evet arkadaşlar aşağıdaki 2 uydu alıcısından hangisi daha iyi. Hangisini almalı???. Fikirlerini beyan eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Not : Bu ikisi haricinde şunu al diye yazmazsanız sevinirim _________________________________________________________________________________ NEXT YE 2000 X CI PLUS MODÜL GİRİŞLİ UYDU ALICISI - 250 ytl 5000 kanal kapasitesi Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma Kolay kullanım ve programlama Türkçe ve 5 seçilebilir dil EPG TV''de olmasada cihazdan teltext ve altyazı desteği 8 kategorili özel favori listesi Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği Mükemmel kanal dizme özellikleri Timer Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı Türkiye''ye özel yazılım desteği Sinyalmetre 3 seçilebilir bilgi barı Merkezi sistemlere uyumlu Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz Onlarca mükemmel fonksiyon ST 5518 Chipset Şifreli yayınlar için 2 CI Modul girişi Özel Eurocam, Irdeto desteği Ülkemizde kullanılan tüm modellere uyumlu Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği _________________________________________________________________________________ NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ UYDU ALICISI - 235ytl LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı USB Girişinden Yazılım /Veri / Key / Kanal Listesi Güncelleme MP3 Formatında Müzik Dinleyebilme JPEG fotoğrafları televizyon üzerinden slayt şeklinde izleyebilme 5000 kanal kapasitesi Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma Kolay kullanım ve programlama Türkçe ve 5 seçilebilir dil EPG TV`de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği 8 kategorili özel favori listesi Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği Mükemmel kanal dizme özellikleri Timer Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı Türkiye`ye özel yazılım desteği Sinyal metre 3 seçilebilir bilgi barı Merkezi sistemlere uyumlu Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz Onlarca mükemmel fonksiyon ST 5518 Chipset Özel Eurocam, Irdeto desteği Ülkemizde kullanılan tüm modellere uyumlu Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği Smart Card Reader _________________________________________________________________________________
NEXT2000 CIS SUPER PLUS
Hadi arkadaşlar bir el atın
ikincisini al
next 2000 cı kullandım süper bir cihaz (tabii ki segmentine göre süper) ama usb girişlisini kullanmadım ve cihaz hakkında ilgim yok ancak next cihazların yazılım desteği açısından zap hızı açısından ve tuner power açısından yüksek performans ve tam desteğe sahip olduğunu biliyorum... bu doğrultuda son karar tabii ki sizindir...
quote:
Orjinalden alıntı: Ado
next 2000 cı kullandım süper bir cihaz (tabii ki segmentine göre süper) ama usb girişlisini kullanmadım ve cihaz hakkında ilgim yok ancak next cihazların yazılım desteği açısından zap hızı açısından ve tuner power açısından yüksek performans ve tam desteğe sahip olduğunu biliyorum... bu doğrultuda son karar tabii ki sizindir...
şu yazdığın zap hızı o kadar önemli ki. goldmaster beni süründürüyor, sinir ediyor
2000X CI PLUS zap hızı açısından emsalsiz.
Daha bir çok özelliği ile bu makina bir efsane. Tavsiye ederim.
card sharing özelliği varmı bunların veya olan en ucuz modeli hangisi nextin.
Hocam 3 gündür almak istediğim bu cihazı bulamadım.Kesinlikle almanı tavsiye ederim.Next Ye 2000 X CIS SUPER PLUS USB modeli.Yukarıdaki 2 modelinde eksileri var.Birinde sadece kart yuvası var modül yok.Bu cihazda hepsi mevcut.
2000 X CI PLUS al kesinlikle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme