyun çok önemli değil.

ben sony e daha yakınım ama yinede kullananlar daha iyi bilir.

bass ıstıyorsan mms460
    tız ıstıyorsan x530

sony e hıc bakma yaramaz

arkadaşım yanlış olmuş galiba ben şu anda 2+1 logitech kullanıyorum bas süper sanıyorum 5+1 de öyledir.
    yani basta philips in logitech i geçeceğine inanmıyorum.

birde sony i dinledinmide yaramaz diyorsun yaramayan nesini gördün müzik ses eleştirisi olarak yaparmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattara 61 -- 22 Temmuz 2006; 22:48:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

müzik ses kalitesi önemli deilmi

o zaman daha cok film ve oyunda kulalnıcaksın,o zaman tereddütsüz t6060 diyebilirm,cunku belirtttigin setler arasında en iyi bass ve tizler t6060 da(film,oyun),eğer bulamazsan ve ya uygun olmazsa x530 u da tercih edebilirsin.Mmms460 ı yazmana gerek bile yoktu,zahmet etmişsin

yanlış anladın mizik ses kalitesi önemli.

ya aslında şunu söylemek isterim şimdi mesajlara bakarsanız 4 markada tavsiye edilmiş.bu şunu gösteriyor, 4 sistemde aslında belli bir kaliteyi tutturmuş. artık aradaki farkları ayırmak için müzik kulağıyla test yapmak lazım işte bası tizi vs.

bu arada içlerinden sony diğerlerine göre biraz pahalı ama hakederse fiyatını alırım yani.

birde logitech in yurtdışında satılan z5300 diye bir modeli var ama Türkiye de satılmıyor bunu anlamadım onun fiyatı uygun olabilirdi kalitesine göre tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattara 61 -- 22 Temmuz 2006; 23:06:44 >

• Satılıyordu esasında ama artık gelmiyor tükendi.
  • defalarca yazdım ama görmemişsin demekki,kısaca özetlersek,tizler cok zayıf ve bassları ne kadar kapatırsak kapatalım ses boguk geliyor(sanırım mid lerde zayıf bu durumda).hee şimdi cıkıp biri atar,ses kartından tizleri artırırız falan die,yapay yollardan kalite olsaydı kimse gidipte trigue almazdı.+mss460 ın ilk bakışta bass ları iyi gibi gözükür fakat yüksek seslerde tuhaf sesler cıkarmaya başlar,tıpkı patlamış tekerlek gibi(örneğe bak:S).t6060 ı iyi kılan tizlerinin ve midlerinin kaliteli olması,malzeme kaliteli olunca hafif ses kartı yardımıyla tizler mükemmel hale getirilebilir,bass lara gelirsek,bu belirttiğinz setler içinde en sert basslara sahip set t6060,alt sevielerdede üst seviyelerdede sert basslara sahip,yalnız müzik dinlerken rahatsız edici olabilir,şahsen metal müzik dinlediim için basslar berbat tizler ise mükmmel gelio bana,ama bu kişiden kşiye deişir tabi,oyun ve ve filmlerde ise bu sert bass avataja dönüşüyor.

not:mms460 ve t6060(~t5900) ü evimde uzun uzun inceleme fırsatı buldum,bunlada yetinmeyip,arkadaşımın pc sindede denedim,sonuç: mss460 a boşuan para vermeyin (denenen kartlar : audigy2zs,audigy ls)
    quote:

Orjinalden alıntı: KızılKorsan

yaw @tylor sen bu mms serilerini neyini beğenmiyorsun şöle bir ayrıntılı yazarsan bened bileyim ona göre set alcam kendime kısa zamanda yani ben ikisinide uzun uzun dinleidm x530 daha kaliteli sesi var ama mms 460 da bundan geri kalmaz yanii haa mms 260 kötü bir set bende biliyorum ama çoğundan iyi piyasadaki ürünlerin bu set ama mms460 öle kötü bir sistem değil t6060 hiç dinlemedim onu bu kadar özel yapan neee baslları kötüymüş okuduğum yazılara göre ben onların yalancısıyım

