Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
510.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda bahsettiğim linkteki tarakları bugün kullandım taraklar yan sanayi 1-2-3-4 nolu yan sanayi taraklardan çok rahat makineden girip çıkıyor. Hatta kutu içerisinde gelen orjinal tarakdan bile daha rahat girip çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim bu akşamda istediğim uzunlukda kestim saçlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 7-8 senedir saçlarımı makinayla numara kesiyorum. Bu süre zarfında 3-4 makina deneme şansım oldu. sonuncu kullandığım sinbo'nun yuvarlak, avuç içine oturan bir modeli ancak hem bataryası hem motoru artık öldü. (ama bu makina bile fişteyken çalışıyor).


    üstte saçım az ama arka ve yanlar normal, saç ve sakal için 2mm kısalık istiyorum, bıyık ve çene için 4 ve 6 o kadar önemli değil ama 2mm yerine 3mm istemiyorum.


    şimdi baktığımda braun'un ve philips'in uygun şarjlı modellerinde şarj ışığı yok, şarj süresi uzun, kullanım süresi şimdi yeter ama yarın öbür gün bataryanın ömrü azaldığında traşı yarıda bırakıp 6 saat şarj edip tekrar mı traş olacağız? şarjdayken çalışmamaları çok kötü olmuş.


    wahl'lara bakınca da 3mm altı tarak göremedim, metal kısımdan ayarlanan o 1-3mm kullanışlı değil çünkü makinayı yatay değil 90 derece tutmak lazım o şekilde istediğiniz numarada alabilmek için.


    son olarak buradan fikir alayım dedim, sizce braun ve philips'in 200tl civarı modelleri iş görür mü, yoksa şarjlı almayın mı dersiniz, wahl'lara tarak bulunur mu o şekilde mi yapayım, yoksa başka bir önerisi olan olur mu?





  • adres63 A kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba. ben de saçımı uzun kesmek istiyorum, moser 1400 makinem var. dediğiniz satıcı güvenilir mi, daha büyük taraklardan da getirmiş mi?

  • Arkadaşlar uygun fiyatlı saç traşı için üzmeyecek hangi ürünü tavsiye edersiniz ? Bütçe 250 TL civarı.

    Yada sizin tavsiye edeceğiniz başka ürünlerde olur.



    Philips HC3520/15 Saç Kesme Makinesi





    Remington HC335 Titanium Saç Kesme Makinesi







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 8 Nisan 2021; 13:20:42 >




  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın mesaj attığınız sistem uyarısı gelmedi. Evet satıcı güvenilir.bende 12 numaraya kadar taraklar mevcut.saticidan aldım. +90 537 233 40 59 çokda ilgili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braun hc 5090 tavsiye ederim misiniz?

    Fiyati biraz fazla geldi ama 35 mm uzunlukta kesmesi çok iyi.

    Başka 35 mm yada daha uzun taragi olan makine tavsiye edebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres63 A kullanıcısına yanıt

    @adres63 merhaba, bu tarakları kullandıysanız, deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz. Ben uzun sakal kesimi için kullanacağım? Uzunluklarına ilişkin fotoğraf vs var mı? Yahut sakalı mümkünse 50mm'ye kadar kesbeileceğim bir makine vs önerebilecek olan var mı? Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 24 Temmuz 2022; 23:2:20 >
  • Arkadaşlar merhaba, favori düzeltmesi için daha doğrusu favorileri aynı berberin yaptığı şekilde inceltmek için makine arayışındayım. Saç sakal tıraşı düşünmüyorum. Yalnızca favori ve ense için. Öneriniz var mı? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt

    Tabi tarak numarasına uygun kullanırsanız bahsettiğiniz cmlerden daha fazlasını dahi kesebilirsiniz. Ben aldığımda beri saç sakal kendim kesiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, ortlama 4cm civarı kesebilen saç makinesi öneriniz var mı? Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.