Bildirim
Hangi Renk 5s Alınası duruyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihan
Günaydın herkese.
Sizce hangi renk alınası duruyor
Bir erkek için altın renk nasıl
Çok gay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haydi bakalım, hangi renk 5s alayım konularına hoşgeldiniz..
Bence bundan sonra alınacak tek renk bütün iPhone'larda beyazdır.Çünkü iOS 7 nin renklendirmelerinin %70'i beyaz zaten farkettiyseniz 5s'in iOS 7 ile tanıtımı(video) beyaz iPhone ile yapıldı siyah çok kötü olmuş gri mi siyah mı belli değil. -
quote:
Günaydın herkese.
Sizce hangi renk alınası duruyor
Bir erkek için altın renk nasıl
Yerinizde olsam beyaz iPhone ve Apple'ın kendi ürettiği siyah kılıfı alırdım.
-
Beyaz ve altin direk gay. bu renk iphone kullananlara suphe ile bakarim.
oldu mu? -
Sarı saatim var o kadar para verdim
Meğer gay olmuşum haberim yok
quote:
Sarı saatim var o kadar para verdim
Meğer gay olmuşum haberim yok
bence öyle bir durum yok hem şampanya rengi olan gayet güzel duruyor aralarında en çok onu beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Eylül 2013; 11:43:39 > -
şampanya ve beyaz güzel duruyor, siyahı keşke full siyah yapsalardı arkası gri olmasaydı çok güzel ve şık olurdu. -
beyaz renkde sadece şampanya mı var(arka kısmı ve yan şeritler?) yani full beyaz yok sanırım. Su soyulma olayı yoksa siyah daha güzel bence. -
altın renkli olanı sırf 5s olduğu belli olsun diye alanlar olacaktır :) bana kalırsa siyah tabiki erkek adam beyaz mı kullanır. -
Siyah bu sefer iyi duruyor,alacak olursam siyah düşünüyorum.Beyaz griler daha iyi olmuş. -
Altın renklisi alınırda tenha yerlerde çıkarıp konuşması sıkıntı olur. Sürekli etrafını kollayacaksın biri var mı diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 11 Eylül 2013; 12:19:17 > -
Hayırdır rüyanda mı gördün Yani yanlış anlamada saçma sapan bişi sormuşssun, bu renkler kişiye göre değişir nutuğuyla başlayarak onu da geçtim, şöyle telefon piyasaya çıksın bir elimize alalım da ondan sonra karar verelim, resimler den kim ne derse yanlış olur. Facebook' dan kızı görüp beğeniyorsun, buluşmaya gidince kezban çıkıyor misali olmasın sonra
-
3gs den itibaren hep beyaz kullandım ve öyle gider
Ios bile tema olarak beyaza geçmiş tanıtım bile beyaz iphone la yapıldı demek ki beyaz tutulacak yine
Hepsi alınası.
Hepsinden alıcaksın renk renk kıyafetine,ortamına göre kullanıcaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 11 Eylül 2013; 12:26:07 > -
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, takılmayın bu renk işine. Siz uygun fiyata bulmaya bakın, nasıl olsa eleştirenler dahil herkes alacak -
amerikadayım burda kültür biraz faklı..burda renkli kendini gösteren şeyleri genelde siyahlar sever
sarı kullanıyor diye adama gay dersen adam zaten seni anlamaz anlarsa durum kötü ne de olsa adamlar 3 bacakla dolanıyor
burası için söylüyorum usa' da çok sarı alan olucak
çünkü 5s olduğu belli
bu arada Georgia atlantada yaşıyorum siyah ve gay nüfusu en çok olan şehirdir burası
gay bi sürü tanıdımız arkadaşımız var çoğu da siyah iphone kullanıyor
bilemedim -
Beyler yeri değil ama birşey soracağım.İphone 4s hala alınır mı sizce?aLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. -
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
amerikadayım burda kültür biraz faklı..burda renkli kendini gösteren şeyleri genelde siyahlar sever
sarı kullanıyor diye adama gay dersen adam zaten seni anlamaz anlarsa durum kötü ne de olsa adamlar 3 bacakla dolanıyor
burası için söylüyorum usa' da çok sarı alan olucak
çünkü 5s olduğu belli
bu arada Georgia atlantada yaşıyorum siyah ve gay nüfusu en çok olan şehirdir burası
gay bi sürü tanıdımız arkadaşımız var çoğu da siyah iphone kullanıyor
bilemedim
Siyah alan gay oluyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- iphone 13 şarjı ne kadar gidiyor
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone hep açık ekran
- iphone se 4 özellikleri
- airpods güncelleme
- iphone 16 batarya kaç mah
- iphone 17 nasıl olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X