Şimdi Ara

Hangi Samsung SSD'yi Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, hali hazırda kullanmakta olduğum Gigabyte B450M S2H model anakartım ve Crucial 480 Gb Bx500 ssd'ye sahibim. Fakat depolama sorunları çektiğim için ssd almaya karar verdim. M2 Sata farklarına tam hakim değilim ama sanırım şu an bende olan ssd Sata 3 ile bağlanıyor. Samsung Ssdlere baktığım zaman ise hangisini alacağıma karar veremedim fiyatlar yakın fakat benim ana kartım m2 destekliyor mu bilmiyorum.

https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-500gb-560mb-530mb-s-sata-2-5-ssd-mz-77e500bw-p-HBV000018XLEQ

https://www.hepsiburada.com/samsung-970-evo-nvme-500gb-3400mb-2300mb-s-m-2-ssd-mz-v7e500bw-p-HBV00000BNF2Q

Bu iki cihazı gözüme kestirdim ama hangisini alayım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 1 tb alacak paranız olana kadar nvme almayın. düşük kapasitede farkı sata ile farkı hiçe yakındır.

ben de uzun süredir kovalıyorum şu an 1500 lirayı buldu samsung nvme'ler. beklemedeyim.

2 çentik değil 1 çentik olanlar nvme'dir. sınırlı sayıda slotunuz olduğu için ileride yenisini alırsanız birlikte kullanamayabilirsiniz.

Samsung kalitelidir, uygun fiyata bulabilrseniz 1TB EVO SATA modellerinden birini alabilirsiniz. İsterseniz 1TB Sandisk, Kioxia, Crucial vs. de tercih edebilirsiniz. SATA girişli olduğu için m.2 slotunuz boş kalacaktır, ileride 1tb ekleyebilirsiniz

• Teşekkür ederim öncelikle yanıt için. Ya benim aklımı çelen şey birinin okuma yazma hızları 500 450 civarlarındayken diğerinin 3500lerde olması oldu o yüzden kararsız kaldım. Çok sık render alan birisiyim After Effects Premiere'den acaba etkisi var mıdır onu bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.