Şimdi Ara

Hangi Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Voltaj değişimden dolayı bilgisayarımın anakartını 2 kere işlemcisini 1kere değiştirdim. Neyse ki garanti kapsamındaydı. Bu sorunu çözmek için KGK almak istiyorum. Monitör ve Kasa için hangi modelleri önerirsiniz ve nereden alabilirim? 650V yeterli olur mu? Bu arada kasa 450w civarında

• 1.Kasanızın kapağını açın ve psunun kaç watt olduğuna bakın,

2. sistem bileşenleriniz nedir

3. monitörünz lcd ctr ?

4. bağlıyacağınız ekbileşenler varmı

Bütce vedir
  • Monitör Lcd

100 YTL civarında arıyorum fakat bu fiyata zor görünüyor.

Ek bileşen ?
  • yazıcı ses sistemi o tarz şeyler ek bileşendir:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fugu

Monitör Lcd

100 YTL civarında arıyorum fakat bu fiyata zor görünüyor.

Ek bileşen ?

40 ytl daha verirseniz, uzun süre sıkıntısız arıza yapmadan kullanabilceğiniz apc markasının BE700-GR BACK-UPS ES 700VA modelini önereceğim

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd98801

100 ytl de ups var fakat 1 sene içinde akü performansını yitiriyor ve ups tam performans veremiyor veya bir takım arızalar çıkarıyor (trafosu yanıyor vs)

onun dışında önerebilceğim

http://www.sanalmarketim.com/urun/694b3db50239ec42f10395758006fbe9/INFORM-GUARD-LCD-650-KGK--(AVR/RS232)-7-20dk

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd96476

• Ek bileşen olarak tabiki yazıcı ses sistemini bağlamak isterim ama giriş sayısı daha fazla bir ups bulmak gerekiyor. Bu da fiyatı yukarı çıkartıcak. Bu yüzden monitör ve kasa için kullanabileceğim 2 girişli bir ups düşündüm.
    krm-iks 700VA güçlü aps kasa lcd monitör belki de hoparlör için yeterli olabilir mi yoksa 1000VA powerpack daha mı uygundur?
  • Çok çıkışlı veya tek çıkışlı olmasının arasında bir fark yok ups in çıkışına anahtarlı bitane çoklu piriz takarsınınz olur. Yazıcınız mürekkep süskürtmeliyse ve harici hdd ve modem de bağlayabilirsiniz.

700 va lık bir ups normal bir pc için yeterli.

Bilgisayarınızın tam özellikerini verirseniz kesin sonuca varmış olucağız.

Şunda belirtirimki everest amarka 500 watt olduğunu idda eden psu var Ocz veya enermax marka 500 watt olduğunu idda eden psu var. Hangisi doğru taniyki enermax ve ocz

Apc markası kesintisiz güç kaynağı da (ocz veya enermax gibidir) powercom, tunçmatik, inform..... marka kesintisiz güçkaynaklarıda (everest gibidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 26 Ağustos 2008; 17:57:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSU 400 watt
  • Apc 700 VA işinizi görür
  • Peki apc 700 va modeliyle elektrik kesintisi olduğunda bilgisayarın ve monitörün açık kalması ne kadar süre olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.