Şimdi Ara

Hangi Kredi Kartını tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede okuyorum ve bir kredi kartı almayı düşünüyorum...
    Öncelikle Kredi kartı almamı tavsiye eder misiniz diye sorayım.
    Eğer ediyorsanız kefilsiz falan başvurabileceğim ve tavsiye ettiğiniz hangi bankanınki?

ben HSBC Advantage campus card ile HSBC Campus kredi kartı arsında ne fark var? (ikisi ayrı tanıtılıyor ama?)

• aklın varsa kredi kartına girme derim kardeş altından kalkılmıyor sonra
  • bende advantage campus vardı, bence kredi kartı alacaksan hesabını iyi yap, ipin ucunu kaçırdın mı toplamak zor oluyor, bildiğim iki kart arasındaki fark faizleri Campuste daha düşük
  • KESİNLİKLEEEEEEEE ALMAAAAAAAAA
    en güzeli peşin para bak tecrübe konuşuyoooo...ben 7 yıldır altında kalkamadım .ödediğim faiz toplam 10 milyarı geçti.....
    KREDİ KARTLARINA

• quote:

Orjinalden alıntı: destroil

Üniversitede okuyorum ve bir kredi kartı almayı düşünüyorum...
    Öncelikle Kredi kartı almamı tavsiye eder misiniz diye sorayım.
    Eğer ediyorsanız kefilsiz falan başvurabileceğim ve tavsiye ettiğiniz hangi bankanınki?

ben HSBC Advantage campus card ile HSBC Campus kredi kartı arsında ne fark var? (ikisi ayrı tanıtılıyor ama?)

Bence şöyle yap...Bankada hesap açtır..Sana bankamatik kartı verirler...Onunla alışverişte yapabiliyorsun..Hem hesabındaki para kadar harcama yaparsın ay sonu başın ağrımaz...Ben YapıveKredi bankasını kullanıyorum tavsiye ederim..Bi vadesiz hesap açtır mis gibi...

Bence Bonus kart cartcurt kart işlerine girme altından kalkamassın...!!

Bu kadar kişi söylüyorsa bi bildikleri vardır...

• İllaki alacaksan cıtıbanktan kesinlikle uzak dur.
  • KESİNLİKLE KREDİ KARTI ALMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Cah taşırım ve herkese tavsiye ederim...
  • yapı kredinin world university kartları var en düşük limit 150ytl veriyor alacaksan al o baya bir güzel.
  • taksitte işe yarıyor yoksa alınmaz kredi kartı baracuda'nın da dediği gibi world university en iyisi yıllık kart ücreti ekstre ücreti cart ücreti curt ücreti ödemiyosun diğre hepsinde var bunlar faizi de düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsongy -- 8 Ekim 2005, 9:49:41 >
  • kredi kartından mümkün olduğunca uzak dur!..

nakit kullan sadece vade oranı düşük taksitli alışveriş imkanın olursa kredi kartı kullan onun dışında hepsi aynı nerdeyse sadece faiz oranlarını karşılaştır
  • kardeş her an borç düşünmek istemiyosan uzak dur.Bak bana bende yok kart kafam rahat.Alacağım herşeyi nakit alıyorum.Zaten bi öğrenci ne alabilirki belli bi miktarın üzerinde?

Veya al ama limitini çoooook düşük tut.Mesela 100ytl...
  • İş bankası öğrenci kartı limiti 200 YTL
  • kredi kartı alma, çok rezil birşey, bulaşma sakın,
    bizim de vardı 4-5 tane babam emekli oldu ikramiyesiyle ödedi anca,
    hesap açtır, bankamatik kartını kullan ya da peşim para en iyisi,
    uğraşma faizle maizle
  • Kredi Kartı alma arkadaşlar senin için en doğru olanı söylüyorşar hem de öğrenciyim diyorsun bu durumda alman zaten büyük hata. Ama çalışıyor belli bir gelirin varsa CardFinans öneririm. Sadece bir tane o da düşük lmitli ve para taşımamak gayesiyle olabilir....
  • bende öğrenciyim 2 kredi kartım var ve çok memnunum...
    tabiki bendekiler iş bankası ve vakıf bankın öğrenci kredi kartları yani kefilsiz..
    kefil olmayınca tabiki belli bir limitin var,
    işbankası 200 milyon, vakıf bank 500 milyon limitli.
    yani istesende belli bi limiti aşamıyosun..
    şimdide advantage kampüs card çıkardı belli bi limiti var, almanda bence çokda bi sakınca yok.. limitsiz kardlar gibi tehlikeli değil
  • hsbc campuste limiti 750'ye kadar çıkarıyor sormadan, maximum campuste karta en çok 200 oluyo.
  • şu konu 5-6 ay önce açılmış olsa herkes şu an söylediğinin tam tersini söylerdi. isteyen bu eski konuları araştırsın. kredi kartı güzeldi ciciydi ama herşey gibi kredi kartının da bokunu çıkaran milletimiz yüzünden kredi kartı sonunda tu kaka oldu. adamın aylık geliri 400 ytl olursa ve 700 ytl'lik alışveriş yaparsa ben suçu kredi kartında değil de o adamın aklında ararım kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

şu konu 5-6 ay önce açılmış olsa herkes şu an söylediğinin tam tersini söylerdi. isteyen bu eski konuları araştırsın. kredi kartı güzeldi ciciydi ama herşey gibi kredi kartının da bokunu çıkaran milletimiz yüzünden kredi kartı sonunda tu kaka oldu. adamın aylık geliri 400 ytl olursa ve 700 ytl'lik alışveriş yaparsa ben suçu kredi kartında değil de o adamın aklında ararım kimse kusura bakmasın.

aynen karılıyorum arkadaşım
    geçen gün bir kadın alışverişe geldi kredi kartıyla alışveriş yapacak
    3500 tyl limiti var ve 350 ytl limiti kalmış
    ve bu kadın bu kartla 2000 ytl lik alışveriş yapmak istiyor
    biz limitiniz yetersiz dedikçe nasıl olur borcunu ödedik diyor
    meyer taksit le alışveriş yapmış
    aylık zannediyormuş ilk taksiti ödeyince yine 3500 ytl limit verecekmiş banka
    hay allahın gerizekalısı
    hiç mi okumazsın extre yi sözleşmeyi
    insanlar cahil okuma özürlü bakar kör
    ondan sonra da bankaları suçluyorlar
    sen kendini frenle
    adı üstünde kredi yani borçla alışveriş yapıyorsun
    kim ödiycek
    sen ödiycen tabii

• üniversite de okuyorsan alabileceğin kartlar advantage campus, world universty, maximum (iş'te üniveriteli)

campusunki-------->500ytl
    iş'te üniversiteli---->200ytl

bende işte üniversiteli var limitide düşük öyle çok açılamazsın zaten arada bi şeyler alırsın yanında para olmadığı zaman falan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.