Şimdi Ara

Hangi köpeği tercih edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkdaşlar ben yavru bi köpek alıcam ama bi araştırıyım dedim de şöyle bi köpek istiyorum ( pitbull , rotwailer , kangal haric) tatlı mı tatlı , büyüdüğü zaman orta boylu , saldırgan deil , sahibine sadık , kavgalarda aslan gibi olan , iyi eğitilen , sahibine karşı gelmeyen , sahibini koruyan veeeee son olarak kız mıknatısı olan bir köpek istiyorum varmı böyle biliginize açım arkadaşlar yardım edin ( ucuz da olsun yazmayı unuttumm ) .

• Ucuz deyince aklıma insanoğlu geldi nedense
  • Turkuazımsı kullanıcısına yanıt
    :DDDDD konumuza dönsek
  • amerikan , fransız , ingiliz bulldoglar dediklerinin hepsine en çok uyan köpek ciddi anlamda . Ama ne derece kız mıknatısı olur bilmiyorum
  • qSpeed35 kullanıcısına yanıt
    Kardes kavgalarda aslan gibi olan derken ne demek istedigini pek anlamadim
    Pitt rott hariç boyle bir kopek yok hem koruyucu hem sadik hem guclu
    Rottweiler ornek veriyorum sahibini asiri sever o kadar severki onun için olume bile gider korur isterse 10 kisi saldirsin yinede korur
    kiskançtir biraz cunku seni cok sever sahibine karsi gelmez ama guzel bir egitim sart

Ucuzda olsun derken biraz saçmalamissin cunku kopegi bir kere alicaksin 10 12 yil bakicaksin az daha para verip guzel bir kopek almak daha mantikli
    He ama ben insanlik yapicam dersen git barinaktan yavru bir kopek al
    Ama kuzenim 2 hafta once barinaktan kopek aldi 4 gun sonra geri verdi cunku asla egitilmiyor her yere tualetini yapiyor isiriyor vs vs

Benim tavsiyem git az da paraya kiy 45 60 gunluk erkek rottweiler al zaten yavruyken çoook tatli oluyolar buyuyunce biraz daha ciddilesiyor yuzleri ama bakislarin altinda cok masum bir kopek yatiyor
    Cok guzel egitilir yani konusma seviyesine kadar gelir olme numarasi dans etmek yuvarlan bunlari cok kolay bir sekilde ogretebilirsin
    Surekli 7/24 kopekle ilgilenmene gerek yok buyudukten sonra cunku bekçi kopegi oldugu için tek basina durmasini bilir ama abartma yani bunu dedigim için kopegini surekli yanliz birakma. Alirsan tabi.
    Sana eminim birisi rottweiler pitbull saldirgan 4 yasina geldikten sonra sahiplerini yiyolar beyinleri bozuluyor vs vs demistir bunlara inanma kardes
    Sen kopegi nasil egitirsen oyle olur sen yavru bir rott alip surekli oynuyip gezdirip iyi davranirsan o kopek karinca bile inciltmez.
    Ben rottweiler e asik bir insanim zaten bi 2 hafta sonra alicam bir tane yavru bu dedigim ozellikler alman kurdundada vardir ama cok tuy dokuyor bide rottun yerini tutmaz tabii ki gerek asillik olsun gerek guc olsun.

Mesela golden retriver alirsan kopek tamam cok tatli kotu ozelliklerini soyluyorum
    1 cok tuy doker
    2 sahibini korumaz yani onun yaninda biri seni oldursun sadece izler
    3 kopek asla seni asil sahibi olarak gormez yani daha cok basi bos bir kopek kafasina gore takilir biraz
    Iyi ozelliklerini soyluyorum simdi
    1 cok tatli
    2 evcil
    3 cok iyi egitilir
    4 oyun oynamayi cok sever
    5 kiz tavlama konusunda iyi

