Bildirim
Hangi Öğretmenlik Tercih Edilmeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hiçbiri, şıkkı var mı hocam ?
En rahatı dersen en rahatı beden eğitimi ve bilgisayar öğretmenliği,hatta bilgisayar öğretmenliğinde oturarak para kazanıyorsun.
Ama bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlik okumanı tavsiye etmem,neler çektiğimi bir ben bilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 16 Ocak 2015; 16:56:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: IceWizardd
Öğretmen olmak istiyorum.Sizce Günümüz ve Gelecek Yılları Göze Aldığımızda Hangi Öğretmenliği Tercih Etmeliyim ?
Aklımda olan ogretmenlikler
Türkçe Öğretmenliği
Tarih Öğretmenliği
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği
Sozelcisin sanirim. Yazdiklarin arasindan en iyi atanan turkce. Bende turkce icin hazirlaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oksygen
Hiçbiri, şıkkı var mı hocam ?
En rahatı dersen en rahatı beden eğitimi ve bilgisayar öğretmenliği,hatta bilgisayar öğretmenliğinde oturarak para kazanıyorsun.
Ama bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlik okumanı tavsiye etmem,neler çektiğimi bir ben bilirim.
Ben oturarak para kazanma değil de öğrencilerime faydalı olarak para kazanma derdindeyim
sizin yazdiklariniza katılmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB2ACA95A -- 17 Ocak 2015; 10:23:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__
quote:
Öğretmen olmak istiyorum.Sizce Günümüz ve Gelecek Yılları Göze Aldığımızda Hangi Öğretmenliği Tercih Etmeliyim ?
Türkçe Öğretmenliği
Tarih Öğretmenliği
Sozelcisin sanirim. Yazdiklarin arasindan en iyi atanan turkce. Bende turkce icin hazirlaniyorum
Evet Sozelden hazirlaniyorum.Türkçe öğretmenliği bana da daha sıcak geliyor :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__
quote:
Türkçe Öğretmenliği
Tarih Öğretmenliği
Evet Sozelden hazirlaniyorum.Türkçe öğretmenliği bana da daha sıcak geliyor :))
hocam ne yaptınız yazdınız mı nasıl gidiyor üni
-
2013 te açıklanan 10 yıllık öğretmen ihtiyacına göre edebiyat ve tarih bitti türkçenin de pek onu açık değil ama ilerde olabilir çünkü yeni sistemle matematik ve türkçe diğer derslerden daha önemli 3 ü arasında bence kesinlikle türkçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X