Hangi Lg'yi Almak Lazım?
-
-
illa LG ve qned tarafında takılı kaldıysanız
önerdiğim modeli de lütfen inceleyin
www.vatanbilgisayar.com
LG 55QNED86A6A 55 inç 139 cm 4K Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS25,Uydu A fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-55qned86a6a-55-inc-139-cm-4k-smart-tv-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos25-uydu-a.html_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
Samsung için işletim sistemi iyi değil,TCL zamanla android şişer kalır yada parasını haketmiyor söylemlerinin akabinde LG diye düşündüm:)))
_____________________________ -
son fiyat aralığınız nedir ? 55-65 arasında değişiklik olabilir mi mesela,
ben büyük ekran taraftarıyım her zaman ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
55 bintl civarı 65 inç iyi olucak.
www.hepsiburada.com
TCL 65Q7C 65 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD MiniLED Fiyatıhttps://app.hb.biz/otNZd0BHluAAnative 100hz bir tv , ps5 içinde ideal yeni nesilde işinizi görür, yorumlara bakın önce inceleyin . Bakın biz tcl lg samsung ve dahasının TR çapınca büyük bir toptancı ve perakendecisiyiz, hepsini satıyoruz. Oyun oynaman isteyen kişi 60hz tv den artık uzak durmalı.
birde Samsung 65Q80D yada F ler var, görüntüsünü inceleyin , o TV de natice 100hz 65" boyutlarda.
almışken uzun vadeli planlarınız arasında eksiklik olmasın. Forumdaki diğer arkadaşlara mutlaka da danışın, tek beni baz almayın.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim tekrar rahatsız ederim sizi kolay gelsin.
Bu model sizce uygun mu?
amazon
TCL 65 inç Akıllı TV 65Q6C 4K QD-Mini LED Renkli Quantum Crystal HDR10+ Oyun Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi Ses Sistemi, Dolby Atmos, Yapay Zekâ Modu, Game Master (2025 Modeli)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FBWJTCV6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1_____________________________ -
birde tv tavsiyeleri kısmına yazın , ben teknik detaylarda iyi değilim. katalog verilerine göre konuşabilirim genel olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı