Şimdi Ara

Hangi oto koruma urunlerını kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün bu işe iyice el atmış bulunmaktayım.Şöyle kapsamlı bir temizlik ve boya koruma seti oluşturmaya karar verdim.Fakat marka konusunda kararsızım.
    3M ürünlerini önerenler de var Meguiar's önerenlerde.Migrosta 3M ürünlerinin satıldığını gördüm.quick wax almayı düşünüyorum.daha sonrada Performance Finish wax almayı düşünüyorum.yine 3m in lastik ve plastik parçalar için bir ürünü var.
    Ama illaki ... ürün derseniz onuda düşünebilirim.

Ayrıca motor temizliği konusunda da yardıma ihtiyscım var.bazı motor temizleme kimyasalları var.önce sıkıp bir süre bekledikten saonra su tutun diyor.su motorun bazı parçalarına zarar verir mi?

Sizlerde kullandığınız ürünleri ve tecrübelerinizi bu başlıkta toplarsanız bir çok kişiye faydası dokunabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 25 Haziran 2012; 21:26:10 >

• quick wax migrosta 26 tl

bunun fiyatını tam hatırlamıyorum 25-35 arası birseydi...

• Boya koruyucu ve aşındırıcı olarak Meguiars kullanıyorum. Motor temizliğinde Sonax. Jantlarda, şampuan olarak (foam lance) ve iç temizlik ürünü olarak Atas. Pad olarak 3M, Meguiars ve bugün denemek için Dekor marka bir tane aldım.
  • ayetel kursi
  • Şampuan olarak Turtle wax zip wax,hızlı cila olarak Sonax ama başka markalarda denicem,son olarak cila atacak vaktim olursa Turtle Wax Nano Tech ve bi miktar mikrofiber bezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercngc -- 25 Haziran 2012; 22:12:42 >
  • Aşındırıcı Virtus 413-473
    Wax fk1000p
    Genel temizlik Atas Vinet
    Plastik parlatıcı Atas Plak2r
    Hızlı cila Atas Hydrorep
    Lastik parlatıcı Atas Pneubell
    Jant temizleyici Sonax

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koruma : Meguiars nxt gnrtn 2.0
    wax. : Meguiars goldcar
    son kat: Meguiars quick detailer
    jant. : Sonax
    Lastik. : Meguiars
    Bez. : Carrefour 5'li microfiber 10TL

Ahanda sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 26 Haziran 2012; 22:43:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ag srp + fk1000 benim vazcayamadiklarimdan. Az aşındırıcı 203s kullanıyorum.zımpara varsa konunun içinde meg105 şart.koruma olarak virtüs 453 dü sanırım yeni aldim o da baya hoşuma gitti. İç temizlikte atastan baska kullanmam f/p olarak mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbeyaz34 -- 25 Haziran 2012; 23:00:38 >
  • SONAX çizik giderici,carpex pasta,maguairs kil ve sonax şampuanla bişeyler yapmaya çalışacağız bakalım
  • Değerli dostlar selamlar.. 2009 2.0 dizel titanyum siyah renk mondeo sahibiyim çok uzun araştırmalar sonucunda boya koruma ve pasta cila konusunda en iyi markanın meguiars amerikan malı olan kimyasalların olduğu neticesine vardım. kendimde mesleğim gereği mekanik ve kimyasal konularını inceleyen biriyim..tabii sadece en iyi mazlzemeyi kullanmak yetmiyor bu işin ehli olmalı yapacak kişinin. bu konuyuda çok sık eleyerek araştırdım ve sonucunda darıcada darıca belediyesinin kaşısında meguiars bayii olan ve 25 yılını sırf bu işlere vermiş olan mesut usta ile tanıştım.. esnafllığı yaklaşımı gerçekten çok nazik bir arkadaş. hafta içi bir gün için randevulaştık ve aracımı sabah saat 10..00 da götürdüm aracın başından hiç ayrılmadım her yapılan işlemi görüntüledim tüm sorularıma cevap aldım.. raçta tüm koltuklar söküldü robot denen ci,hazlarla tertemiz sandığım aracımın içi yıkandı buhar tutularak vakumlarla çekildi nekadar kirliymiş meğer tavanlar bagaj motor jantlar koltuklar tüm farlar itina ile çeşitli kimyasallar ile defalarca temizlendi. itina ile pastası cilası ve en son olarak oto koruma yapıldı bu işlemlerin bitmesi akşam saat 19..00 a kadar sürdü yani tam 9 saat aracımla mesut usta bizzat kendisi tüm işlemleri yaptı. aracın işi bitiğinde galeriden almışçasına pırıl pırıl parlıyordu koltukların rengi orjinal gibi olmuştu..aracımı önceden bilen arkadaşlar bile bukadar fark edebileceğini tahmin edemediklerini sanki yeni boyanmış gibi olduğunu söylediler.Benim gibi bu işlere hasta derecesinde titiz olan dostların mesut usta ile tanışmasını tavsiye ediyorum.. gerçekten memnun kalacağınıza eminim .en yakın zamanda fotoğrafları ekleyeceğim..ustanın telefonunu 0536 213 74 19 mesut usta kendim kamuda görevliyim tuzladan ayhan bey aracılığı ile arıyorum derseniz sanırım fiyattada hatırı sayılı indirim yapacaktır. kendisine bu konuyu formda paylaşacağımı ve burdan arayan dostlara yardımcı olmasını istedim seve seve kabul ettti. bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim herkezin ramazanını mübarek eder hayırlı sağlıklı günler dilerim...

