Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hayirli olsun hocam. Gecen bende arastirirken denk geldim. cihaz kaliteli birseye benziyor ancak taraklar bana pek guven vermedi. Urun elinize gecince taraklar , cihazin malzeme kalitesi ve kablolu tiras imkanida varmi ? Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

Öncelikle hayirli olsun hocam. Gecen bende arastirirken denk geldim. cihaz kaliteli birseye benziyor ancak taraklar bana pek guven vermedi. Urun elinize gecince taraklar , cihazin malzeme kalitesi ve kablolu tiras imkanida varmi ? Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Tarak konusunda remington hc5800 daha sağlam duruyor, fakat satışı Türkiye'de yok. Onun yerine tarak, motor, batarya tasarım ve bıçakları bire bir aynı olan remington 5600 tercih edilebilir. 150 TL

Ürün elime geçince hayırlısı ile izlenimlerimi paylaşırım.

• www.amazon.com
    Amazon.com: Wahl Color Pro Cordless Rechargeable Hair Clipper & Trimmer – Easy Color-Coded Guide Combs - For Men, Women & Children – Model 9649: Beauty
    https://www.amazon.com/gp/product/B01N0993NM

Şuan %5 indirim kuponuyla beraber, kargo dahil 33.15$'a geliyor.

Ben aldım ancak henüz deneme şansı bulamadım, saçımı kendim kesmiyorum sakal kısaltacağım.

Saç için kullananlar memnun yapılan yorumlara göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

remington hc5900'a 5 üzerinden 2 veriyorum ve tavsiye etmiyorum.

eksileri;
    1- tırnaklar sağlam değil, kolay kırılabilecek bir formda üretilmiş. Zayıf yapısnın yanında tırnağı cihaza takmakta kırılması için adeta ayarlanmış şekilde hiç güven vermiyor., muhtemel bir dalgınlıkta tarağı takarken yada çıkarırken kırmak son derece olası.
    2- Tarakların uzunluk ayarını yapan mekanizma sinir edici şekilde düzensiz ve zorlama ile çalışmakta, hiç kullanışlı ve ergonomik değil.

Cihazın bence tek artısı yıkabiliyor olması.

Kesme gücü yada kalitesine gelince vasatın biraz üzeri diyebilirim.

Remibgton almayı düşünenler, hc5900 yada onunla aynı dizayna sahip olan hc5700 ve hc5500 e kesinlikle bulaşmasınlar. İlla remington olacaksa tarak konusunda daha iyi olduğu anlaşılan hc5800 yada bu modelle hemen hemen aynı olan hc5600 almalılar. şuan 150 tl ye hc5600 alsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

• Üç haftada bir 3 numara saç için 20 lira bayılıyorum. Sıra falan varsa ve acelem varsa başka yere gidersem 25-30 oluyor
    Hani yanarlı dönerli bi şey yaptırsak daha fazla da veririz de düz üç numaraya para vermek koyuyor açıkçası.
    Biraz okudum son sayfaları gözeme Moser 1400-0458 Edition i kestirdim.
    İçinden çıkanlar kendi kendimi üç numara tıraş edebilmem için yeterli mi?
    Yağ işini ne sıklıkta tekrarlamam lazım? Zor mudur?
    Arada değiştirmem gereken parçası vs. var mı? Varsa nereden kaça alırız, nasıl değiştiririz?
    Olayla hiçbir alakam yok 40 dk sıra bekleyip 30 lira vermenin siniriyle yazıyorum biraz da. Ama kafaya koydum daha para vermem üç numara için.
    Var mı bi' tavsiyeniz kendi kendini tıraş ederken şuna dikkat et vs. diye?

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Valla 3 numara kesersin, belki ense tarafında biraz zorlanabilirsin o kadar. Evde birine rica eder kestirirsin iki dakikada.

Ayda 1 yağlasan yeterli, bozulması çok zor. bıçaklarına paketten çıkan yağı damlatacaksın, zor birşey yok.

Moser güzel makine ama başlıkları yetersiz malesef en büyük tarağı 12mm (3-6-9-12). Mevcut başlıklarıyla 12mm den uzun kesemezsin. Piyasada başka tarağını bulmak zor.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Moser 1400 yerini tutar mı bu

• -nothing2lose- - kullanıcısına yanıt
    Moser'den daha iyi diyebilirim. Ozellikle taraklari cok fazla, moser 4 tarak veriyor sadece. Forumda kablosuz istegi fazla diye paylastim. Bende hem kablosuzu hem kablolusu var. Sarj ile ugrasmak istemeyen kablolu tercih etsin kullanim acisindan da daha uzun omurlu olur. Kablolu tercih edecekler almanya amazondan alacak yalniz amerikadakiler burada calismaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam

• -nothing2lose- - kullanıcısına yanıt
    Acil değilse şuan kablolu Wahl almak mantıksız yalnız fiyatları yüksek çünkü ancak fiyatlar günlük olarak değişiyor. Hergün kontrol etmekte fayda var. Ben öyle almıştım.

www.amazon.de
    Wahl ColourPro netzbetriebenes Haarschneideset 79300-1616, 20-teilig: Amazon.de: Drogerie & Körperpflege
    https://www.amazon.de/Wahl-ColourPro-netzbetriebenes-Haarschneideset-79300-1616/dp/B001C1GSZW

www.amazon.de
    Wahl 79524-216 Chrome Pro Haarschneideset (24-teilig, netzbetrieben): Amazon.de: Drogerie & Körperpflege
    https://www.amazon.de/Wahl-79524-216-Haarschneideset-24-teilig-netzbetrieben/dp/B001EIPLX8

Bu iki makine de Moser 1400'den iyi performans olarak. Aksesuarlarını hiç tartışmam bile 1,5, 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 ve 25mm kesim tarakları + sağ-sol kulak arkası kesim tarakları var. Her şeyi düşünmüşler. Fiyatını hak ediyor.