Benim tavsiyem git bir erkek rott al guzel bir egitimden sonra o kopekten iyisi yoktur kardesim
    ama illa yok ben rott almam diyosan git bari alman kurdu al yani o dedigin ozellikler baska kopeklerde yoktur onu demek istiyorum sahibini koruyan kopek cinsi azdir
    Pardon az degildir ama yuzde 90 i aslan gibi oluyor kocaman suratli beslemeye korkarsin en uygunu rott veya alman kurdu

Kararini verince yaz kardesim merak ederim

attigim fotodaki kopek erkek rottweiler
     Hangi köpeği tercih edersiniz

• ( ilk önce bişi sölücem fiyat bulamdım da bi söylesen fiyatını çok makbule geçer )Sağol kardeş çok güzel açıklamışın da büyüyünce çok korkunç oluyo bu köpek ama dediğin gibiyse alırım sorun yok beni yemesin yeter :D Ben bu köpeğin yanından geçerken beni yemesin diye allaha dua ediyom da bu köpek mesala ben tasmasını takmasam kaçmaz dimi yada otur dedimde oturur dimi mesala kedi geçiyo kedinin peşinden koşup kaybolursa bni yada evini bulabilirmi sonra üzülürüm ben köpeklerin yanından geçerken korkuyom da bu bunları korkutur deme :D geçen gün arkdaşımın yavru pittbul kırması ve büyün sibirya kırmasını gezdiriyom karşımıza 3 tane kopeh çıktı bizimki bakışlarla halletti sonra bi doberman şeklinde köpek çıktı havladı felan üzerimize yürümedi sonra yanında 2 kat büyük bi kangal çıktı sana yemin ediyom yavru pittle bi kaçtık sibiryada geldi ama benim gezdirdiğim pitt demire takıldı yere yapıştım bi baktım kuş bokuna düşmüşüm ama çok korktuk kangaldan benim dediğim köpek 10 tanede gelse hepsini kaçıracak bi köpek o yüzden ben böyle korumaccı seviom ama bizim sibirya ilk gördiüm altıma sıçtım kaçtım sonra gel yemin ediyom bişey yapmaz dedi bende sevdim alıştı bana tasmasını aldım çok güzel bi duygu koşunca koşuyo durunca bekliyo bi yerden atlattırıyom uysal . işte bende hem uysal hem sadık ve saldır dedimmi affedersin sikicek bi köpek istiyom bunu sevdim rott u bi bakıyım başka köpek dersen o nada bakrım ve teşekkürller yazcaklarım bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qSpeed35 -- 16 Ocak 2015; 17:45:21 >

• qSpeed35 kullanıcısına yanıt
    Kardesim oncelikle kopek senin buyucegi için sen o kopekten korkmazsin. Benim bi kuzenim var 14 yasinda sus kopeginden bile korkar ama kendisinin bi tane rottu var :D ve o rott la birlikte uyuyor
    Demek istedigim anneler nasil cocuklari çirkin olsalarda hep yakisikli bulur buda oyle bisey
    Rottweiler kardes seni olumune korur koruma açisindan en iyi kopek rott ve cane corso ama cane corso ama cane corso sakin dusunme cok buyuk korkarsin ben bile korkarim ve bu arada cane corso biraz kirilgan bir kopek gerek yok ugrasma onunla
    Rottweiler karsida 5 tane kurt kopegi ciksa bile ormanda seni korur ama erkek olmasi gerek koruma açisindan daha iyi
    Evine asla hirsiz girermez bi kere havlamasi yeter girse bile çikamaz :D
    Yani kopegin senin yanindayken sana kimse zarar veremez silahli bir saldiriya ugramazsan tabi
    Bende koruyucu tip kopekleri seviyorum o yuzden rottweiler seçtim zaten
    Mesela yolda yuruyosun karsina 3 tane kopek mi cikti hiç korkmana gerek yok kopegin seni korur
    Bu arada rottweiler pitbulldan kat kat daha guclu kangal kadar guclu nerdeyse hatta cok iyi bakilmis egitilmis bir rottweiler bir kangalla kapisabilir

