Şimdi Ara

Hangi marka xilince mı Thermaleke mi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezisz +kaliteli+uzun yılar sorun çıkarmasin istiyorum malesef enrgmax-silvestron gibi markalari bulamadim listedeki 1.sinif ürünlerde...
    hangi marka ya guvenip alayim.. işl:q9550 3 gb ddr3 ram 4870 e.karti..asus p5q3 deluxe wiifi anakart 660 gb hdd...
    bu markalardan kullanan varsa cvp atarsa sevinirim..haftaya alıcam cunku:))))

LUTFEN FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞİN
    YARDIM BEKLİYORUM...

XILENCE
    XP750 GAMING EDITION 750 WATT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

HIGH POWER
    ABSOLUTE POWER 850W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI

750 WATT TOUGHPOWER XT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

XILENCE
    XP1000 GAMING EDITION 1000 WATT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 14 Ekim 2009; 8:41:49 >

• Sessizlikte TT Qfan daha iyi, 1000w a gereksinim duyacağını pek sanmıyorm.750W TT iyi secim olur
  • 1000 w fiyat açisindan koydumuştum da onemli olan marka kalitesi??ama cvp yazan pek yok glb...teşekkurler glba dediğini alcam bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 13 Ekim 2009; 21:58:41 >
  • Xilence marka kalitesi olarak tartışılmazdır. İçin rahat olsun
  • Bu kadar yüksek watta ihtiyacın olacağını sanmıyorum, uzun süre kullancak olsa bile. Benzer fiyatlarda hatta daha ucuza Corsair 750w öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-750tx-cmpsu-750tx-750w-140mm-fanli-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=37045
  • tabiki

xilience

tt den uzak durmanı tavsiye ederim
  • bende xilence derim kasasınıalıdm 180 tlk tuttu acayip kaliteli ve güzel tamemen önerebilirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    everest nasıl bir marka?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6

Sezisz +kaliteli+uzun yılar sorun çıkarmasin istiyorum malesef enrgmax-silvestron gibi markalari bulamadim listedeki 1.sinif ürünlerde...
    hangi marka ya guvenip alayim.. işl:q9550 3 gb ddr3 ram 4870 e.karti..asus p5q3 deluxe wiifi anakart 660 gb hdd...

YARDIM BEKLİYORUM...

XILENCE

HIGH POWER

XILENCE

Almayı düşğündüğün Xilence 1000Watt PSU'yu kullanıyorum, ses konusunda oldukça iyi ve kaliteli bir PSU. Ben memnunum kendi adıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: t-mac6

Sezisz +kaliteli+uzun yılar sorun çıkarmasin istiyorum malesef enrgmax-silvestron gibi markalari bulamadim listedeki 1.sinif ürünlerde...

YARDIM BEKLİYORUM...

XILENCE

HIGH POWER

XILENCE

en iyi seçim

XILENCE
    XP750 GAMING EDITION 750 WATT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) 750 watt bile fazla aslında ama olsun

• Bu modeller arasında "750 WATT TOUGHPOWER XT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)" modelini tavsiye ederim. Sebebine gelince hiçbir dayanak göstermeden "kalitesi tartışılmazdır", "Aldım çok güzel çalışıyor", "aman uzak dur" ya da benzeri bir yorum yapmayacağım.

Aslında Thermaltake çok tuttuğum bir marka değil fakat bu modelin seçenekler arasında en iyisi olduğu rahatlıkla söylenebilir. Yeni model 80+ sertifikalı bir ürün, en önemlisi ise dünyanın en iyi inceleme sitelerinden birinde incelemesi var. Hardwaresecrets en güvenilir ve en detaylı PSU incelemesi yapan sitedir. Tam yük altında 12V kanalının biraz fazla ripple yapması dışında olumsuz bir yorum yok. Diğer modellerinin hiçbirinin bu tip bir incelemesini bulamazsın. Üç beş resim çekilip karpuz testi yapılmış, aaaa kablolarıda ne güzelmiş, taktık sistemimiz sorunsuz çalıştı falan gibi yorumlarla doldurulmuş incelemeler, haritada bile yerini bulamayacağın ülkelerin siteleri tarafından verilmiş editörün seçimi ödülleri ayrı tabi.

http://www.hardwaresecrets.com/article/776/1

Bu arada sistemine 400W civarı iyi bir PSU bile yeterli aslında. Eğer fazla harcama yapmak istemezsen 80+ sertifikalı 500W civarı orta halli bir PSU da alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 15 Ekim 2009; 11:38:22 >

• Tabiki XILENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturkel34

Tabiki XILENCE

Sebep?

