Bildirim
Hangi marka ve modelde almalı acaba??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: crazy frog
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bana ne önerirsiniz..
Pahalı olmasın haa öyle 1 milyar falan olmasın ucuz ama işlevli cinsinden bana ne önerirsiniz?
HAYIRLI GECELER...
Kriterler yetersiz dostum.. boyle onerebilecegim cok tel var.. biraz daha detay verirsen iyi olur.. mesela butcen ne kadar, tasarim onemli mi, marka onemli mi, hangi ozellikler onemli senin icin?? bekliyorum.._____________________________ İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
-
nokia 3100 al işini görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemileyla -- 12 Temmuz 2006; 21:52:11 >_____________________________ Arkadaş kaybetmektense,para kaybetmeyi yeğlerim -
Bütçeni,düşündüğün markaları, aradığın teknik özellikleri belirtirsen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. _____________________________ 
-
arkadaş eğer kasteddiğin böyle bişelerse
nokia 6630 al 1.3 mp 10 mb dahili hafıza benzerleri arasında en hızlı(en yüksek ram) symbian işletim sistemi sayesinde cepten kolayca msn ve daha birçok program.geniş büyük ekranı sayesinde eynı megapixelli ceplere attığı açık fark (örneğin 6230i yi 4e 5e katlar)fiyatı ikinciel 300-400 normali 380 dir.sıfırı 530-550 ama doların dalgalanması yüzünden çok değişiyor
6630
_____________________________ -
İş olsun diye açılmış bi topic. _____________________________ -
6230i olabılır ama pahalı belkı sana gore _____________________________ -
eğer orta halli ama kaliteli bişe arıyosan 6630 ya da biraz daha para vererek k750i alabilirsin. _____________________________ -
3250 daha hızlı diye biliyorum ama
quote:
Orjinalden alıntı: motto
arkadaş eğer kasteddiğin böyle bişelerse
nokia 6630 al 1.3 mp 10 mb dahili hafıza benzerleri arasında en hızlı(en yüksek ram) symbian işletim sistemi sayesinde cepten kolayca msn ve daha birçok program.geniş büyük ekranı sayesinde eynı megapixelli ceplere attığı açık fark (örneğin 6230i yi 4e 5e katlar)fiyatı ikinciel 300-400 normali 380 dir.sıfırı 530-550 ama doların dalgalanması yüzünden çok değişiyor
6630
- telefondan hesap makinesi silindi
- nokia güvenlik kodunu unuttum
- çin nokia imei değiştirme kodu
- nokia tuşlu telefon şebeke yok
- sim kart depolama alanı dolu
- yenilenmiş telefon ne demek
- samsung ekran görüntüsü alma
- ithalatçı garantili ne demek
- hoparlör temizleme
- gprs teknolojisi ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler