elektrik su doğalgaz vardı eskiden sonra buna internet eklendi şimdi de yok amazon prime yok hb premium yok youtupe premium yok netfliz yok hbo yok blutv yok gamepass yok ps plus yok spotify yok deezer yok apple games osuruktan osuruktan 456468735456487932213 çeşit abonelik ortaya çıkardılar bizim iş yerinde bi adam vardı asgari alıyordu ama disney plus netfliz amazon ne varsa hepsine üyeydi diyordum aga bak kartını bunlar şişiriyor baktığın da yok "ben hepsine sahip olurum" gibisinden bir saçma ego kasıyordu sonra da "üüüü kaç senedir buradayım hala geçinemiyom ıngaaaa diye ağlıyordu" bu konu size bir uyanış arkadaşlar bu abonelikler kanınızı emiyor her gün kullanmıyorsanız iptal edin ayda 20 günden fazla kullanmadıklarınızı iptal edin en azından yahu zaten çoğu boş arkadaşın netflizi var tablette aylarca bakmıyorum bazen bak şimdi aklıma geldi omg ben sadece ytpremium kullanıyorum o da ipadden ders çalışmaya mecbur olduğum için ps4 pro sahibi olduğum halde 1 seneden fazladır plus bile almıyorum ÇÜNKÜ BOYKOOOOOOOOOOOOOOTTTTT BENİ KAZIKLAYAMAZSIN KAPİTALİZM en kısa zamanda ps4 proyu da satıp komple hain sony ekosisteminden kurtulacam bunlar işte kredi kartlarınızı havadan dolduran kalemler sahip olamadığınız kiraladığınız şeyler artık size sahip oluyor!!!!!! |
HANGİ ONLINE ABONELİK SAÇMALIKLARINA ÜYESİNİZ?

-
-
Younoob, hepsinerede ve bir vps server sağlayıcısına aboneyim sunucumun kiraları var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chat gpt plus
YouTube premium
Netflix
başka yok
Chatgpt scam. Nextfiliz duble scam.
netflixi iptal et hocam inan çok boş platform ya
zorrente geç yapay zeka bile ona yönlendiriyor omg
-
Deepseek varken chatgptye para vermem. Deepseek çoğu konuda chatgptden daha iyi. İşimi görüyor.
ben de deepseek kullanıyorum
bu konu ile 1 forumdaşı 1 tane kazıkçıdan kurtarsak kardır hocam
android tablet alabilirsem youtube premiumu bile kapatacağım ne gerek var bir şirkete boş yere para bayılmaya? 1 dolar bile çok önemli büyük bir ekonomik kıtlık içindeyiz
-
Kapitalizm olmasa bu sayfaya bile giremezsin moruk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk baslarda denedigimde her gun cokuyordu, duzeldi mi o
-
stremio diye bi sey var. Hani parali olsa para vericem. Oyle konforlu bir sey, icerisinde olmayan film ve dizi yok neredeyse. Ustelik ucretsiz, bilgisayarda ve mobil cihazlarda uygulamalari var, cok stabil calisiyor.
-
Bir ay disney aldım kullandım iptal ettim. Önceden spotify alıyordum onu da iptal ettim etmeme rağmen halen reklam çıkmıyor çok ilginç.
Youtube preyide kardeşim ödüyor aile planına aldı.
Dizi film izleyeceğim zaman sitelerden çekiyorum. Bir tek steame para harcıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nsa saldırdığı zamanları diyorsan o düzeldi. Amerikan piyasalarının içinden geçtiği dönemde nsa saldırıyordu bunlara :D
Şu an sorun yok.
sürekli değil hocam ya bir aylığına almıştım.
bende akıllı tv yok. xbox'daki netflix uygulamasını denemek istemiştim o yüzden.
en istikrarlı şekilde kullandığım şey yt premium diğerlerini arada alıyorum.
deneyeyim bakalim. umidi kesmistim ben parasiz urunlerrden
-
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adobe
-
0 tl
Youtube premium(hak ediyor parasıni.Her gün giriyorum nerdeyse)
Amazon prime(invinceble izlemek icin abone olmustum. Bu ay sonlaniyor daha da girmem)
Steam(abone değilimde bazen oyun aliyorum)
Netflix, amazon, hepsiburada ( hbo beleş), spotify bir de. Bir kısmını ben bir kısmını ailemin diğer üyeleri ödüyor.
-
Netflix, Amazon, Spotify, Youtube, Gamepass, PS+, Google One, iCloud, Minecraft Realms ve Concepts diye bir program. Ha bir de DH Premium tabi ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- aşti peron şeması
- tarihi geçmiş bira içilir mi
- dubai ye gidenlerin yorumları
- insanlar bizi nasıl görüyor
- sol ayak baş parmak hissizlik
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X