Şimdi Ara

Hangi Navigasyon Markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başarsoft çok iyi diyorlar. Route66 nasıldır?

Next, Navking ve Navitech markalarına baktım. Parlamayan ekran al diyorlar.

Hangi markanın ürünü daha kalitedir, Müşteri hizmetleri gerçekten ilgilidir, harita yazılımı iyidir?

150-220 TL civarında ürün arıyorum

http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/123685/next-535-5-0--navigasyon-cihazi-bluetooth-.aspx

Arasında çok fark var mı?

Kullanım yorumlarınızı alırsam çok iyi olur sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Bir kaç hafta sonra İzmir-İstanbul Küçükçekmeceye gideceğim. Arada Bursa, Balıkesirde duracağım. Nokta atışı götürsün beni. Genel olarak hepsi götürüyor ama ...
    Güncel olma durumları nasıldır? Sola dön deyip sonra solda yol olmaması gibi durum yoktur değil mi?

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum...

• aynı soruları soruyorum..
  • bende navitech QX-B432 Primo var bu gün güncellemek istedim yeterli alan yok dedi cihaz 1.7 gb boş alan 1.3 gb buda yeni stratejileri sanırsam güncelleme bedava ama yer yetmiyor böylece yeni cihaz alman gerekiyor :)) yani navitech alma yanına bile yaklaşma her güncellemede bedava değil Q2 Q3 gibi sürümler var Q2 bedava iken Q3 e 59 dolar vermen gerekiyor bilgin olsun

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Hangi navigasyon markası almalıyım?

Başarsoft çok iyi diyorlar. Route66 nasıldır?

Next, Navking ve Navitech markalarına baktım. Parlamayan ekran al diyorlar.

Hangi markanın ürünü daha kalitedir, Müşteri hizmetleri gerçekten ilgilidir, harita yazılımı iyidir?

150-220 TL civarında ürün arıyorum

http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/123685/next-535-5-0--navigasyon-cihazi-bluetooth-.aspx

Arasında çok fark var mı?

Kullanım yorumlarınızı alırsam çok iyi olur sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Bir kaç hafta sonra İzmir-İstanbul Küçükçekmeceye gideceğim. Arada Bursa, Balıkesirde duracağım. Nokta atışı götürsün beni. Genel olarak hepsi götürüyor ama ...
    Güncel olma durumları nasıldır? Sola dön deyip sonra solda yol olmaması gibi durum yoktur değil mi?

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum...

Bluetooth isterseniz 535/565 yok gerekli değilse 515/555 tercih edebilirsiniz. 555/565 te tbs donanımıda geliyor, tüm 5xx serisi ile uyumlu tbs'ler. Yani sadece tbs alarak herhangi bir modeli ile kullanıyorsunuz. Başarsoft harita kullanır bunlar, yok başka haritalı derseniz piranha olabilir ancak servis konusunda fazlaca yazı var forumlarda. Araştırın bakın, goldmaster'da aynı haritayı kullanır Next ile. Next en son gelişmiş olan Primo yazılımını kullanır birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• next 555 tavsiye ederim. Igo Primo 2.0.1 yazılımının son sürümü, trafik bilgi sistemi(tbs) ve harita ve tbs'nin ömür boyu ücretsiz olması ve iyi bir servis hizmetleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar ben avrupaya gideceğim bu cihazdan alırsam ordaki ülkelerde de kullanabilirmiyim ne önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: mfonay

arkdaşlar ben avrupaya gideceğim bu cihazdan alırsam ordaki ülkelerde de kullanabilirmiyim ne önerirsiniz?

Gideceğiniz ülke haritasını satın alırsanız kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

arkdaşlar ben avrupaya gideceğim bu cihazdan alırsam ordaki ülkelerde de kullanabilirmiyim ne önerirsiniz?

10-11 ülkeye gideceğim yani hepsinin haritasını almaya kalkarsam öğrenci hallimle altından kalkamam bu iş için en uygun cihaz nedir sizce?

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

10-11 ülkeye gideceğim yani hepsinin haritasını almaya kalkarsam öğrenci hallimle altından kalkamam bu iş için en uygun cihaz nedir sizce?

Tüm bu cihazlara harita satın alabilir yada 1 aylık kiralıyabilirsiniz.Kiralamak biraz daha ekonomik.Ayrıca her ülkeyi ayrı ayrı değil paket olarak satın alıp yada kiralayabilirsiniz.

https://www.naviextras.com/shop/portal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.