@yattara 61,walla dün öyle yazıyordu,bi edit çalışması olmuş anlaşılan
    quote:

ya aslında şunu söylemek isterim şimdi mesajlara bakarsanız 4 markada tavsiye edilmiş.bu şunu gösteriyor, 4 sistemde aslında belli bir kaliteyi tutturmuş. artık aradaki farkları ayırmak için müzik kulağıyla test yapmak lazım işte bası tizi vs.

bu yazdıgına katılmıyorum,bence herkes bol keseden sallamış,herkes bu ayzdıgın markaların birini kullanıyor ve diğer setlerden habersiz,bu durumda yorum yapmak cok basit oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: _KeŞ_
    bende x530 u demiyorum dedim zaten.Z5500 için konuştm dediiniz. çokta mükemmel deil

kardeşim sen kaç yaşındasın ya?öyle falan yazı yazmışsın .böyle bir forumdan yeni haber olup da bana ahkam kesme.bu forumda yeni yetmeler hemen herşeye atlıyor.böyle olmazki neyse zaman la öğreneceksin.z5500 ile sony srs d5100 karşılaştıramazsın.çünkü z5500 decoderli ve güç olarak sonyden üstündür.verilen sistemlerden en iyisi sony.ama o da bu verilenlerle aynı sınıfta değil.gerek fiyat gerek güç olsun.sony srs d5100 nin mükemmel zaten olamaz doğru ama verilenler içinde en iyisi o tamam mı???????????????????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 23 Temmuz 2006; 21:31:31 >

• hı tamam
  • teşekkür ederim tylor şimdi biraz anlamaya başladım belki dinlediğim ortamların yeteri kadar düzgün olmamsından veya daha doğrusu yeteri kadar sessiz olmamsından seslerdeki bassın boğukluğunu duymadım ama şunu söyleyim gerçekten benim dinlediğim mms460 x530 kadar iyiydi hatta x530 basllarını BASStırıyordu ama dediğin gibi daha az gürültülü bir oratamda dinlersem eğer iki setide daha iyi karşılaştırabilirm ama diğer alıpta x530 iyade edenlere ne demeli yani adamlar x530 alıp beğenmeyip mms460 almışlar ben mms460 oyun performansına hyran kaldım harbi önündeki bass sürücüsü yerinden sökülecemiş gibi bass vuruyordu haa bende bass sürücüsündeki uğultuyu sevmem ama dediğim gibi ya dinlediğim ortamdan kaynaklanıyor yada ben bu uğultuyu duymadım.Senin sete gelince o zmana bana uymaz 6060 bass yoksa kaliteli ben napim ben de metal dinlerim ama az daha çok tekno severim bilgisayarımın içi metal gruplarla dolu sana yazardım dinleidğim grupları ama baya sürür yazmam ama dediğim gibi bunları uzun süreli dinleyemiyorum başş ağrısı yapıyor.Ses kartı olayına hiç girmiyorum çünki ordan yapılan ayarlamalarla ses sisteminin kalitesi artmıyor sadece dinlediğin müziğin kalitesi artıyor yani ses sisteminin ses kartsız benim için yapacağı önemlidir çünki kartımı sattım

• SEs sisteminin ses kartsız performansı onun yapabildiklerini gösterir kalitesinin gösterir zaten önemli olanda bu Bir ses sistemi ses kartsız yapabildiği onun kalitesini gösterir.Ses kartı modifiye gibi bişey önceki ses sistemlerim ses kartız bir işe yaramadıkları için değiştirdim yoksa ses kartlı hali benim için gerçekten iyiydi ama baktimki ses kartsız bir işe yaramıyor sattım gitti nese şimdiki sistemim Philips A3.610 gerçekten kalite sesi var benim çok hoşuma gidiyor helede tizleri basslarını yazmıyom bile onun kalitesi 20cmlik sürücüsünde ve kabininde gizli neyse ben bu aralar Alteclansing ATP3 aldım oda çok güzel fiyatıda 60ytlbomba bir alet
  • creative 5200 5+1 var bende çok memnunum.tavsiye ederim.buarada
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. a

