Şimdi Ara

Hangi Öğretmenlik Tercih Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmen olmak istiyorum.Sizce Günümüz ve Gelecek Yılları Göze Aldığımızda Hangi Öğretmenliği Tercih Etmeliyim ?
    Aklımda olan ogretmenlikler
    Türkçe Öğretmenliği
    Tarih Öğretmenliği
    Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri, şıkkı var mı hocam ?
    En rahatı dersen en rahatı beden eğitimi ve bilgisayar öğretmenliği,hatta bilgisayar öğretmenliğinde oturarak para kazanıyorsun.
    Ama bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlik okumanı tavsiye etmem,neler çektiğimi bir ben bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 16 Ocak 2015; 16:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Öğretmen olmak istiyorum.Sizce Günümüz ve Gelecek Yılları Göze Aldığımızda Hangi Öğretmenliği Tercih Etmeliyim ?
    Türkçe Öğretmenliği
    Tarih Öğretmenliği

Sozelcisin sanirim. Yazdiklarin arasindan en iyi atanan turkce. Bende turkce icin hazirlaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hiçbiri, şıkkı var mı hocam ?
    En rahatı dersen en rahatı beden eğitimi ve bilgisayar öğretmenliği,hatta bilgisayar öğretmenliğinde oturarak para kazanıyorsun.
    Ama bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlik okumanı tavsiye etmem,neler çektiğimi bir ben bilirim.

Ben oturarak para kazanma değil de öğrencilerime faydalı olarak para kazanma derdindeyim
    sizin yazdiklariniza katılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB2ACA95A -- 17 Ocak 2015; 10:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

quote:

Öğretmen olmak istiyorum.Sizce Günümüz ve Gelecek Yılları Göze Aldığımızda Hangi Öğretmenliği Tercih Etmeliyim ?
    Türkçe Öğretmenliği
    Tarih Öğretmenliği

Sozelcisin sanirim. Yazdiklarin arasindan en iyi atanan turkce. Bende turkce icin hazirlaniyorum

Evet Sozelden hazirlaniyorum.Türkçe öğretmenliği bana da daha sıcak geliyor :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

quote:

Türkçe Öğretmenliği
    Tarih Öğretmenliği

Evet Sozelden hazirlaniyorum.Türkçe öğretmenliği bana da daha sıcak geliyor :))

hocam ne yaptınız yazdınız mı nasıl gidiyor üni

• 2013 te açıklanan 10 yıllık öğretmen ihtiyacına göre edebiyat ve tarih bitti türkçenin de pek onu açık değil ama ilerde olabilir çünkü yeni sistemle matematik ve türkçe diğer derslerden daha önemli 3 ü arasında bence kesinlikle türkçe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kızı tercih edersiniz?
    6 yıl önce açıldı
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.