Şimdi Ara

Hangi RX 570 4GB modelini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: Ryzen 3 1300x

Ram: 16 gb 2400 mhz

,

Bu iki yaramazın yanına Rx 570 ekleyip cyberpunk 2077 60 fps oynamak istiyorum low veya normal ayarlarda. İşlemcim biraz zayıf haliyle araştırdım darboğaz yapmayacak f/p tek ürün Rx 570 4GB. Fakat şöyle bir sorun var, ben ürünü sıfır satın almak istiyorum MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC 4GB vatandan fakat stok yok. Diğer sitelerde ise farklı modelleri satılıyor ayrıca aynı model 2 bin TL bandında. Farklı modelleri ise 1300 1500 arası değişiyor. İkinci el alıp mining riskini gözardı etmek istemiyorum ayrıca kimseye de güvenmiyorum. Ürünü normal bir mağazadan almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

• Yorumun için teşekkürler fakat sadece RX 570 4 GB düşünüyorum. 8 gb boşuna almış olacağım zaten işlemcim gerekli özellikleri karşılamıyor.

• DarkSynth D kullanıcısına yanıt

Siz bilirsiniz ama 4gb vram oyunlar için yetersizdir.Ayrıca 8 gb modeli ile darboğaz yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok yorum okudum ve 8 gb versiyonunun darboğaz yapacağını söylediler o yüzden 4gb ile karar kıldım. Zaten üst seviye bir performans arayışında değilim cyberpunk 2077 oynatsın yeter sırf onun için almak istiyorum zaten.

• En ucuzunu alın;

https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-570-rs-xxx-edition-gaming-ekran-karti-rx-570p4dfd6-fiyati-45685/?ref=akakce&v=1.97.7

Daha az güç çeken Nvidia tarafında GTX1650S 'te alınabilir, ama RX570 için gidipte 2000 TL'ye yakın para vermeyin.

• DarkSynth D kullanıcısına yanıt

Peki o zaman 4gb alacağınız en iyi kart gtx1650 super

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

En ucuzunu alın;

https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-570-rs-xxx-edition-gaming-ekran-karti-rx-570p4dfd6-fiyati-45685/?ref=akakce&v=1.97.7

Daha az güç çeken Nvidia tarafında GTX1650S 'te alınabilir, ama RX570 için gidipte 2000 TL'ye yakın para vermeyin.

XFX modeli düşük kalmaz değil mi diğer Rx 570'lere göre ? Oyun testleri videosunu da pek göremedim açıkçası biraz tedirginim.

• 2019 aralık gibi gibi 400 liraya aldığım kart

• Aynı kartın 4gb olanı yapmayıpta 8gb olan bottleneck yapabilir mi? Merak ettiğimden soruyorum.

• @DarkSynth Düşük kalmaz, diğer markalarda ki GPU 'u da aynısı sonuçta, fazladan para vermenizin bir getirisi yok çok isterseniz aynı güçteki karta daha fazla ödeyebilirsin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

En ucuzunu alın;

Adama baka dına özel kart çıkartmış fabrika çıkışı RS @REDSTONE  

• Rx 580 al
  • Hocam gel benim kartı 800 tl vereyim mining falan görmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Adama baka dına özel kart çıkartmış fabrika çıkışı RS @REDSTONE  

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.