15 aylık konuları horlatıp desteksiz yorum yapmaya benzemiyor değil mi? Post mu kasıyorsun yoksa zorla mı kastırıyorlar.

Yapılan testler yetersiz, yorumlamalar vasat da olsa az buçuk fikir verebilecek bir yazı. Bir süredir forumda özellikle üç beş postlu kullanıcılar sayesinde dillere dolanan, belli bir grubunda "bu kadar adı geçiyorsa vardır bir hikmeti" şeklinde düşünerek tavsiyelerde bulunduğu şişirilmiş Modeller de var testte.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/psu_test-ekim09-06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 16 Ekim 2009; 14:45:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

quote:

Tabiki XILENCE

Sebep?

15 aylık konuları horlatıp desteksiz yorum yapmaya benzemiyor değil mi? Post mu kasıyorsun yoksa zorla mı kastırıyorlar.

Yapılan testler yetersiz, yorumlamalar vasat da olsa az buçuk fikir verebilecek bir yazı. Bir süredir forumda özellikle üç beş postlu kullanıcılar sayesinde dillere dolanan, belli bir grubunda "bu kadar adı geçiyorsa vardır bir hikmeti" şeklinde düşünerek tavsiyelerde bulunduğu şişirilmiş Modeller de var testte.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/psu_test-ekim09-06

Sebep ? Ürünleri inceleme fırsatın oldu mu ?
    Sebep ? Kullanma fırsatın oldu mu ?
    Sebep ? Piyasasını ya da muadil ürünlerini biliyor musun ?

:)

• quote:

Tabiki XILENCE

Dijital Trend in adamımısın?
  • Dostum ekonomi ve kallite açısından yazdıysan tabiki xilnce öneririm ben birçok modelini deneme fırsatım oldu özellikle moduler kablolu olanlar çok kullanışlı güç açısından dersen bence 750 yerine 1000w al seneyede kullanırsın olruya sistemine upgrade felan yapasın tutar hatta 1000 alacağına xilnce 1200w al tabiki aralarında biraz fark var ama senin bileceğin iş sonuçta artı ürün sonuçta garantili olduğu için markayı kafanda oturtman önemli.Xilnce türkiyeye dün gelmiş bi ürün değil 2007 yılındada vardı bugünde var .

M.turkel arkadaşım sen tabiki xilnce demişsin ama nedenlerinide açıklasaydın soran arkadaşa da bi fikir olurdu.
  • quote:

Tabiki XILENCE

Xilence ın kutusuna dikkatli bak bakalım 80+bronze sertifikası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 16 Ekim 2009; 15:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: converter

Dostum ekonomi ve kallite açısından yazdıysan tabiki xilnce öneririm ben birçok modelini deneme fırsatım oldu özellikle moduler kablolu olanlar çok kullanışlı güç açısından dersen bence 750 yerine 1000w al seneyede kullanırsın olruya sistemine upgrade felan yapasın tutar hatta 1000 alacağına xilnce 1200w al tabiki aralarında biraz fark var ama senin bileceğin iş sonuçta artı ürün sonuçta garantili olduğu için markayı kafanda oturtman önemli.Xilnce türkiyeye dün gelmiş bi ürün değil 2007 yılındada vardı bugünde var .

M.turkel arkadaşım sen tabiki xilnce demişsin ama nedenlerinide açıklasaydın soran arkadaşa da bi fikir olurdu.

arkadaşım 1 KW dan,1.2 KW dan bahsediyosun ama sanırım biraz bilgi eksikliğin var.O yazdığın güç değerleri aşırı derecede fazla,yanlış yönlendirme yapmayalım

kaliteli psu istiyorsan corsair,pc power and cooling,enermax,silverstone,seasonic gibi firmaların ürünlerine yönelmeni tavsiye ederim 750 wattında üstüne çıkmanı önermem parana yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 16 Ekim 2009; 16:23:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Tabiki XILENCE

Arkadaşım o kadar dikkatli bakıyorum ki inanamazsın ? Sen de benim kadar dikkatli bakıyor musun ?

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=78&type=2

• HIGH POWER

Bence ikisinden birisini seçmek gerekir. Seçim size kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Tabiki XILENCE

Arkadaşım o kadar dikkatli bakıyorum ki inanamazsın ? Sen de benim kadar dikkatli bakıyor musun ?

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=78&type=2

Türkiye'ye gelen versiyonda neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 16 Ekim 2009; 17:13:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.