Şimdi Ara

Hangi net???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi benim kafam karıştı.Şimdi en avantajlı nete bağlanmak hangi yolla sağlanır?ADSL nedir?KABLO Nete verilen paraya değer mi?

    serdar139



  • şu anda kablo 1-2 sene içinde dsl...

    ----------------------
    www.gamas-tr.net
    <img src='http://gamas.webhost.net/IntelP4.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/gf3ti.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/audigy.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/XP-logo.gif' border=0>

    I am the ONE !!!
  • Ah ADSL ah! Güya ADSL bütün Türkiye'ye yayılacaktı. Hatta altyapıyı oluşturacak aktif cihazların büyük çoğunluğu da mevcutmuş diye duydum. Ama şu an ADSL'in bulundugu yerlerdeki kullanıcılar şikayet etmiyor da değil. Yine de modemden iyi olsa gerek. Ben şu an Van'da yaşıyorum, Van'a gelse herhalde ilk abonelerinden olurdum.
    Birgün biz de evimizde çok ucuza 1 mbps ile 24 saat stabil bir internete bağlı olabilecek miyiz acaba. Ne diyelim, İnşallah!
  • asdl bize göre hızlı ama yurdışında adamlar asdl ile bağlandıklarında dowload hızları TAM 192kB/s!!
    hiç bi yardımcı program kullanmadan!
    adam downlaod accelator kursa 116mblik counter strikeyi filan bir dakkada indirirmiş!!!!

    Yensen de yenilsen de .KALBİM HEP SENLE!<img src='http://members.fortunecity.com/dogi2/comic/tirstim.jpg' border=0>
  • TTnet özelleşirse ADSL i kimse tutamaz.Dial-up bağlantı ücretleri de düşecektir.Hele ki internet paket fiyatları büyük oranda düşer.TTnet ISS lere hattı pahalı veriyor ama kendisi son kullanıcıya ucuz internet satıyor.haliyle özel şirketlerin paketleri pahalı oluyor.TT özeleşene kadar işkenceye devam.Soru için cevap: Kesinlikle ADSL.günde 5 saat interntte kalıyorsan ADSL e geçmen lazım.
    <img src='http://kralonline.sitemynet.com/redhat.gif' border=0>
  • Adsl için bir süre daha dişimize sıkmamız gerekecek. Telekom önceden ilan ettiği adsl ihalesini bir türlü gerçekleştiremedi. Güya bu ihaleyle adsl çok daha ucuzlayacak ve hızlanacaktı. Telekomun özelleşmesi ise bildiğiniz gibi tam yılan hikayesine döndü. Adamlar dünyada telekomunikasyonun sektörünün en top olduğu zamanda kısır çekişmeler nedeniyle bi türlü karar veremediler. Şimdide dünya telekom sektörü her geçen gün değer kaybederken özelleştirmeye korkuyorlar. Ama akıntıya karşı yüzmenin sonu yok. Eninde sonunda özelleşip rekabet gelecek, hizmet kalitesi artıp fiyat ucuzlayacak. Tabi bunlar olana kadar geçen sürede olan gene son kullanıcıya olacak. Eloğlu adsl'li yavaş yavaş terkedip fiber-optik teknolojisine geçerken biz kağnı hızında internet'le nal toplamaya devam. Ne diyelim kader utansın.



    Edited by - ditto on 28 June 2002 05:11:55




  • al benden de o kadar.
    <img src='http://www.gamewallpaper.com/php-bin/getimage.inc?id=166475&width=130' border=0><img src='http://www.gamewallpaper.com/php-bin/getimage.inc?id=102316&width=130' border=0>
  • Şuan Kablo net haketten daha iyi alt yapı sorunu birazda olsada genede mazisi var ADSL çok yeni bize göre bide santral uzaklığı meselesi var ne kadar yakın olursan o kadar hız demek.Herşeyden önce parana göre hız arkadaşlar bunu unutmayın.TTnet fiyat listesi belli ADSL için sağlam bir alt yapı lazım bence ilk önce digital santarlleri çoğaltmak lazım ben istanbulda oturuyorum hala analog santraller mevcut ilk önce yatırımı her yere yaymak gerek.Sağlam gürültüsüz hatlar, iyi dağıtıcılar,iyi yönlendiricilerle bu sorun aşılır.

    Adem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.