Şimdi Ara

hangi ses sistemi sony ,philips,creative,logitech (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi gerçek var ki rms watt gücünü hoparlör yansıtır veküçük inçli bir hoparlöre çok watt desteği verirsen belli bir sesten sonra baslar bozulur.Öyle bir sistem alıp sesini çok açarsan tabyki baslar bozulur bunu engellemek için bas ayarı kısılır bu bütün sistemlerde böyledir.Basın bozulması diye bir şikayetten söz etmek mantıksız.Bir sistemi bu yüzden kötülemek açıkcası komik duruma düşmektir.
  • Arkadaslar hic bilmeden konusuyosunuz yaa...Sayenizde forumlarimizin hepsi seviyesiz...Insan sallarda bu kadar sallamaz yaa adam size hangi marka iyi dememis 4 model vermis ve bunlarin arasindan soruyo ama siz ya kendi sevdiginiz markayi yada kullandiginiz urunu soyluyorsunuz... daha dikkatli olalim ve objektif yorum yapalim lutfen...evet simdi arkadasin sorusuna gelelim dostum bu urunler birbirile arasinda eger para sorun degilse tabiki en iyisi sony ama fiyat perdormans dersen sana logitech derim bu tartismayada son noktayi koyarim...
  • yattara 61 kardeşim forumda cahil çok.Burdaki laf kalabalıklarına aldanma.Kendin araştır imkanın varsa mağzalara git dinlede al.Bende acele acle dinlemeden x530 adım ama burda anlatılanlar kadar memnun kalmadıgımı söyleyebilirim.Keşke 3 gün bekleyip dinleyip karar verseydim.Gerçi bende ses kartı yok.Bayramdan sonraki hafta audigy 2nx alıcam.Bi iyileşme olacagını umuyorum
    Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
    M.Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

yattara 61 kardeşim forumda cahil çok.Burdaki laf kalabalıklarına aldanma.Kendin araştır imkanın varsa mağzalara git dinlede al.Bende acele acle dinlemeden x530 adım ama burda anlatılanlar kadar memnun kalmadıgımı söyleyebilirim.Keşke 3 gün bekleyip dinleyip karar verseydim.Gerçi bende ses kartı yok.Bayramdan sonraki hafta audigy 2nx alıcam.Bi iyileşme olacagını umuyorum

Arkadaşım seni uyarmak istedim ama tabiki sana kalmış o ses kartını yani nx alan kişiler hiç ama hiç memnun değiller söyleyeyem dedim ok?
    Xpg 2gb Nvme - 2*16Gb DDR5 Xpg
    Logitech Z906 - Creative Sound Blaster X4
    Play Station 5 - Steelseries Siberia 200
    Msı Mag 323UPF 32" 160Hz 4k 1 Ms - Nintedo Switch
  • İyi olmamasının nedeni neymiş?Ne eksiği varmışta nillet memnun değilmiş belki ben memnun kalıcam?Bende burda yapılan sayfalarca yoruma göre gittim x530 aldım bende memnun kalmadım açıkçası.Çok abartılmış.PM ine bakarsan sevinirim
    Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
    M.Kemal Atatürk
  • aynen abartıyorlar.bu setin eti ne butu ne yani.Artık birşey söylemek mantıksız.Bu ses sistemleri karşılaştırmak da.Zevk ve renk meselesi bu kimi bass kimi temiz tizler sever.Ama bu setler arasında daha çok fiyat performans sıralaması yapmak lazım.Sıralamada logitech birirnci philips sonuncu olur.Ama bu setlere microlabı koymak da gerekir kendim için değil sizin için deneyin bakın başkalarının yorumu önemlidir ama zevk sizindir.

herkesin fikri kendine ama bence arada logitech lehine çok bariz fark var.

say diyeceksiniz.

1 philips i aldıktan sonra abartısız söylüyorum 2 saat uğraştım hoparlörlerin tümünden ses almak için (mümkünse mp3 te zaten alamzsın ac3 flimlerde ve oyunlarda olur o 5+1 ses muhabbetine girmeyelim)

2 2 saat sonunda hoparlörlerin tümünde ses almaya başladım ama nasıl olduğunu bir türlü anlamadım bir kere o kabloların renkleri filan hikaye doğru sesi doğru kablodan almıyorum çünkü

3 sizin için önemli mi bilmem ama benim için olmazsa olmaz şart philips in speakerlarını illa bir şeylerin üzerine koymanız lazım, ama x 530 u isterseniz duvara sabitleyebilirsiniz (tıpkı benim yakın zaman da yapmayı düşündüğüm gibi)

