Şimdi Ara

Hangi ROM Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rom yoklaması yapalım diye açtım konuyu.Hem iyi bir bilgi ortamı olur rom konusunda.
    Hangi Romu kullanıyorsunuz? Nedeni ile 3-5 madde ile yazarsanız sevinirim.

Color Rom
    -arayüzü hoşuma gitti daha da değişmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfurkan90 -- 25 Mart 2014; 23:46:48 >

• legend rom v5. hem sorunsuz hemde pil süresi gayet iyi
  • Cygonenmod 10.2 kullanıyorum gayet iyi va rami sömürmüyor sanırım uzun süre yada daha az ram kullanan rom çıkana kadar bunu kullanıcam cm11 stabil olanıda insallah en yakın zamanda çıkacaktır
  • Miui rom tavsiye edermisiniz
  • dydnlee D kullanıcısına yanıt
    GMD'ye var mı o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Marston

GMD'ye var mı o ?
    MTK işlemcilere CM yok malesef.
  • Mr. Marston M kullanıcısına yanıt
    S4 mini kullanıyorum hocam gmd uyumlu yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsofguardian

Miui rom tavsiye edermisiniz

Ben miuinin en cok muzik calar kismini begeniyorum kayan sarki sozleri falan cok guzel fakat dokunmatik sapitmasi mevcut o yuzden novaya devam
  • Legend rom v5 gayet iyi
  • wRei kullanıcısına yanıt
    Cm 11.1 bile var biraz araştırn lütfen
    Ayrıca discovery için cm 10.2 var

http://forum.pittech.net/index.php?topic=20331.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 26 Mart 2014; 13:11:59 >
  • Kendim atabilirmiyim çok zormu rom atmak
  • Zamanım olmadığı için daha geçemedim v5 e şuan color os kullanıyorum. One shot ile yapılmış olanı. Sarj süresi iyi gibi geldi fakat bazı küçük hatalar ve uygulama çekmecesinin esnek bir kişiselleştirmesi olmadığı için V5 i deneyeceğim beğenirsem hep onda kalırım. Küçük hatalardan bazılarına örnek vermek gerekirse, kamera ara yüzündeyken ön kameraya geçiş yaptığınızda sizi uzun gösteriyor kamerayı tekrar kapatıp açmanız gerekiyor. hDR mod ve diğer çekim modları çalışmıyor. Düzenleme arayüzünden tema değiştirilmiyor temaya girip seçmeniz gerekiyor. Dediğim gibi bunlar basit hatalar. Beni en çok yıldıran ise uygulama çekmecesinin çok kısıtlı olması. Bunun haricinde canavar gibi rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsofguardian

Kendim atabilirmiyim çok zormu rom atmak

Atabilirsin çok basit işlemlerle, ancak telefonun başına gelebilecek bir sorunda sorumluluk sendedir. Bu biraz formalitedir aslında. Ben de tedirgindim ilk rom umu atarken daha sonradan aşırı alıştım hiç bir sorum yaşamadım, kameramın kaybolması haricinde. Onunda çaresini buldular çok şükür fixle kamera canavar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Zamanım olmadığı için daha geçemedim v5 e şuan color os kullanıyorum. One shot ile yapılmış olanı. Sarj süresi iyi gibi geldi fakat bazı küçük hatalar ve uygulama çekmecesinin esnek bir kişiselleştirmesi olmadığı için V5 i deneyeceğim beğenirsem hep onda kalırım. Küçük hatalardan bazılarına örnek vermek gerekirse, kamera ara yüzündeyken ön kameraya geçiş yaptığınızda sizi uzun gösteriyor kamerayı tekrar kapatıp açmanız gerekiyor. hDR mod ve diğer çekim modları çalışmıyor. Düzenleme arayüzünden tema değiştirilmiyor temaya girip seçmeniz gerekiyor. Dediğim gibi bunlar basit hatalar. Beni en çok yıldıran ise uygulama çekmecesinin çok kısıtlı olması. Bunun haricinde canavar gibi rom.

aynen kişileştirme olmadıgından biraz sıkıntı yaratıyor, camerada bi sorunum olmadı ama ara ara hatta sıkıntı yaratıyor bende

• quote:

Orijinalden alıntı: byfurkan90

quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Zamanım olmadığı için daha geçemedim v5 e şuan color os kullanıyorum. One shot ile yapılmış olanı. Sarj süresi iyi gibi geldi fakat bazı küçük hatalar ve uygulama çekmecesinin esnek bir kişiselleştirmesi olmadığı için V5 i deneyeceğim beğenirsem hep onda kalırım. Küçük hatalardan bazılarına örnek vermek gerekirse, kamera ara yüzündeyken ön kameraya geçiş yaptığınızda sizi uzun gösteriyor kamerayı tekrar kapatıp açmanız gerekiyor. hDR mod ve diğer çekim modları çalışmıyor. Düzenleme arayüzünden tema değiştirilmiyor temaya girip seçmeniz gerekiyor. Dediğim gibi bunlar basit hatalar. Beni en çok yıldıran ise uygulama çekmecesinin çok kısıtlı olması. Bunun haricinde canavar gibi rom.

aynen kişileştirme olmadıgından biraz sıkıntı yaratıyor, camerada bi sorunum olmadı ama ara ara hatta sıkıntı yaratıyor bende

Dün Legend V5 i kurdum. biraz deneyip yorumlarımı V5 konusuna yazacağım.

• Türkçe dili yok ama, ME! v2.0 Rom eksiksiz, sorunsuz ve pil ömrü çok iyi bir rom...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Türkçe dili yok ama, ME! v2.0 Rom eksiksiz, sorunsuz ve pil ömrü çok iyi bir rom...
    Bende dün Legend V5 rom kurdum. Kesinlikle denemelisiniz. Kusursuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Pardon kardeşim bu 16 gb discovery için uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Pardon kardeşim bu 16 gb discovery için uygun mudur?

Böyle bir rom var da çok sorunlu bir rom ve açıkçası sorunlarının fixleneceğini de sanmıyorum. AOSP tarzı rom isteyenler Legend romlara bakabilirler.

• Note 3 é geccem bende biraz değişiklik iyidir :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.