• Meguiars hızlı cila kullanıyordum güzel ürün tavsiye ederim

• Herkes şimdi meguiars önerir,ama çok pahalı ürünleri. Değiyor mu bilmiyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay3434

Değerli dostlar selamlar.. 2009 2.0 dizel titanyum siyah renk mondeo sahibiyim çok uzun araştırmalar sonucunda boya koruma ve pasta cila konusunda en iyi markanın meguiars amerikan malı olan kimyasalların olduğu neticesine vardım. kendimde mesleğim gereği mekanik ve kimyasal konularını inceleyen biriyim..tabii sadece en iyi mazlzemeyi kullanmak yetmiyor bu işin ehli olmalı yapacak kişinin. bu konuyuda çok sık eleyerek araştırdım ve sonucunda darıcada darıca belediyesinin kaşısında meguiars bayii olan ve 25 yılını sırf bu işlere vermiş olan mesut usta ile tanıştım.. esnafllığı yaklaşımı gerçekten çok nazik bir arkadaş. hafta içi bir gün için randevulaştık ve aracımı sabah saat 10..00 da götürdüm aracın başından hiç ayrılmadım her yapılan işlemi görüntüledim tüm sorularıma cevap aldım.. raçta tüm koltuklar söküldü robot denen ci,hazlarla tertemiz sandığım aracımın içi yıkandı buhar tutularak vakumlarla çekildi nekadar kirliymiş meğer tavanlar bagaj motor jantlar koltuklar tüm farlar itina ile çeşitli kimyasallar ile defalarca temizlendi. itina ile pastası cilası ve en son olarak oto koruma yapıldı bu işlemlerin bitmesi akşam saat 19..00 a kadar sürdü yani tam 9 saat aracımla mesut usta bizzat kendisi tüm işlemleri yaptı. aracın işi bitiğinde galeriden almışçasına pırıl pırıl parlıyordu koltukların rengi orjinal gibi olmuştu..aracımı önceden bilen arkadaşlar bile bukadar fark edebileceğini tahmin edemediklerini sanki yeni boyanmış gibi olduğunu söylediler.Benim gibi bu işlere hasta derecesinde titiz olan dostların mesut usta ile tanışmasını tavsiye ediyorum.. gerçekten memnun kalacağınıza eminim .en yakın zamanda fotoğrafları ekleyeceğim..ustanın telefonunu 0536 213 74 19 mesut usta kendim kamuda görevliyim tuzladan ayhan bey aracılığı ile arıyorum derseniz sanırım fiyattada hatırı sayılı indirim yapacaktır. kendisine bu konuyu formda paylaşacağımı ve burdan arayan dostlara yardımcı olmasını istedim seve seve kabul ettti. bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim herkezin ramazanını mübarek eder hayırlı sağlıklı günler dilerim...

300 tl ye yapacağını belirtti mesut usta usta ... iyi günler dilerim..

• Tuvnera yı bekliyordum kliksa linkleriyle çoktan gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.