Rottweiler kucukken o kadar tatlidirki insanin yiyesi gelir 1 2 yasina geldikten sonra ilk basta dedigim gibi yuzune biraz daha ciddilik gelir ama bu her kopekte olan bir sey
    Kardesim rottweiler en iyisi hem korumaci asiri derecede korumaci asiri derecede sadik asiri derece akilli

Bu arada otur dersem otururmu demissin rottweiler en akilli kopeklerden birisidir yani otur kalk yat yuvarlan olme numarasi hepsini yapar bi yere otur diyip burdan ben sana diyene kadar kalkma dersen asla kalkmaz
    Ve kardesim sus kopekleri bile sahiplerini birakmiyor senin rott senden 1 km uzakta bile olsa ismini soyledigin an sana kosarak gelir tum kopek sahipleri kopeklerini parklarda salar yani kaçma gibi bir sey yok
    Baska sorularin varsa sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada sen anneni nasil seviyorsan rottweiler seni o derece sever ve biraz kiskançtir yanina baska kopek yaklastirmaz onun yaninda bir kopek sevme kopege saldirabilir

Bak bu videoda rottweiler sahibini koruyor iyi izle

https:// www.youtube .com/watch?v =SPHea8s7drE

Birlestirip kopyala
  • Bence Sen köpek alma... Kız tavlamak için başka özelliklerini kullan.. Ne biçim zihniyet yahu..
  • beytullahozdemir kullanıcısına yanıt
    Kiz tavlamak için kopek aliyorum dememis adam kopegin ozelliklerinde oda olsa iyi olur demis ne var burda kardes sen hayirdir her kopek almak isteyene boyle atarlisin ? Senin kopegin var diye otekilerin olmasin mi ?
    Burasi forum insanlar yardim isteyebilir ve buna guzel bir sekilde cevap vermemiz gerek atarini baska bi yere sakla
  • Benim yorumlara muhalefet olduğuna göre demek ki var bir kuyruk acın Seninde....

Ben sadece söylerim. ... Sonuçta yorum serbest konuyu açan kişi beğenmez ise uyarır beni... yada soler.. Sen neden heer yorumuma muhaledetsin .... Ayrıca diğer konularda ki yazdığım cevaplara bakmanı tavsiye ederim üslubum nasıl görmüş olursun...

Ben sadece sürekli alınan ve sokağa bırakilan köpeklerden olmasın diye açık bir dille söyledim. .. Ne yani köpek ilgi çekmezse birakacak o zaman.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kuyruk acisini olaya nasil bagladin hayret
    Kimse kolay kolay bi kopegi alip biktiktan sonra sokaga atmaz kolay kolay.

Diyelim ki 2 aylik bir kopek aldi 1 ay bakti sonra hevesi geçti kopek 3 aylikken birine verebilir ama kimse kolay kolay sokaga atmaz cins kopegi onu demeye calisiyorum
    Her yeni kopek almak isteyenlere surekli sokaga aticaksin kopegi bakamicaksin hevesle kopek alma diyip insanlarin hevesini kiriyosunuz bu dunyaya bir kere geliyoruz birakin insanlar ne yapmak istiyorsa yapsin
    Kopegi alip sokaga atsin demiyorum ama biri kopek almaya heveslendiyse birakin alsin hep heves kirmaya calisiyosunuz.
  • Ben gerçekleri söylüyorum. İnternet başındayız diye sürekli pozitif yazan insanlardan değilim.. Köpek beslemek daha doğrusu hayvan beslemek çok zordur.. O yüzden yazarım.... Zaten alacak kişi kendinden eminse buraya yazmaz.. Hadi yazdı fikir aldı diyelim konuyu açan cevaplasın bırakta...

