Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (90. sayfa)
-
-
Wed of Avo
_____________________________ -
-
Resident Evil 8 oynuyorum... Ara ara Max Payne 3... Eski oyunları oynarım genelde çocuklardan fırsat bulursam :)
Onlar Fc26 takılıyor. Bazen Cs go2 ve Gta 5
code vein 2 oynadım baya beğendim ama exesiz türkçe yama olmadığı için bırakmak zorunda kaldım
Mewgenics'i indirdim ama işten güçten, daha oynamaya fırsat olmadı.
Ara sıra da olsa Diablo IV oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 23 Şubat 2026; 4:11:30 >_____________________________ -
Şöyle izometrik olmayan güzel bir RPG yok mu yav oynasak
Resident Evil Requiem oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Silver Spire 2
Megabonk
BF 6 ve Arc Rider' ı unutturdu bu iki oyun.
RE2 devam ediyorum ayrıca.
L.A. Noire oynuyorum. Bu bitince kafamdaki sıralamaya göre Gta VI çıkana kadar The Evil Within 2, Resident Evil Requiem, Dragon's Dogma 2, Kingdom Come Deliverance 2 kesinkes oynamak istediğim oyunlar. Arada Gta VI çıkmadan önce Gta IV ve Gta V'i de tekrardan oynamayı planlıyorum ama emin değilim. Muhtemelen bu oyunlar bittikten sonra bile çok zamanım kalacak gibi görünüyor. Crimson Desert'a vakit kalır belki. Assassin's Creed IV'ten devam etmem gereken bir Assassin's Creed maratonu da bekliyor kenarda. Bakalım yıl sonunda hangilerini oynamış olabileceğim. Arada gelir bu mesajı alıntılarım.
_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
Only Dota 2, battlepass gelince pubg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Şu sıralar call of duty 2019 oynamaya başladım hikayesini en yüksek zorlukta bitirmeye çalışıyorum, bir de doom eternal oynayıp bitirmeye çalışıyorum 90gb yer kaplıyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
-
Vakit olursa kafa dağıtmak için Ets 2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Requiem : Evil of Resident
Ben çoook çoook uzun süredir Albion Online oynuyorum, şimdi hobi olarak, youtube, twitch ve instagram'da açtım. Bir inceleyip, düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim. El elden üstündür. Youtube, shorts, Eğitim Video, ve AI destekli Edit Video yapmayı hedefliyorum şimdilik. Aslına bakarsanız 10 yıl civarı oluyor, bir bırak bir başla gibi, şimdi hobi olarak böyle bir yol almayı düşündüm. Hala aktif dota 2 oynuyorum. Geçmişte de MMORPG kültüründen gelmeyim, Ko ve WoW sağolsun :=))
🔗 SOSYAL LİNKLER
🎥 Twitch:
📸 Instagram:
▶️ YouTube:
https://www.instagram.com/bypsych00
https://www.twitch.tv/bypsych00
_____________________________ Inst: dan.tech.muh.baris
Umut Barış Arslanoğlu
-
dying light beast bitti exesiz pragmata türkçe yaması bulursam sırada o var.
Silent Hill 2 sonuna doğru yaklaştım. Steam'den %50 indirimi görünce Silent Hill f için de yapıştırdım hemen aldım.
Bitiminde ona başlayacağım.
Bilgisayarda muhakkak FPS, korku ve bir yarış oyunu olur. Olmazsa rahat edemem :)
_____________________________ Steam ID
/// Intel Core i7 13700KF 3.40GHz / Corsair H115i Elite Capellix Liquid Cpu Cooler / PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB / Corsair Vengeance LPX 3600Mhz 128GB DDR4 RAM (4x32GB) / ASUS TUF Z790 D4 Plus Socket 1700 / LC-Power 1000W V2.3 Legion X2 / Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3.0 (For OS) / Samsung 840 EVO 1TB SSD Sata 3.0 (For Games) / SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD (For Games)/ WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb (For Storage) / Samsung SH-S223C 22X SATA DVD-RW / Sony W95 (KDL-55W955) 3D LED TV / Windows 11 Pro 64 bit / Logitech MX Keys S Wireless Keyboard / Logitech G G502 X LIGHTSPEED Wireless Gamer Mouse / Corsair Carbide Air 540 /// -
L.A. Noire bitti, üstüne The Evil Within 2 ve Resident Evil Requiem de bitti. Beklediğimden erken bitirebildim. Beni bayağı rahatlattı ama bu sefer de seride oynamadığım oyun kalmasın diye hiç aklımda yokken Resident Evil 5 yükledim onu oynuyorum.
Sonra da Resident Evil 6 ve muhtemelen yan oyunlara geçeceğim Revelations mı ne var onları oynayacağım. Başıma iş açtım, ne güzel Kingdom Come Deliverance 2'den devam edecektim.
_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
pragmata bitti süperdi şimdi 3,4 oyundan birini yada 2sini alıp gireyim diyorum dying light 2, cronos ,silent hill f,final fantasy 7 remake part 1silent hill f en düşük ihtimal bakalım .diğerlerine bakacağım şimdilik cronos ve dying light 2 daha önde gibi.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki