Merhabalar, ekran kartı almayı düşündüğümden kaynaklı çıktığım araştırmalarım sonucunda 2 adet fiyat olarak bütçeme uygun ekran kartı seçtim fakat ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim bir fikrim şu anlık yok malesef. Bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genter -- 8 Eylül 2022; 18:33:35 > |
Hangi rtx3080 ekran kartını almak mantıklı?

-
-
Strix modelinin soğutma bloğu, padleri vs daha iyi. Kısacası Strix daha serin çalışır. Aradaki fiyat farkı sizin için önemsizse Strix almak daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiside değil, 20 Eylül' de yeni seri ile ilgili ilk bilgiler gelecek ve yeni kartların duyurulması bekleniyor. Az bir süre kaldı eğer aciliyet yoksa bekleyin ve çıkış tarihleri ileri tarihli olursa o zaman tekrar bir bakarsınız ama şu an sıfır 3080 almak için doğru bir zaman değil, belki bir iki aya kadar benzer fiyata yeni kartlardan alınabilir, bunu zaman ve fiyatlar gösterecek.
-
tabiki asus rog
-
3080 in 12gb olanını alabilirsin
Gigabyte Geforce Rtx 3080 Gamıng Oc 384BIT 12GB Fiyatı (hepsiburada.com)
-
yeni iphonelar için de bunları söylüyorlardı
bu simülasyonda ihtiyacın olan şeyi aldın aldın yoksa zor bulursun
-
Parana göre istediğini alabiliceksin zaten. Tavsiyem bekle 4 bin serileri bak göre.
-
İllede 3080 diyosan 12 GB al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonla ekran kartı aynı kategoride olan ürünler değiller. Ekran kartı oyun oynayan yada iş amaçlı kullanacaklar dışında süs olsun diye cebinde gezdirebileceğin bir ürün değilken telefon ise tam tersi ucuz yada pahalı farketmeksizin hayatın olmazsa olmaz ürünlerinden, burada biraz öz eleştiri yapalım bizim kullanıcılarımız telefon konusunda çok fazla tüketim çılgını olmuş durumdalar. Çok uzağa gitmeden şöyle etrafımıza baktığımızda orta karar yaşayan insanların çoğunda son model telefonlardan bulunuyor. Bu nedenle yeni çıkan ürünlerinde mutlaka alıcısı şimdiden hazırdır. Konumuza gelirsek yeni seriyi bekleme konusunda ise şurada 10 gün sonra tanıtılacak yeni kartlar varken bu kadar parayı iki yıl öncesinin kartına yatırmak doğru ve akılcı bir tercih olmaz, zaten ortalık 3080 ve diğer modellerle dolmuş durumda ve çoğu yerde kartlar öylece duruyor yani ortada zor bulunabilen bir şey yok. Bu nedenle yeni çıkacak olan kartlara bir bakılır eğer yüksek fiyattan ve ileri tarihli geliyorlarsa zaten mevcut kartlardan yine her türlü alınır. Biz paylaşalım artık kim neyi almak istiyorsa kendi tercihini yapabilir.
-
bu ürünü satın aldım iyi fiyat olduğunu düşünüyorum teşekkürler link için iyi denk geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 13 Eylül 2022; 20:24:35 > -
Hayırlı olsun
Güle güle kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X