Bakın hala sokağa bırakılan canlar çok azmış gibi yazıyorsunuz.. Yaşadığınız yerde böyle olabilir ancak Türkiye'nin geneli böyle.. Heves kırmaya çalışmıyorum gerçekler bunlar.. Bende söylüyorum...

Kuyruk acısına şuaradan bağladım; ben 2 yorum yaptım hepsine bana muhalefet cevaplar yazdın.. Buradan bağladım...
    Güzel bağlamışsın kardeşim.

Sokakta sadece sokak köpeği olur ben hiç daha önce golden doberman tarzı köpekler görmedim nedense.
    Dediğim gibi kimse aldığı bir köpeği sokağa atmaz bakamazsa başka birine verir veya başka birine satar internetten zaten biri bir köpek alıyorsa köpeği istediği için alır ve köpek isteyen bir insan köpeğini sokağa atmaz en kötü ihtimal bakamazsa başka birine verir ve bununda köpeğe hiç bir zararı yoktur
    Zaten köpek 1 yaşına gelmeden hevesi geçer eyer geçicekse tabi. Geçersede 4 5 aylıkken başkasına verir ve bunun köpeğe hiç bir zararı olmaz çünkü köpek 6 7 aydan sonra bulur gerçek sahibini bilmem anlatabildimmi. 1 yaşındansın sonra sokağa atarsa eyer dersende 1 yıl boyunca köpeğine bakan biri o köpekten vaz geçmez.
  • Ben sana birşey demiyorum daha...
    Sende benim yorularıma cevap yazma...
    Hala olan birşeyi olmamış gibi anlatıyorsun ya neyse... susuyorsam olayı kabullendiğimden değil böyle bir polemiği çekemeyeceğim.. Ama benden sana bir öneri. .. HAYSEV HAYTAP vb. Grupların ilanlarına bak... Ne demek istediğimi anlarsın. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Güzel bağlamışsın kardeşim.

Sokakta sadece sokak köpeği olur ben hiç daha önce golden doberman tarzı köpekler görmedim nedense.
    Dediğim gibi kimse aldığı bir köpeği sokağa atmaz bakamazsa başka birine verir veya başka birine satar internetten zaten biri bir köpek alıyorsa köpeği istediği için alır ve köpek isteyen bir insan köpeğini sokağa atmaz en kötü ihtimal bakamazsa başka birine verir ve bununda köpeğe hiç bir zararı yoktur
    Zaten köpek 1 yaşına gelmeden hevesi geçer eyer geçicekse tabi. Geçersede 4 5 aylıkken başkasına verir ve bunun köpeğe hiç bir zararı olmaz çünkü köpek 6 7 aydan sonra bulur gerçek sahibini bilmem anlatabildimmi. 1 yaşındansın sonra sokağa atarsa eyer dersende 1 yıl boyunca köpeğine bakan biri o köpekten vaz geçmez.

Yaşadığım yer sahil kasabası. Sokaktaki her 5 köpekten 1 tanesi saf sibirya kurdu , rottweiler , terrier , golden v.s ya da bu tarz köpeklerin istenmeyen çiftleşmelerinden doğan kırma köpekler. İnsanlar yazın buraya gelince çocuklarına eğlence olsun diye yavru köpek alıyorlar ve sorumluluğu kaldıramayınca ve yaz bitince burada birilerine veriyorlar veya sokağa bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 17 Ocak 2015; 15:00:53 >

• sigma2005 S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belki yanilmis olabilirim ben hiç cins kopek gormedim sokakta. Benim aklimdan asla geçmez bir kopege bakamadim diye sokaga atmak o açidan oyle dedim
    Neyse siz benim ne demeye calistigimi anladiniz bende sizin ne demeye calistiginizi anladim
  • Kardeşim sen doğru söylüyosun boşver onları sağol iyi günler ... :)
  • Kemal sen ne aldın köpek cinsi olarak? bi ara tavsiye istiyordun ne alsam diye...
  • kız mıknatısı? umarım tek amacınız bu değildir. golden retriever
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.