Bildirim
Hangi özellikte ki dizüstü tercih edilmeli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R5-M430-vs-GeForce-920MX
http://hwbench.com/vgas/geforce-920mx-vs-radeon-r5-m430
İki ekran kartının karşılaştırmasında 920MX daha iyi bir sonuç sergiliyor. 1800'e kadar daha iyi işlemcili bir cihaz varsa tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
-
2bin seviyesine çıkabiliyorsaniz r7 m445 ekran kartli dell inspiron 5567 i öneririm. Şuan fiyatlarını bilmiyorum ama arkadaşım geçen sonbahar 2bine aldı. R7 m445 ekran kartı 940m ve 940mx seviyesinde bir kart olduğu için ve i5 olduğu için sizin attığınız 3 bilgisayardan daha performanslıdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçem 2000 küsür. Kartın limiti daha üstüne müsade etmiyor.
Oynadığım 2 oyun zaten. Lol cs go. Cs de en düşük ayarlarda lolude medium-high arası açsa yeter bana.
Eski dizüstüm Samsung R540. i5 450m HD4400 3gb ram özelliklerindeydi. İki oyunda da pişman etmedi. Zaten 4 yıl idare etse, ondan sonra gaming bir dizüstü alacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim bilgisayarı indirimleri takıp ederek 2bin lıraya alabilirsiniz. Geçen sene arkadaşım öyle yapmıştı. Oyun oncelikse ekran kartını ön planda tutun. -
Valla çokta takılmak istemiyorum yoksa işin içinden çıkamam. Akşamları birkaç saat oynarım. Zaten 2 el lol 2 el cs go 2-3 saat tutuyor
Şu anda en mantıklı seçim i3 5005u 920mx duruyor. 1630 lirada çok uygun gibime geldi. Fakat yorum bulamıyorum laptop hakkında.
920mxliyi tercih etmek daha mantıklı ama arkadaşın dediği gibi saydıklarından başka bir oyun oynamak istersen sıkıntı çıkarır pişman olma yani
GTA 5i en düşük ayarlarda 25-30 fps açıyor, ama sanmam indireceğimi. 4 sene sonra zaten değiştirip gaming modele geçmeyi düşünüyorum.
Aklıma takılıyor, 4 bin liraya alaam bi gamingbook oynamaya fazla vaktim olmayacak zaten. Şu an kendimi bir tartayım, fazla oynar mıyım oynamaz mıyım diye ona göre üst düzey bi dizüstüne geçiş yaparım.
Hevesi çabuk kırılan biriyim çünkü.
Belki konsol almayı düşünebilirsin daha uygun fiyatı
Konsolda düşündüm ama oynayacağım oyunlar lol ve cs go. Üstüne de internette dolanıp telefonuma müzik atacağım için dizüstü daha mantıklı
İ3 işlemci sizin beklentinizi karşılarken sizi üzecektir(yavaş kalır). İ5 modelli cihazlarda indirimi beklemeniz daha iyi sonuçlar verecektir.
7. Nesil işlemcilerde i5 ler i3 den % 25 daha fazla performans sağlar. Bu fiyat bandında i3 ile hiçbir konfigürasyonda bu açığı kapatamazsınız. Bu performans kaybı i7 de bu kadar önemli olmazken i3 ile i5 arasında önemlidir. Oyun da oynayacaksanız i5 işlemcinin altına inmeyin.
Anladığıma gör hocam i3 işimi görür ama bir süre sonra görmemeye başlar.
İnternetten alma şansım olsa 2000 küsüre çok güzel dizüstüler var. Ama malum dolar i3 ler bile 1700-1800.
i5 lerin R5 M440 anakartı var. Bulabilsem i5 6200U veya 7200U 920mx ekran kartı olsada razıyım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan veya Media Markt indirimleri ile mağazadan alabilirsiniz. İ5 6200 bulursanız çekinmeden alın 7. Nesil ile fazla farkı yoktur. Oyun oynayacaksanız şimdi de sonra da size yeterli gelmez, İ3 almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X