Şimdi Ara

Hangi LAstik Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb, bende lastıklerımı degıstırecegım 40 bın km oldu.. uzerınde brıstone b390 orjınal lastıgı var. mıchelın energy saver ve brıstone er 300 dusunuyorum ebat ; 195/65/15 hangısını onerırsınız ?

biliyorum bu konu çok konuşuldu yazıldı çizildi fakat tekrardan yenı almıs kullanmakta olan daha oncede kullanmıs olan arkadaşlar fıkırlerını paylaşırsa sevınırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 13 Haziran 2012; 14:52:55 >

• Bence lastik kullanılan il durum kullanım tarzı ve şahsın lastik zevkine göre değişen bir durumdur
    köy yeri bol çukurlu yollar varsa biraz daha sert lastik
    asfalt ağırlıklı bir durumsa yumuşak bir lastik tavsiye edilir
    şahıs yumuşak lastik severse mıchelin sert lastik severse brıgstone tavsiye edilebilir
    Ben kendimden örnek vereyim yılda 12000 km yol yaparım 6000 şehiriçi 6000 şehirdışı,sert lastik sevmem yumuşak lastik severim aracı fazla çukurlara bozuk köy yollarına sokmam
    sizin yerinizde olsam mıchelin energy saver alırdım
    michelin bir artısıda yakıtınızda düşer ama çok değil bir nebze
    tabiki aracınızın üzerindeki lastikten bugüne kadar memnunsanız tekrar aynı marka ve markanın modeliyle devam ediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Bence lastik kullanılan il durum kullanım tarzı ve şahsın lastik zevkine göre değişen bir durumdur
    köy yeri bol çukurlu yollar varsa biraz daha sert lastik
    asfalt ağırlıklı bir durumsa yumuşak bir lastik tavsiye edilir
    şahıs yumuşak lastik severse mıchelin sert lastik severse brıgstone tavsiye edilebilir
    Ben kendimden örnek vereyim yılda 12000 km yol yaparım 6000 şehiriçi 6000 şehirdışı,sert lastik sevmem yumuşak lastik severim aracı fazla çukurlara bozuk köy yollarına sokmam
    sizin yerinizde olsam mıchelin energy saver alırdım
    michelin bir artısıda yakıtınızda düşer ama çok değil bir nebze
    tabiki aracınızın üzerindeki lastikten bugüne kadar memnunsanız tekrar aynı marka ve markanın modeliyle devam ediniz

tşk ederım yorumunuzdan dolayı, yıllardır lassa,brıstone arasında gıdıp geldık ( kullandım )

şuan ki lastıklerımın diş derınlıklerı ve genel yapısı ıyı durumda 10 bın daha ıdare eder durumda fakat cok ses yapmaya başladı, sertleştiğini artık barız bir şekılde hıssettırıyor..

bu sebepten dolayı degıstırmeyı ıstıyorum..

• Ben teşekkür ederim,size o zaman 4 tane brigstone işinizi görür hem kullandığınız bildiğiniz lastik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.