Şimdi Ara

Hangi Kitapları Kullanmalıyım (YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene mezuna kaldım ve fen bilimleri dershanesine yazıldım geçen seneden aldıgım kitaplar ve bu senede aldıgım kitaplar sayısı bir fazla oldu ve benim kafamda hangi birini yapıcam derken konuları tam bitirememe gibi bir sorunum ortaya çıktı kafam çünkü boş kalan kitaplarda oluyor.

Kendime göre ders çalışma programı yaptım ve her hafta bir konu bitirmek üzerine fakat bu kadar kitabı çözmek imkansız gibi birşey .
    Yaptığım program :http://forum.donanimhaber.com/m_79872909/f_//tm.htm#79872909

---YGS KİTAPLARIM ---

Matematik ;

İlk önce bu ders hakkında durumumun nasıl olduğunu size söylemek istiyorum ilk okuldan beri ilgilendiğim ve sevdiğim bir ders oldugu için konu anlamak ve soru çözmekte sıkıntım yok fakat çok farklı soru tarzları görünce kalıyorum..
    Matematikte nejdet hocanın sayfasından konulara calısıp diger kaynaklardan soru çözüyorum.

Elimdeki yayınlar ise ;
    *Fem Konu Özetli Soru Bankası
    *Fem Konu Anlatımı
    *Simetri seti
    *nejdet kirpi hoca

Geometri ;

Geometri ile uğraşmaya 2 hafta önce başladım ve konuları anlıyorum soru da çözebiliyorum sıkıntım yok.fakat elimde cok yayın var ve geometride çok iyi olmadığım için neleri kullanmalıyım sizce.

Elimdeki yayınlar ise;

*Palme Soru Bankası
    *Güvender Kolay
    *Fen Bilimleri Soru Bankası
    *Simetri
    *Fem Konu Anlatımı

Fizik ;

Fizik dersim sayısalda en sorunlu dersim diyebilirim.Konu anlatımına çalışıyorum anlıyorum diyorum soruları açtıgımda bakakalıyorum aslında konuların bazı bölümlerini yapamıyorum

Elimdeki yayınlar ise;

*Mustafa tekinay dvd +soru bankası
    *Antrenmanlarla Fizik
    *Simetri
    *Fem Soru Bankası
    *Fem Konu Anlatımı
    *Palme Soru Bankası

Kimya;

2013 ygsde kimya full yaptıgım için aslında öylesine yazıyorum sizce eksik kitabım varmı diye.önereceğiniz inernetten konu anlatımı yapan biri varsa çok hoş olur

Elimdeki yayınlar ise;

*Fem Soru Bankası
    *Simetri
    *Fen Bilimleri Soru Bankası
    *Palme Soru Bankası

Biyoloji;

Biyoloji konularıylada aram bu dönem iyi oldu dershane hocam ile konuları çalışıp soru çözüyorum elimdeki yayınlardan hangilerini önerirsiniz veya bu gereksiz dersiniz.

Elimdeki yayınlar ise;
    *Palme Soru Bankası
    *İlk Adım Soru Bankası
    *Zafer Soru Bankası
    *Eksen yayınları faskulleri

Tarih;

Tarih konu çalışmasını yazın yaptım ve elimdei yayınları söyliyim.bu derste fazla bir sıkıntım yok.

Elimdeki kitaplar ise;
    *Fen bilimleri soru bankası
    *Simetri
    *Körfez Soru Bankası
    *Güvender Yaprak Test

Coğrafya;

Sosyal bilimlerde eksik olduğum bir derste coğrafya için neler önerirsiniz neler yapmalıyım interrnetten konu anlatan varmı?

Elimdeki yayınlar ise;
    *Güvender soru bankası
    *fem cep kitabı
    *güvender yaprak test

Türkçe ;

Aslında bana ygs sınavını kaybettiren derstir Türkçe 9 net yapmıştım ygsde . ve hala hangi yayını kullanmam gerektigini bilmiyorum . dilbilgim 0 .

elimdeki yayınlar;
    *körfez konu anlatımı (kolay set)
    *güvender yaprak test
    *paragraf için sıradışı var.

DENEMELER ;

*Körfez ve Fem'in bölüm denemeleri 20 tane olan
    *Fem 6 lı ve 8'li denemeleri
    *Finalin 10'lu denemeleri
    *5 hamlede YGS

Arkadaşlar size elimdeki kitapları yazdım ve FİZİK VE TÜRKÇE için özellikle yorumlarınızı bekliyorum kafam cok karışık ve şu kitabı kullandım gerçekten işe yaradı veya çalışma tarzım şuydu gibi yorumlar bekliyorum teşekkürler .
    Elimde gereksiz demiyimde ösym'nin soru tarzına yaklaşamayan yayınlarda vardır belki onlarıda söylerseniz çok sevinirim .

Çünkü kitap sayısı fazla oldukça ben sıkılıyorum

Birde bu kitaplara Dershane başladıgında FEN BİLİMLERİNİN kitaplarıda eklenecek bazı derslerde eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliogutcen -- 2 Eylül 2013; 19:03:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.