Şimdi Ara

Hangi Mesafe Ölçer Uygulaması? Pacer or Endomondo??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçlar ikisinde de değişik çıkıyor siz hangisine güveniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortamlarda başka türlü dersiniz amaaa

• Up

• RUNTASTİC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

RUNTASTİC.

Arka planda ölçüm yapıyor mu mesela açmayı unuttuk falan?

• Bütün gün pc başında oturun başka bi şey yapmayın tabi(!) biraz hareket beyler

• Calısma mantıkları ne? Cebine koydun kafasına göre mesafe mi veriyor yoksa gps falan mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uclupriz

Calısma mantıkları ne? Cebine koydun kafasına göre mesafe mi veriyor yoksa gps falan mı?

Bazıları attığın adıma göre mesafe ölçüyor bazıları Gps ile ölçüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Calısma mantıkları ne? Cebine koydun kafasına göre mesafe mi veriyor yoksa gps falan mı?

Adıma göre ölçen göz kararı bir sonuç verir, sonucta hareket sensörüyle çalışıyor. Gps en fazla yükseklik değerini hesaba katmaz düz hesap yapar ama çok da fark edeceğini sanmıyorum. Sonuçta dağ inip çıkmazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Adıma göre ölçen göz kararı bir sonuç verir, sonucta hareket sensörüyle çalışıyor. Gps en fazla yükseklik değerini hesaba katmaz düz hesap yapar ama çok da fark edeceğini sanmıyorum. Sonuçta dağ inip çıkmazsın.

Mesela bugün 20dklık yürüyüş yaptım ve iki uygulamada açıkt biri 2km gösterirken diğeri 1,3km gösterdi.

• Neyse ben tecrübelerimi yazıcam belki daha sonra bu tip konularda yardımcı olur her neyse..

Öğlen ve akşam 2 kere %90 aynı güzergahta yürüyüş yaptım, sabah yaptığım yürüyüş birazcık daha uzundu şahsen aynı güzergah artı biraz daha uzun yani. Endomondo öğlenkine 6,14 küsür km derken akşamki daha kısa olan yürüyüşe 6,75 falan dedi. Ayrıca max hız falan 86km dedi uçtu yani. Akşamki yürüyüşte yaklaşık 100m falan olması gereken mesafeyi 1km olarak aldı. Bu tip konularda Endomondo gözümden düştü.

Gelelim Runtastic'e. Öğlen denemedim fakat akşamınan her iki programı birlikte kullandım. Endomondo'nun 6,75km ölçtüğü mesafeyi Runtastic yaklaşık 5,94km ölçtü. Bence rakamlar daha gerçekçi fakat ortalama 8km hızla yürüdüğümü söylüyor Runtastic. En yüksek hıza 13km'de ulaştığımı söylüyor. Ben koşu yapmadım abi tempolu yürüdüm sadece..

Sports Tracker programı açılmadığı için onu sildim.. Mapmyrun ve Runkeeper var sırada, nasipse onları da deneyeceğim..

• Bisiklet sürüyorum ve endomondo kullanıyorum. Konum açınca güzel sonuçlar veriyor

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Arka planda çalışmıyor bildiğim kadarıyla ben normal zamanda lg health kullanıyorum o dediğiniz şeyi yapıyor arka planda adım sayıyor. Runtastic ise koşuda kullanıyorum açıkcası gps ile kullanıldığında gayet iyi sonuçlar alıyorum ben. Bu arada koşuyor musunuz yoksa sadece gittiğiniz yerleri mi tutmak istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Arka planda çalışmıyor bildiğim kadarıyla ben normal zamanda lg health kullanıyorum o dediğiniz şeyi yapıyor arka planda adım sayıyor. Runtastic ise koşuda kullanıyorum açıkcası gps ile kullanıldığında gayet iyi sonuçlar alıyorum ben. Bu arada koşuyor musunuz yoksa sadece gittiğiniz yerleri mi tutmak istiyorsunuz?

Tempolü yürüyüş yapıyorum. Kat ettiğim mesafe, kalori falan onları öğrenmek istiyorum güvenilir biçimde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.