O yüzden imkanı olanlara bunları tavsiye ederim.

camelcamelcamel.com
    Wahl ColourPro netzbetriebenes Haarschneideset 79300-1616, 20-teilig (B001C1GSZW)
    https://de.camelcamelcamel.com/Wahl-ColourPro-netzbetriebenes-Haarschneideset-79300-1616/product/B001C1GSZW

camelcamelcamel.com
    Wahl 79524-216 Chrome Pro Haarschneideset (24-teilig, netzbetrieben) (B001EIPLX8)
    https://de.camelcamelcamel.com/Wahl-79524-216-Haarschneideset-24-teilig-netzbetrieben/product/B001EIPLX8

Yukarıda ki linklerden satışa sunulduğu andan günümüze kadar hangi fiyatlara satıldığını görebilirsiniz.

Uygun fiyatta iken satın almanız zor değil.

Kablosuz olarakta tavsiyemi yukarıda belirttim, onun fiyatı şuan dip zaten %5 kupon indirimi de hala devam ediyor. Yeni ürün olduğu için makul fiyatı şuan yakında artması muhtemel.

www.amazon.com
    Amazon.com: Wahl Color Pro Cordless Rechargeable Hair Clipper & Trimmer – Easy Color-Coded Guide Combs - For Men, Women & Children – Model 9649: Beauty
    https://www.amazon.com/Wahl-Cordless-Rechargeable-Clipper-Cutting/dp/B01N0993NM

• bide bu ürün var açıkcası saç biriktirme olayı olacakmış 3 numaraya vuracagımdan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum üstler 3 yanlar 1 2 keseeceğim.

arkadaşlar bu ürün nasıldır gözüm kesti açıkcası piller li-onsa alınabilir gibi duruyor .

• Jason16 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz alacaksanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta makine şarja bağlı iken çalışabiliyor olması, aksi durumda işin ortasında zor durumda kalabilirsiniz.

Ayrıca bıçak kısmının çıkarılabilmesine de dikkat edin hijyen açısından.
    cevap için teşekkür ama moser 1400-0458 modelini almış bulunmaktayım.
    Hayırlı olsun. Bende de aynısı var ve kesim olarak memnunum. Tek memnun olmadığım kısım etrafa saç dökülmesi. Her traştan sonra yağlamayı unutmayın.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Bende memnunum ama iki şey bence sıkıntılı. bence boyut olarak ufak daha kullanışlı bir makine alabilirdim. çünkü ince telli bir saçım var çogu makine rahatca alıyor.. Birde sökülebilir başlık olup direk yıkanabilenlerden alsaymısım dedirtti neyse kullanalım 3 4 ay masrafını cıkartalım kesmesi falan güzel.. birde o elden ayarlana 4 mm kadar olan ayarı kullanırken dikkatli olun kendini salıyor sıfıra alıyor. Taraklar yetersiz gibi bide şeyi sorucam 3mm 3 numara mı yoksa 9 mm 3 numara mı ?
    3mm dediğimiz 3 numara, ayrıca ayarlanabilir mandal yardımıyla yanlış bilmiyorsam 1.5 numara daha artırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Parası olana şunu tavsiye ederim...

www.amazon.de
    Wahl 79524-216 Chrome Pro Haarschneideset (24-teilig, netzbetrieben): Amazon.de: Drogerie & Körperpflege
    https://www.amazon.de/gp/product/B001EIPLX8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Motoru çok iyi, tek geçişte komple alıyor, devir düşmüyor.

Aksesuarları mükemmel, 24 parça aksesuarı var.

Sağ-sol kulak üstü saçı kesme aksesuarından tutun, tokasına, berberlerin tıraştan önce üzeriniz kirlenmesin diye örttüğü önlüğe kadar bile çıkıyor kutudan(önlük naylon).

Fiyatı şuan pahalı ama ben 7 Mart'ta 28euro + kargoya aldım. Vergi limiti altında kaldığı için vergi de ödemedim.

Ara ara kontrol edin yakalarsınız mutlaka.

Bunu alamayan Moser 1400'den şaşmasın.

1. tercihim kesinlikle Wahl

Zaten kullanıyordum arkadaşıma hediye olarak aldım geçen ay.

Merhaba,

Amazon.de'den önerdiğiniz ürün com'da daha ucuz alacak arkadaşlar değerlendirebilir diye söylemek istedim bende almayı düşünüyorum

www.amazon.com
    Amazon.com: Wahl Chrome Pro Complete Haircutting Kit for Men – Powerful Total Body Clipping, Trimming, & Grooming - Model 79524-2501: Beauty
    https://www.amazon.com/gp/product/B0026IBSVE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

20$ +9$ kargo.

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    Amerikadan alinan kablolu tiras makineleri burada calismaz. Voltaj ve frekans cevirici lazim. Sadece voltaj dusurucu ise yaramaz ayni zamanda Turkiye'de olan 50hz frekansi 60 a cikarmasi lazim. Onun fiyatida 40-50$ civari. Hem daha pahaliya gelir hem de kablo karmasasi cok olur. Dolayisiyla Almanyadan almak daha uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Amerikadan alinan kablolu tiras makineleri burada calismaz. Voltaj ve frekans cevirici lazim. Sadece voltaj dusurucu ise yaramaz ayni zamanda Turkiye'de olan 50hz frekansi 60 a cikarmasi lazim. Onun fiyatida 40-50$ civari. Hem daha pahaliya gelir hem de kablo karmasasi cok olur. Dolayisiyla Almanyadan almak daha uygun.

Bilgi için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.