Şimdi Ara

hangi panasonic lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafam çok karşık çünkü alınacak panel kendime değil önerimle bir yeni evlenecek yakınıma alınacak ve benden bilgi isted,i mahçup olmamam gerekli !!

okuduğum ve gördüğüm kadarıyla

samsung: servis olayı biraz midemi bulandırdı ama F/P ürünler yapıyor arkadaşımın aldığı lcd panel mkv ve subtitle ları açınca şaşırdım doğrusu ama tavsi etmeye çekiniyorum açıkçası

panasonic: yıllardır bildiğim en iyi iki panel markasından birisi pionrer ve panasonic ti panasonic tavsite etmek istiyorum samsung bibi özellikleri varmı?

42" olacak ve LCD olacak

incelediğim modeller arasındaki farklar çok abartımı ne dersiniz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TX-L42G20-LCD-TV,14832.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-lf42s20-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,16505.html

eksileri ve artıları nelerdir önerilerinize açığım

• up
  • millet tatilde galiba
    bende tv araştırıyorum, forumda okuduklarıma göre g20 s20 ye göre daha yeni teknoloji
    g20 renk kalitesi, panel ömrü, plazmalardaki yansıma probleminin çözülmüş olması gibi bir çok kriterde
    s20 den üstün. ikisi arasından tercih edecek olsam hiç düşünmeden g20 yi tercih ederdim
    birde gw20 serisi var g20 ye aralarındaki tek farkı sanırım gw20 de dahili hd recevier i olması ve bence bu seçenek daha mantıklı
    v20 serisi var ama henüz TR ye gelmedi hdtvtest ten incelemesini okudum sanırım daha kaliteli bir seri olacak ben v20 serisini
    beklemeyi düşünüyorum. ama senin anladığım kararıyla o kadar vaktin yok, kararın plazma almaksa bulabilirsen gw20 serisi bulamazsan
    g20 de güzel seçim olur.
    bu arada bu plazmaların fiyatlarına yakın uygun fiyatlarda led tv lerde var philips toshiba lg samsung sharp gibi onlarıda araştırmaya başladım
    plazma mı led tv mi sorusu kafamı kurcalıyor bu aralar(yakın fiyatlardaki seçenekler).

• quote:

Orijinalden alıntı: sener_aydogan

millet tatilde galiba
    bende tv araştırıyorum, forumda okuduklarıma göre g20 s20 ye göre daha yeni teknoloji
    g20 renk kalitesi, panel ömrü, plazmalardaki yansıma probleminin çözülmüş olması gibi bir çok kriterde
    s20 den üstün. ikisi arasından tercih edecek olsam hiç düşünmeden g20 yi tercih ederdim
    birde gw20 serisi var g20 ye aralarındaki tek farkı sanırım gw20 de dahili hd recevier i olması ve bence bu seçenek daha mantıklı
    v20 serisi var ama henüz TR ye gelmedi hdtvtest ten incelemesini okudum sanırım daha kaliteli bir seri olacak ben v20 serisini
    beklemeyi düşünüyorum. ama senin anladığım kararıyla o kadar vaktin yok, kararın plazma almaksa bulabilirsen gw20 serisi bulamazsan
    g20 de güzel seçim olur.
    bu arada bu plazmaların fiyatlarına yakın uygun fiyatlarda led tv lerde var philips toshiba lg samsung sharp gibi onlarıda araştırmaya başladım
    plazma mı led tv mi sorusu kafamı kurcalıyor bu aralar(yakın fiyatlardaki seçenekler).

dostum bunlar LCD yalnız

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.