Şimdi Ara

Hangi Karakter...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıl önce oyunu bırakmıştık ve tekrar yeniden başladık. Fakat sonradan çıkan Arupa karakterlerden hiç anlamıyoruz.
    PvP de hangi Avrupa char güçlüdür ?

Kısaca oyunda ayakta kalabilmek için hangi karakteri seçmeliyiz...

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Warrior Tercih etmelisiniz.
  • Bence Rogue cleric.Oyunda her şeyi yapabileceğin bir buildZaten itemlere bakar bu iş
  • İkinize de teşekkürler,

Hemen araştırıp karşılaştırıyorum şu an 2 yapılandırmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

İkinize de teşekkürler,

Hemen araştırıp karşılaştırıyorum şu an 2 yapılandırmayı

PvP de hangi Avrupa char güçlüdür ?

Eğer ben oyunda Gold sıkıntısını önemsemiyorum, halledebilirim diyorsan. Direk warior açmanda sıkıntı yok. PVP de warior gerçekten şu an süper.

Kısaca oyunda ayakta kalabilmek için hangi karakteri seçmeliyiz...

Aslında Ayakta kalmaktan ne demek istediğini tam anlamadım.

Ama eğer gold olarak sıkıntı çekmemek diyorsan, Bence Oyunda, Wizard ilk karakter olarak inanılmaz avantajlıdır.
    Oyunda Taxi sistemi var(Bu sistem Yüksek level karakterle Düşük level karakter Hızlıca level attırarak, kasarak Onlardan bu emek karşılığı gold almaktır). Kısacası Wizard karakterin varsa Max levele yakın Gold sıkıntısı çekmezsin. Zaten Wizardın varsa PLVL yaparak hızlıca istediğin karakteride kasabilirsin. Warior ile bu mümkün değildir. Wariorla gold kasamazsın. Rogue karakter ile kasabilirsin fakat Wizardın yanında zayıf kalır.

Wizard PVP de tam bir rezalettir. Örneğin bi wariora tek atması çok zordur, ama tek yemen çok kolaydır.

'Çin karakterlerden açalım Boş ver sarmadı Bizi Avrupa, Böyle sistemmi olur. Bu nasıl sistem YAA!...' dersen Çin Bow Harbi sağlam şu an. Diğer Çin karakterleri en talihsiz zamanını yaşıyorlar diyebilirim.

• diğer konuya da yazmıştım buraya da yazayım

4 yıldır oynamıyosan warrior açıp da kasabileceğini de pek sanmıyorum.Zor kasılan bi karakter.Sana tavsiyem hepsinden teker teker açıp deneyip görmen.Hiç oynamadan birilerinin tavsiyesiyle bilmediğin bir builde başlarsan ilerde sıkıcı gelebilir.Dediğim gibi her chardan dene 4-5 er gün oynasan, pvp videolarına fln baksan şimdilik yeter gibi.
  • Warrior PvP'de hayvandır öküzdür ve de Eu karakterler içinde oynaması en zevkli olan karakterdir bana göre. Sonra onu pvp konusunda Rogue takip eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.