Şimdi Ara

hangi paragraf ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar paragraf kitabı alıcam hangisini önerirsiniz?

doğruışık paragraf
    arıkan ösym tipi
    anka paragraf

• diğerlerini bilmem de arıkan ösym tipi çok kolay sorular uzun ama şıklar ve paragraflar çok basit , celal aydın paragraf ı öneririm
  • up
  • yukarı
  • hiç mi kullanan olmadı ya
  • doğruışık yayınları hakkında naçizane 1 yorumum var:

forumda biri soru sormuştu 10 küsür.gereksiz yanlış soruları vardı.2 şıkkın da doğru olabileceği tarzda sorulardı.öyle yayından hayır gelmez.
    altını çizeyim ama:sorular zor değil yanlış.
  • sıradışı analiz i önerebilirim
  • yukarı
  • arkadaşlar şu yazdıklarımdan kullanan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my spot

arkadaşlar şu yazdıklarımdan kullanan yok mu?

Doğruışık ve anka paragraf kitapları bende var.Biraz inceledim anka biraz daha iyi gibi geldi fakat daha başlamadım çözmeye.
  • yukarı
  • doğru ışığı aldım 3 4 test çözdüm geri attım berbat bişe şıklar birbirne çok yakın çunku
  • doğruşık var bende yeni başladım paragrafları çok iyi ama şıklar konusunda sorunlu bi kitap sorulara yanlışdiyesim de gelmiyo 2 şık arasında mikroskobik bi çizgi var resmen her soruda
  • o zaman dığruışığı eledim. peki anka mı arıkan ösym tipi mi? bu ikisini kullanan?
  • up
  • sıradışı analiz güzel kardeşim ben onu çözüyorum şuan zorluyo insanı incelemeni öneririm
  • sıradışı analiz alma. Kapağında 1000 cevaplı soru yazar seni aldatmasın. Sorular bi sikkoya benzemiyor.
  • arıkan paragraf süper arkadaşlar...İkinci senem hem öğreniyorsunuz hemde soruları ösym tipinin aynısı...
  • Bende paragraf kitabı alacam da kafam karıştı ya herkes farklı bi şey söylüyor ya , kimi sıradışı diye övüyor bende tamam derken biri gelip olumsuz yorum yapıyor. Valla ne alacam bilmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kübra D.

Bende paragraf kitabı alacam da kafam karıştı ya herkes farklı bi şey söylüyor ya , kimi sıradışı diye övüyor bende tamam derken biri gelip olumsuz yorum yapıyor. Valla ne alacam bilmiyorum :(

Bence türkçe denemesi al dil bilgisi de çözmüş olursun,karekök öneririm çözümlü hem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.