4 bas tiz olayına gelirsek evet philips in bası bariz şekilde logitech ten daha iyi ama buraya dikkat çok çok daha iyi rahatsız edici kadar iyi. yeminle söylüyorum normal bir ses seviyesinde bile sub ın gücünü kısmam halinde bile bas rahatsız ediyor ve müziğin içine ediyor, zaten biraz daha kısayım bası dediğinizde de bas bi anda kayboluyor, noldu buna deyip biraz açayım diyorsunuz o zamanda zıplıyor basarada bir türlü duramadım

5 tabi bütün bu ses kalitesi konusunda çok öenmli olan şey ses kartı eğer bilgisayarda ses kartı yoksa yani onboard a bağlıyorsanız o zaman işler tamamen değişir

mesela bend mütevazi bir ses kartı var creative sb live 5.1 ( zaten bence daha esaslı bir ses kartına bu sınıftaki speakerlar için gerekte yok) sonuçtan memnunum bu arada ortalıkta bir sürü ses efekti veren subları vs ayarlayan progralar filan da vr onlarda bas olayını ciddi değiştirir ama tabi bu logitech için

çünkü philips in bence kesinlikle artı olmayan yüksek ve rahatsız edici basın ne yapılabilir bilmiyorum

philips düşmanı filan değilim ama izan var nizam var logitech açık ara önde bence

• creative t6060 5+1

logitech x530 5+1

bu ikisinden şaşma derim

İyi olmamasının nedeni neymiş?Ne eksiği varmışta nillet memnun değilmiş belki ben memnun kalıcam?Bende burda yapılan sayfalarca yoruma göre gittim x530 aldım bende memnun kalmadım açıkçası.Çok abartılmış.PM ine bakarsan sevinirim

acaba gerekli ayarlarını yaptın mı, örneğin olk aldığında sub ın ve center ın ayarları çok düşük geliyor onları donanımdan düzeltmen gerekiyor.

Direkt bağladıktan sonra gelen sesin memnun etmemesi normal.
  • ıspanak neyden bahsettigini anlamadım.Donanımdan ayarla demişsin ama ayarlanacak bi tarafı yokki.Sadece bass ayar kısmı var arkasında.Ses kartımı alınca iyileşir biraz daha diye düşünüyorum.Bu arada 2nx i araştırdım kullananlar gayet memnun.Büyük ihtimal olnu alıcam.Hem notebook hem desktop için kullanmak istiyorum.Gerçi desktopta pek işim olmaz ama gelecege yönelik olur.
    Neyse sanırım bunları tartışmanın yeri burası değil konunun verimi düşüyor.
    M.Kemal Atatürk
  • içlerinde en iyisi Sony gibi duruyor.

Orjinalden alıntı: ZEUS__

philips mms-430 2+1 kullanıyorum çok memnunum yine olsa yine philips alırım.eko ayarını güzel yapamadıktan sonra z5500 alsan neyine yalnız aa bende var demekten sonra bi işine yaramaz.

+1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 28 Ekim 2006; 1:44:35 >

ıspanak neyden bahsettigini anlamadım.Donanımdan ayarla demişsin ama ayarlanacak bi tarafı yokki.Sadece bass ayar kısmı var arkasında.Ses kartımı alınca iyileşir biraz daha diye düşünüyorum.Bu arada 2nx i araştırdım kullananlar gayet memnun.Büyük ihtimal olnu alıcam.Hem notebook hem desktop için kullanmak istiyorum.Gerçi desktopta pek işim olmaz ama gelecege yönelik olur.
    Neyse sanırım bunları tartışmanın yeri burası değil konunun verimi düşüyor.

hocam donanımdan derken, bilgisayardaki aygıt yöneticisinden demek istemiştim yanlış yazmışım.

birde ses kartı olmadan tabi logitech de bir yere kadar.

:)
    Müzik ve ses sistemleri konusunda SONY tek gecer.Mesela gecen sene mp3 calar alcaktım.Philips ve sony arasında kaldım.SONY 250YTL PHİLİPS 160YTL ama ikisininde özellikleri aynıydı.Ben SONY aldım arkadasım ucuz diye philips aldı.SONY mp3 caların verdiği ses kalitesi philipsin verdiği ses kalitesiyine 1000basar.Hatta 400ytl lik baska bir mp3 calar dinledim yine aynı SONY kalitesini belli ediyor
    Bu yüzden bende Sony SRS-D5100 almayı düsünüyorum.SONY herzaman iyi yapar cunki dünya capında bu sektorde en büyük firmalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 27 Mayıs 2007; 20:16:00 >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.