Şimdi Ara

Hangi lpg kitini taktırmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba aracım peugeot 206 2000 model 1.4 8v çok noktadan enjeksiyonlu.Gaziantep'de ikametgah ediyorum.Aracım 90.000 de ve motorun arızası sorunsalı yoktur.Şimdi bende bu durumu bozmak istemiyorum.Hangi marka usta iyi dir hiçbir fikrim yok.Birde hangi markaların hangi kitleri gelir arıza ışığı yakar mı bunlar benim için önemli tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathßlue

Arkadaşlar herkese merhaba aracım peugeot 206 2000 model 1.4 8v çok noktadan enjeksiyonlu.Gaziantep'de ikametgah ediyorum.Aracım 90.000 de ve motorun arızası sorunsalı yoktur.Şimdi bende bu durumu bozmak istemiyorum.Hangi marka usta iyi dir hiçbir fikrim yok.Birde hangi markaların hangi kitleri gelir arıza ışığı yakar mı bunlar benim için önemli tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

aracınız için tavsiyem aeb yazılımlı ürünleri tercih etmenizdir aracınızın enjeksiyon sistemi yarı sıralı motor tipi olduğundan benim acizene fikrim tartarini romano yada akl olabilir saygılarımla .
  • landirenzo nasıldır?
  • ustama katılıyorum
    Atiker safe fast akl landı renzo AEB Yazılım kıtlerde hiç bir sorun yaşamazsınız daha kaliteli düşünürseniz Prıns marka terciniz kadar montajı yapacak sevis ve usta da önemli saygılar

www.cetinsayotogaz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 12 Aralık 2011; 12:49:11 >
  • Peki atiker fast ile safe fast arasında ne fark var sadece fast olsa olur mu?
  • merhabalar.2008 Model Honda Civic 1.6 elegance otomatik aracıma hangi lpg kiti sağlıklı çalışır?özellikle sakarya ve çevresinden önereceğiniz marka ve usta olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartagnan83

merhabalar.2008 Model Honda Civic 1.6 elegance otomatik aracıma hangi lpg kiti sağlıklı çalışır?özellikle sakarya ve çevresinden önereceğiniz marka ve usta olursa sevinirim.

araç honda olunca en başta tabiki tartışmasız PRİNS dersem abartmış olmam ama diğer seçenekler KİTMTM VE TARTARİNİ olabilir .
    30 dk kadar uzağınızdayım ayrıntılı bilgi ve referanslar için ulaşabilirsiniz .
    saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi LPG enjektörü kullanmalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartagnan83

merhabalar.2008 Model Honda Civic 1.6 elegance otomatik aracıma hangi lpg kiti sağlıklı çalışır?özellikle sakarya ve çevresinden önereceğiniz marka ve usta olursa sevinirim.

merhabalar.
    0 km HONDA CİVİC SEDAN modellerinde lpg seçeneği de var. BRC türkiye disbiritörü 2a mühendislik ve honda Türkiye yapmış oldukları anlaşma ile lpgli araç seçeneği sunulmaktadır. yani BRC MY11 kitimiz sizin aracınıza son derece uyumlu bir sistemdir.sürüş keyfinden taviz vermeden gerekli performans ve tasarrufu sağlayabilirsiniz. birçok civic referansı verebilirim. dilerseniz test aracımız 2011 honda civic sedan modelidir. test sürüşü de yapabilirsiniz.
    http://www.honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=8be2c865-c8c1-445a-8be9-2433ed53cf92

Hangi lpg kitini taktırmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEŞİLYURT OTOMOTİV -- 12 Aralık 2011; 18:17:53 >

• Selamlar DeathBlue,

LOVATO'nun İstanbul Bölge Distribütörüyüz, bizler de her markanın temsilcisi gibi ürünümüzü kötülemeyiz. LOVATO olarak her zaman ve değişik çalışma koşullarında, Türkiye'nin her yerinde ürünümüzün arkasındayız. Size en yakın bir LOVATO bayisine gitmenizi ve montajınızı yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz , (Arıza lambası sorunsalı için OBDII kitimizin montajını talep etmelisiniz ) ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.