Şimdi Ara

Hangi kolon daha iyi bas vurur?? Creative..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba.. Daha önce creative 6600 modelini kullandım. Şuan ise minton var Ve ben yine creative almak istiiyorum. Şuanda 2 model beğendim. Biri inspire 5200 diğeri ise inspire t6100 model fakat ben bunlarının bas gücüne karar vermedim. Kullandığım 6600 gercekten süperdi rresmen titretiiyordu 6+1 di. Bu 5200 ün tek farkı 5 kolonu olması. Ben linkleri vereyim acaba hangisi daha sağlam vurur.

İnspire 5200 : 47 w toplam - 26 w subwoofer

İnspire 5200 5+1

İnspire T6100 : 76w toplam güç - 17 w subwoofer

İnspire T6100 5+1

Yorumlarnızı bekliyorum almaya gidicem , şimdiden herkese teeşkkürler..

Saygılar..

• Koskoca forumda Creatice kullanan yok mu ??
  • Ben varım da sanırım subwooferı güçlü olan daha çok bas vurur.
  • İnspire 5200 bunu al derim. bendede inspire 4400 (4+1) var ve gayet de memnunum..
  • Beyler hangisi daha iyi bakın yarın alıcam
  • Valla ben de şu resimdeki set var, 2*100 watt(orjinal ve gerçek) ses çıkışına sahip hoparlörleri var,gayet güzel bas vuruyor.Bu 5+1ler çıtır kalır onun yanında

http://image2.sahibinden.com/photos/809/big_6189329_602684_5h0l809.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 9 Mart 2008; 19:03:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Valla ben de şu resimdeki set var, 2*100 watt(orjinal ve gerçek) ses çıkışına sahip hoparlörleri var,gayet güzel bas vuruyor.Bu 5+1ler çıtır kalır onun yanında

Hocam bu nee yaa

Ya ben ufak bişe almak istiyorum. Şu yukardakilerden eski model 5200 47 w yeni model 6100 76 w acaba hangisi ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla ben de şu resimdeki set var, 2*100 watt(orjinal ve gerçek) ses çıkışına sahip hoparlörleri var,gayet güzel bas vuruyor.Bu 5+1ler çıtır kalır onun yanında

Aynen. Bak buda sadece 3 milyara alınmış anfidir. 4*100 gerçek watt Hoporlörleri demiyorum.

Senin ses sistemi diye aldığın. Bir tane o küçük hoporlörünü benim anfiye bağlıyalım bası vurduğu gibi tıss

Buyrun resim:

http://img119.yukle.tc/image.php?id=2868Resim208.jpg

• Olmaz mı kardeş :) Inspire 5200 kullanıyorum kısaca şöyle söyliyim sana "BUMMMM BUMMMM!!!" :) crysis'te sürekli el bombası atıyorum bu SW yüzünden Annem kızdı bi kere "ne lan bu afganistana çevirdin evi" diye (Fiyatı da uygun yeni modelleri 140YTL civarı olması lazım )

NOT: 2x100W bağlamayı tavsiye eden beyler... Biraz sağ duyulu olun uçmayın yahu... Creative 5200 teknosa'da 160YTL 2x100W anfi kaç para? Para bol geldiyse bilmiyorum da bu arkadaşın bütçesi var. Sen ver bana 1000 Euro tanesi 500 Euro'dan takayım 2 tane yamaha profesyonel kolon al o zaman disko aç... Ecük küçük çap lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 10 Mart 2008; 1:20:25 >

• Bunlar çok güzel ama tabii ki eski sistemler.Günümüz teknolojisi ile gelen high definiton sesleri almakta güncel sistemler gibi performans alamazsınız tabi ama sevenleri için bu tarz "deck" uygulamalar bir efsanedir benim gözümde.Resmini gösterdiğim philips set 11-12 senedir bizde.Ev için meraklısına yenileri mevcut bu sistemlerin ama tabi çok pahalılar.

Janti kardeşimizin sorusuna gelince;
    İnspire T6100 5+1 daha iyi bence.Diğerinin sub gücü daha çok yazılmış ama açıkcası 5200 kullandım bir süre,ev arkadaşımda vardı,6200ü al derim.
    Ben de hemen ekleme yapayım,5200 daha çok bass alabilirsin,aynı marka watt ı fazla olduğuna göre öyle tabi çok da farkları yok genel anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 9 Mart 2008; 19:19:37 >
  • quote:

Bunlar çok güzel ama tabii ki eski sistemler.Günümüz teknolojisi ile gelen high definiton sesleri almakta güncel sistemler gibi performans alamazsınız tabi ama sevenleri için bu tarz "deck" uygulamalar bir efsanedir benim gözümde.Resmini gösterdiğim philips set 11-12 senedir bizde.Ev için meraklısına yenileri mevcut bu sistemlerin ama tabi çok pahalılar.

İnspire T6100 5+1 daha iyi bence.Diğerinin sub gücü daha çok yazılmış ama açıkcası 5200 kullandım bir süre,ev arkadaşımda vardı,6200ü al derim.

Görünüşte sub 6100 modelde dahaa iyi diyor. Ama gercekte öylemii acaba?? Yani görünüşü bile aldayıtor beni. Hiç sanmıyorum ki 5200 ün 1 gibi vursun

• quote:

Bunlar çok güzel ama tabii ki eski sistemler.Günümüz teknolojisi ile gelen high definiton sesleri almakta güncel sistemler gibi performans alamazsınız tabi ama sevenleri için bu tarz "deck" uygulamalar bir efsanedir benim gözümde.Resmini gösterdiğim philips set 11-12 senedir bizde.Ev için meraklısına yenileri mevcut bu sistemlerin ama tabi çok pahalılar.

Ben de hemen ekleme yapayım,5200 daha çok bass alabilirsin,aynı marka watt ı fazla olduğuna göre öyle tabi çok da farkları yok genel anlamda.

Aynen öyle ama temiz ses dinliyorum logitech creative gibi boş ses değil Bass gelince bir numara adam gibi müzik dinlemeye gelincede bizim sistemlerin üstüne yoktur zatende Benim bir hoporlörüm 200$ sen 5+1 alıyorsun 100$a yalan bass vurur işte

• Arada çok fark olduğunu zannetmiyorum. Creative 6200 serisinde biraz görünüşe oynamış gibime geldi. Teknik işlerden anlamayanlar karpuz seçer gibi seçip alsın diye.. 5200 çok iyi ayrıca creative'i logitech'le kıyaslayanlara da diyorum... Böyle bir mantık yok beyler. Tabi ki ne kadar ekmek o kadar köfte! 100$'lık aletle 500$'lık aleti kıyaslayacaksak logitech'le creative'in 2+1'lerini kıyaslayalım görün hangisi daha iyi.. Yahu sağ duyu diyorum kime diyorum heey!
  • Peki şu Creative 5200-6600 modeller arasındaki fark nedir?? Bence 6600sadece bş kolon fazlası var bunun dışında ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

quote:

Aynen öyle ama temiz ses dinliyorum logitech creative gibi boş ses değil Bass gelince bir numara adam gibi müzik dinlemeye gelincede bizim sistemlerin üstüne yoktur zatende Benim bir hoporlörüm 200$ sen 5+1 alıyorsun 100$a yalan bass vurur işte

Üstad bende geçenlerde hatta 2008 yılbaşında Creative 6600 6.1 ses sistemine JBL 1000 38 cm. taktım. 150m2 evde mutfak dolapları sallanıyordu!!! Edison amfi vardı İstersen kapıştıralım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.