Şimdi Ara

HANGİ PROGRAMLAMA DİLİNİ ÖĞRENMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum gayet basit, ben kndi bilgisayarım üzerinde, bir programlama dili öğrenerek bu programlama dili sayesinde hem bu atmosfere giriş yapmış olmak hemde gerek mobil, gerek kişisel bilgisayarlar arasında belirli yöntemler ile bu programlama dilini kullanmak istiyorum. Yani bu dili ne için kullanacaksın diye soracak olursanız, aklımda genel olarak mobil cihazlara ve pc lere erişmek, belirli yollarla bu cihazları herhangi bir şekilde kontrol etmek, sızma ve veri alışverişi gibi işlemlerde bulunmak, ve tabii bunları yaparken tüm bu cihazların genel işleyişlerini keşfetmek istiyorum. Bu açıklamalarım doğrultusunda sizce tam olarak hangi programlama dilini kullanmalıyım?

    Ayrıca herhangi bir bilgisayar mühendisliği vb. bölümü öğrencisi değilim, gerçek hayatta tarih bölümü okuyorum ve yalnızca elimdeki sistemi kullanarak bu alanda gelişme göstermek isityorum.
    İngilizcem gelişmiş seviyede okuyup anlayıp konuşabiliyorum, özel terimleri bazen çevirmem gerekse de, örneğin bu yazdığım paragrafları ingilizce aynen birisi bana yazmış olsa zorlanmadan anlayıp yine inglizce karşılık verebilirim. Bu yüzden lütfen önce ingilizce öğren demeyin. Teşekkür ederim.

    SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

    Intel Core I7 6700HQ
    8GB DDR4 Ram
    1TB SATA HDD
    Nvidia GeForce GTX 950M







  • Her programlama dilinin farklı bir amacı vardır, web donanım vs. ancak web alanında çalışmak istiyorsan html den başla css,php diye git derim he yok ben daha çok donanımsal başlamak istiyorum diyosan C,python,C++ öğren Windows ortamında çalışıp Windows uygulamaları yazıcaksan Visual Basic,C# ancak tüm platforlar için uygulama üretmek istiyosan portable bir dil kullanman lazım Pythonla başla
  • spelchure S kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünün, kendi bilgisayarınızda, istediğiniz bir kişinin telefonuna erişip kullanıcıya trojan türü bir dosya indirtiyorsunuz ve bu sayede telefonda bulunan kişisel verilere erişiyorsunuz, tüm bunları yaparken kimliğinizi açığa çıkartmıyorsunuz.

    İkinci olarak Deep Web üzerinde erişimi illegal olan silah kaçakçılığı uyuşturucu kaçakçılığı çocuk pornosu gibi içerikler bulunduran bağlantılara kolayca erişiyorsunuz ve bunları kullanıyorsunuz, tüm bunları yaparken kendinizi veya bilgisayarınızı herhangi bir şekilde riske atmıyorsunuz.

    İşte tamda bu gibi şeyleri yapmamı sağlayacak olan dilden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.