• paran varsa ses sistemlerinde sony den şaşma derim.
  • paranı sokağa atacaksan sony al derim.sonra benim gibi kıvrım kıvrım kıvranırsın.
  • sony nin o seti için birşey diyemiceğim ama geri kalanlar arasında en güzeli x-530. tizleri de yeterli ve sesi bozmuyor. set zaten bass kralı. tek yapman gereken güzel bir enhancer veya eq ayarı. ve tabikide doğru hoparlör yerleşimi. ama creative in t serilerinden uzak dur derim bazıları t serileri için ayynı sinema salonu gibi diyor ama heyecan yapmak gereksiz çünkü alakası bile yok. 2+1 için trigue mükemmel ama onun bass ları da resmen kuru tahtaya vurur gibi ses çıkarıyor. x-530 daki yumuşak ve kafa ütülemeyen bass ( bu kişiden kişiye göre değişir ama genel olarak böyle ) o fiyat aralığında hiçbir sette yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

paranı sokağa atacaksan sony al derim.sonra benim gibi kıvrım kıvrım kıvranırsın.

SONY DAV-DZ110 gibi 3. sınıf ev sinema sistemleri alıp da sonra sony e kötü diyemezsiniz.bende kabl ediyorum bu alanda sony pek hatırı sayılır bir marka değil.bir modelle değerlendirme yapamazsınız.bunun için ancak SONY DAV-X1 gibi sistemleri görüp ondan sonra yorum yapın.2.1 olmasın rağmen bir çok ses efektini surround biçimde sunuyor.ses kalitesi ise gerçekten 2.1 için çok iyihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17221&productid=evsonydavx1

• ya bir hoparlör tavsiye ederrken kriter nedir anlamak mümkün değil.
    Buradaki kimi arkadaşlar philips tavsiye etmişler. bu ürünü pclerine bağlayıp sessiz bir ortamda yazı yazmaya çalıştılar mı acaba hiç. Tam beyninizin (zira hoparlörleri kafanıza doğru çevirirsiniz) içine yönelik ince vızz tızz diiye ses veriyor onun hoparlörleri. Sırf bu yüzden geri verdim. Hiç sinyal yokken hoparlörlerin ses vermemesi kalitenin önemli bir kriteridir. Filtrelerin iyi çalıştığını gösterir.
    1.5 senedir logitect x530 kullanıyorum ve cızırtısı kesinlikle sıfır.

Bilgisayar açık olduğu müddetçe yüksek sesle müzik dinleyen birinin bunu anlaması mümkün değil. Gece yatmadan evvel pcyi herşeyi kapayın ve hoparlörünüzü o zaman dinleyin. Bakalım halen philips tavsiye edebilecek misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendorm -- 24 Temmuz 2006; 13:19:31 >
  • ya bi de su war cou kısı mms 460 veya 430 u ayar yapmadan kullanıo once bıldekı tum bassları sıfırlayın arkasındanda 4/3 weya yarıya getırın ondan sonra acın dınleyın x230 veya 530 kalıomu ayr yapmadan dırek baalayıp sonuna getırırsenıs tabı patlak ses werır zaten onu anfisi cok guclu o yuzden sesını bassı kısmanız gerekıo ama x230 we 530 anca sonda kullanılabılnıo kı bass wersın kullanmayı bılmeden takıpda patlak gıbı ses werıo demeyın lutfen.bn ayrlarımı yaptım su anda sona dayıyorum ne bı bozukluk war ne bişi ortalıı yıkıo kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

creative 5200 5+1 var bende çok memnunum.tavsiye ederim.buarada

quote:

bu yazdıgına katılmıyorum,bence herkes bol keseden sallamış,herkes bu yzdıgın markaların birini kullanıyor ve diğer setlerden habersiz,bu durumda yorum yapmak cok basit oluyor

