Şimdi Ara

Hangi LPG Markasını Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim aracım Chevrolet Lacetti 1,4 (2008)
    Benzine yetişemediğim için lpg taktırmak istiyorum fakat her kadafadan bir ses çıkıyor. Bana önerilenler şunlardı:

Atiker (sakın taktırma)
    Brc (sakın taktırma)
    Zavoli (daha iyileri var)
    Lovato (kesin taktır)
    Landi Renzo (makine mühendislerinin tek önerisi, bunu taktır)

Ben Adana'da yaşıyorum
    Siz ne önerirsiniz? Bir de bir bayan olarak tüpü zor kullanacağımı söylediler bunun sebebi nedir?

Şimdiden teşekkürler

• Cinsiyet ile yakıtın ne ilgisi var, saçmalamışlar.
    Marka konusuna gelince BRC ve Landi Renzo daha sorunsuz markalardır.
  • bilmiyorum artık neden bayanlar kullanamazlar diyorlar...
    başka fikri olan var mı arkadaşlar?
    çarşamba gününe halletmiş olmak istiyorum da..
  • kit markası olarak landi omegas modelini seçin.sessiz enjektör istiyorsanız aynı modelin matriks enjektörlü olanını isteyin.ve montaj yaptırmayı düşündüğünüz servisin bir iki eski müşterisi ile görüşmeye çalışın firma hakkında doğru seçim yapmak için şart veya bulunduğu bölgedeki esnaf lardan bilgi isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by feristah

kit markası olarak landi omegas modelini seçin.sessiz enjektör istiyorsanız aynı modelin matriks enjektörlü olanını isteyin.ve montaj yaptırmayı düşündüğünüz servisin bir iki eski müşterisi ile görüşmeye çalışın firma hakkında doğru seçim yapmak için şart veya bulunduğu bölgedeki esnaf lardan bilgi isteyin

Bende Matrix enjöktörleri kullandim, sessiz ama genede sürerken duyuluyor!

PRINS LPG MARKASI TAKTIRIRSANIZ COK MEMNUN KALIRSINIZ, enjektörleri hem cok uzun ömürlü hemde cok sessiz!
    Genede Karari buna göre vermeyin; KARAR ADANADA ve TÜRKIYEDE YAYGIN OLAN KIT´den YANA OLMALI

Marka konusunda ne dü$ündügüm; I$cilik malzemeden daha önemlidir. En iyi malzeme neyime? USTA kötü olduktan sonra!!!
    Bütün LPG Kitlerin iyi yanlari ve zaaflari var. $imdiki zamanda LAVATO - STEFANELLI - BRC - ATIKER vs vs Ne taktirdiginiz o kadar önemli degil
    Bütün LPG-Kitleri görevlerini yaparlar, yani arabaniz LPG ile cali$ir!

BOL $ANSLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinfo -- 17 Mayıs 2010; 8:56:36 >

• kesinlikle ustayı seçeceksiniz. Ustanın tavsiye ettiği kiti takıcaksınız. Tabiiki bütçenize uyacak şekilde.

Ben atiker taktırdım ama imkanım daha iyi olsa Landi veya BRC taktırırdım. Biraz daha iyi olsa Prins veya Teleflex
  • Arkadaşlar bene 2009 model Toyota Auris var. Birkaç tane toyota kullanan tanıdığım romano önerdiler. İlk defa duymuştum internetten baktım araştırdım fena bir marka değil. Toyota kullanan arkadaşlardan tavsiye ederler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atiker taktırayam mı peki arkadaşlar? 990tl / 10 taksit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marabulge

atiker taktırayam mı peki arkadaşlar? 990tl / 10 taksit..

Tekrarlıyorum, en güzel kit savruk bir ustanın elinde heba olur
    en vasat kit ustanın elinde şaheser olur.

forumda çok örnek var. bulunduğunuz ilde hangi usta varsa iyi ona yönelin. O sizi yönlendirsin bütçeye göre
  • Merhaba marabulge 7 ay önce atiker sıralı taktırdım ve bu güne kadarda beni üzmedi tavsiye ederim ama arkadaşlara katılıyorum uygulamayı yapacak olan usta çok önemli ve onun tavsiyelerinide dikkate almanı öneririm.
  • Ankara da Tunalı da Teleflex i peşin de 1900 e Prins i de 2000 e taktırabilirsiniz, İstanbul da Atiker i 900 e yapıyorlar, BRC yi de 1500 e yapıyorlar.
    BRC - Landi- Romano - Zavolli hepsi iyi içlerinden BRC yi öneririm fakat enjektör şıkırtısı geliyor diyorlar. Ben Teleflex kullanıyorum; sesinden performansından memnunum.
  • Selam Arkadaşlar,

Aldesa nasıl bir markadı acep ?
  • Atiker sınfı diye biliyorum.
  • merhabalar
    araçınıza sıralı sistem uygun olduğunu belirtmeliyim.
    mukadar marka ve tavsiyeler arasında tüketici olarak kafanızın karışması gayet normeldir. heleki ürüne yabancı olan biri için durum tamamen çıkmaza dönüşebilir.
    aslında doğru montaj ve sektörde referanslı eski firmaları tercih etmeniz menfaatiniz gereğidir.
    detaylı ve sağlık bilgi almanız için 0531 9599452 den bana ulaşabilirseniz size detaylı bilgi veririm.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz
    www.yunusotogaz.com
    www.yunuslpg.com

• Merhabalar,

Ben Lovato taktırmaya karar verdim.Sonuçları konusunda değerlenidrmelerimi buradan yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marabulge

Arkadaşlar merhaba,

Benim aracım Chevrolet Lacetti 1,4 (2008)
    Benzine yetişemediğim için lpg taktırmak istiyorum fakat her kadafadan bir ses çıkıyor. Bana önerilenler şunlardı:

Atiker (sakın taktırma)
    Brc (sakın taktırma)
    Zavoli (daha iyileri var)
    Lovato (kesin taktır)
    Landi Renzo (makine mühendislerinin tek önerisi, bunu taktır)

Ben Adana'da yaşıyorum
    Siz ne önerirsiniz? Bir de bir bayan olarak tüpü zor kullanacağımı söylediler bunun sebebi nedir?

Şimdiden teşekkürler

Chevroletin anlaşmalı olduğu marka BRC dir,
    Size adana yetkili serv.lerinin iletişim bilgilerini veriyorum irtibata geçerek tercih yapabilirsiniz.

ADANA AKAN OTOGAZ Yurt Mh. Kıyı Boyu No: 180/A Seyhan 0 322 228 34 53 0 322 228 34 53 MEHMET AKAN

ADANA POLAT LPG TÜP TANK İMAL.YED. PARÇ. LTD. ŞTİ. Yeni Yurt Mh. 43. Sokak No: 3 0 322 226 66 16 0 322 225 81 81 MEHMET POLAT

• Arkadaslar yarın araba pazarına gıdecegım 2000 - 2001 1.4 16v 75 beygır polo alacagım bu aracın yakıt turu nasıl acaba benzınde ve lpg de ne yakar yardımlarınızdan dolayı sımdıden tesekkurler bıde hangı marka tup olursa daha ıyı olut...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.