Şimdi Ara

hangi müzik aletini çalmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kemanla elektro gitar arasında gidip geliyorum.Tarzım rock tipi ancak ciddi bir insanım.Kemanla çalınan müzikleri seviyorum ancak gitarda güzel sizce hangisi

• Elektro gitarı tavsiye ederim.
  • Malesef keman öyle ha denilince öğrenilmiyor en aşşa 3-4 yıl emek vermen lazım.

Bence klasik gitarla başla 3-4 ay sonra elektroya geç.
  • flüt den başla
  • Bu nası cümle ya
  • ney çal
  •  hangi müzik aletini çalmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

ney çal

ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

ney çal

ney?

ney diyorum ney
  • adam akıllı cevaplar verin 2si arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Malesef keman öyle ha denilince öğrenilmiyor en aşşa 3-4 yıl emek vermen lazım.

Gitar emeksiz mi öğreniliyor ? Ha ben akdeniz akşamlarını çalsam yeter derseniz farklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Gitar emeksiz mi öğreniliyor ? Ha ben akdeniz akşamlarını çalsam yeter derseniz farklı...

Al ışte direk nereye çekti.. Birşey demiyorum dostum devam ;)
  • Nası yani ikisi arasında kaldın?

Gitar benim için açık ara önde olurdu.
  • quote:

sakın böyle birşey yapma üzülürsün. elektro gitar istiyorsan elektroyla klasik istiyorsan klasikle bas istiyorsan basla başlamalısın. klasik ve elektro gitar farklı şeyler. elektro gitarın en zahmetli olayı pena tekniğidir. pena tekniğini klasik gitarla öğrenemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 29 Mayıs 2010; 21:38:03 >
  • obua çalarak koş

keman çal
  • Adamlara kızıyorsun ama soru adam akıllı değil ki...

Gitara ya da kemana başladın diyelim. Amacın ne olacak? Arkadaşların arasında "bak ben de bir şey çalıyorum artık beni ciddiye alın" statüsünü elde etme mi, yoksa gerçekten ömrün boyunca bir enstürmana kendini verip(kaldı ki insan ömrü boyunca çalışsa bile tam manasıyla öğrenmiş olamıyor) bir şeyler "üretebilmek" mi?

Bana sorarsan daha başlayacağın enstürmanı bile başkalarına sorduğuna göre ilk seçenek daha ağır basıyor. Git bir gitar al ve başla. 5 tane akor öğrenip caddeler rüzgar, mavi duvar vs. çalıp sahil gitaristliği mertebesine ulaş.
  • Eğer müzik adına bir şeyler üreteceksen böyle bir soru sorman yanlış bir kere, tutkun seni istediğine götürürdü. Yok ben kendimi tatmin için diyorsan çok derine inmeyeceğim diyorsan gitarı tavsiye ederim. Bu demek değil ki gitar daha kolay basit bir alet. Gitar dememin nedeni internette daha çok bilgi var, ister döküman ister video her şeyi bulabilirsin, kursa gideceksen gitar kursu nisbeten daha ucuz keman kursundan, çevrendeki birileri de dinler diyorsan gitarla daha fazla şey paylaşabilirsin(şarkıya belki vokal yaparsın bir yandan).

Eğer çevrende bu enstrumanlara sahip birileri var ise ödünç iste 1-2 günlüğüne bi bak bakalım hangisi daha yatkın geliyor hangisi daha hoşuna gidiyor ( internetten başlangıç için bir şeyler öğrenerek tabi)
  • ben bateri çalıyorum eğer müzik kulağı ve ritm duygun biraz gelişmişse başla derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Al ışte direk nereye çekti.. Birşey demiyorum dostum devam ;)

Gitarda keman kadar zordur yeni öğrenen bir kişi için.
    Tabi kişiden kişiye değişir bu.
  • kemanın 3-4 sene alacağını sanmıyorum elektro gitar çalıyorum ben ama hiç keman bilmememe rağmen aldığımda doğru tutup biraz ses çıkarabildim. keman mı elektro mu dersen tarzına göre elektro derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.