@kızılkorsan,hangi şartlarda dinledin bilmiyorum ama eivnde rahat rahat deneme fırsatı bulabilsen(arkadaşımın evindede denedik/audigy2zs) aradaki bariz farkları daha iyi anlardın,yalnız farkı dogru şekilde anlayabilmen için birebir denemen daha dogru olur.yoksa philips e yada mms460 a bir garezim yok,herkes istediğini alır begenir begenmez beni ilgilendirmez ama sölediklerime kulak veripte dogru tercihler yapıp memnun kalıp en azından bir hayır duası alma niyetindeyim.+ewet t5900(t6060) un müzik bass performansı kötü ama dediğim gibi zatn iyi olup olmaması beni pek ilgilendirmio,bu rada metal ve techno,enteresan

• quote:

canım geliyon buraya bir şey için değil sırf laf olsun diye yazı yazıp çıkyon sonrada gelip beni banlıyon
    Asıl senin gibi boş mesaj atan adamlara

@tylor doğru söyledin en iyisi sessiz bir ortamda dinlemek daha rahat bir karşılaştırma ortamı yapmak en iyi sonucu verir.Yaw bu arada teknoyuda çok seviyom Metalide rockıda kulağıma hangisi hoş geliyorsa onu dinliyom ben çok seçici değilim ama metal sana tavsiyem tabi ben bunların ne tür gruba irdikleirni bilmiyom yazim bunların şarkıları gerçekten güzel
    Heartagram(HIM),Withintemplatation,Apocaliptica,Bush,Creed,Nickelback,,Epica,Evanescense,Linkin park,Rasmus,Cranberries,,Audioslave,,12stones,TheCalling,Blink182,Avrillavigne,KellyClarkson,Anathema işte bunlar benim dinlediğim gruplar baya var ama ben metalci değilim yani tipim falan hiç değil Bunarlın artık nekadar metal grupları olduğunu bilmiyorum daha manowar metallica megadeath iropn maiden gibi gruplar var ama ben bunları hiç sevmiyorum çok uç noktadalar bunlar şarkı söylerken çok yırtılıyorlar bencekafa kaldırımıyor bunları onun için dinlemiyorum.Neyse teknoları yazmıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 24 Temmuz 2006; 23:50:27 >

• konuyu saptırdık ama o yazdıkların metal deilbir tek anathema metal,o da doom metal.seni kandırmışlar,eğer metal dinlemek istiyosan en basitinden metallica ile başla(1990 öncesi),yada amon amarth,olmadı dimmu borgir

özür dilerim arkadaşlar yeri deildi
    quote:

Orjinalden alıntı: KızılKorsan

quote:

canım geliyon buraya bir şey için değil sırf laf olsun diye yazı yazıp çıkyon sonrada gelip beni banlıyon
    Asıl senin gibi boş mesaj atan adamlara

@tylor doğru söyledin en iyisi sessiz bir ortamda dinlemek daha rahat bir karşılaştırma ortamı yapmak en iyi sonucu verir.Yaw bu arada teknoyuda çok seviyom Metalide rockıda kulağıma hangisi hoş geliyorsa onu dinliyom ben çok seçici değilim ama metal sana tavsiyem tabi ben bunların ne tür gruba irdikleirni bilmiyom yazim bunların şarkıları gerçekten güzel
    Heartagram(HIM),Withintemplatation,Apocaliptica,Bush,Creed,Nickelback,,Epica,Evanescense,Linkin park,Rasmus,Cranberries,,Audioslave,,12stones,TheCalling,Blink182,Avrillavigne,KellyClarkson,Anathema işte bunlar benim dinlediğim gruplar baya var ama ben metalci değilim yani tipim falan hiç değil Bunarlın artık nekadar metal grupları olduğunu bilmiyorum daha manowar metallica megadeath iropn maiden gibi gruplar var ama ben bunları hiç sevmiyorum çok uç noktadalar bunlar şarkı söylerken çok yırtılıyorlar bencekafa kaldırımıyor bunları onun için dinlemiyorum.Neyse teknoları yazmıyom

• Orjinalden alıntı: tylor

konuyu saptırdık ama o yazdıkların metal deilbir tek anathema metal,o da doom metal.seni kandırmışlar,eğer metal dinlemek istiyosan en basitinden metallica ile başla(1990 öncesi),yada amon amarth,olmadı dimmu borgir

ses>sony>para>ban>1990>metallica konu tam olarak dağılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefaG -- 25 Temmuz 2006; 21:13:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.