kampanyasız haliyle avantajlı. tabi tchiboda %15 doğum günü ile yakın oluyor fiyatlar. bu durumda tercih orjinal tcihobo olurç ama burası da dönem dönem %20 yapıyor. yakalayınca bayağı uyguna gelir. tchiboda alternatifimiz yoktu. bu yönden iyi oldu bence |
Hangi Kapsüllü Kahve Makinesi? (2. sayfa)

-
-
Pardon sıcak fırsatlara açmışım, yöneticiler taşıyabilir.
Benim de bugün doğum günümama dün zaten 2200'lük tchibo milk makine 1700'dü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aluminyum falan olabilir, alasimda her ne kullaniyorlarsa sicaktan etkilenen birseyse az az salinim yapabilir suya.
-
Genelde bu kapsüller metal oluyor doldurulabilir olanlar yada benim gibi eski kapsülü boşaltıp içine dolum yapıyorum,iki kapsülden tekrar kullanılır bir kapsül elde ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9-10 yıldır kullanıyorum tciho klasik makine işimi gördü şimdiye kadar ama bu kapsül fiyatları ile şimdi boyle bir cihaz alırmıyım almam bence,farklı üreticilerin kapsül yapması guzel ama ben yine kapsül tercih etmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Metalin bilesimine bagli birazda, gida ile temasa uygunlugunun olmasi lazim. Kendi kapsulleri de birden cok kez kullanildiginda saglik acisindan riskli olabilir bence bir arastirin
benim de 6-7 yılı var. eskiden daha uygundu kapsül kullanımı. makineler bile daha uygundu. kapsüllü makinalar da uçtu fiyat olarak. aynen öyle, ben de yeni almayı düşünsem kesinlikle, tam otomatik çekirdek öğütücülü bir makine alırım.
-
Siemens eq3 tam otomatik mi, otomatik mi sayılıyor? Aradaki fark nedir tam olarak.
Birde makine önerisi alabilir miyim. Kapsül harici, az uğraş isteyen otomatik/tam otomatik.
-
hocam, kapsüllü kullandığım için diğer makineler için kullanım olarak bilgim yok. ama teknik olarak tam otomatik kendinden öğütücülü, su ve kahve ayarı otomatik makineler oluyor. yarı otomatikler ise, öğütülmüş kahve filtresine konuyor, tamper ile bastırılıyor falan, yerine takılıyor falan. fark bu. kullanan arkadaşlar makine önerisi yapar
-
Ben nesspresso’nun pixie makinesini almıştım kapsül olarak da
Tadını en sevdiğim “ Julius Meinl N Cap Comp Lungo” kullanıyorum 10’lu paket 29.90’a bulunuyor halimden memnunum
Ben 3 yıldır EQ 3 kullanıyorum ve hiç arıza vermedi. Neticede 2 yıl garantili cihaz ve sonrasında da arkasında Siemens servisi olan bir ürün, bozulursa tamir edilebilir diye düşünüyorum... (5 yıl ömrü olsa zaten fazla fazla yeterli, benim beklentim bu düzeyde, artık hiç bir elektronik üründen eskisi gibi 10-20 yıl ömür beklentim yok.)
Herkes istediğini almakta özgür ve daha fazla ısrar ediyor durumda olmak istemiyorum ama otomatik makinenin kullanım kolaylığı dışındaki diğer avantajı dahili seramik öğütücüsü olması. Kahveyi çekirdek kullanmak çok fark yaratır, dolayısı ile manuel makine alınacaksa da yanına iyi bir öğütücü lazım. İkisi birlikte 3000 liradan ucuz olmayacaktır. Eğer çekilmiş kahve kullanılacaksa zaten kapsüllü almak en mantıklısı. Özetle tam otomatik makineler pahalı değil. Ancak bu işte gerçek bir tadım uzmanı olmak gibi iddialar varsa, farklı porta filtreler, tamperler denemek gibi bir heves varsa manuel makine almak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 4 Ekim 2021; 21:11:14 >
-
Servisi çok kötü hocam. Kahve nedir bilmeyen insanlar nasıl kahve makinesini tamir edecek. İnternette de çok sayıda olumsuz yorumu mevcut.
-
Nespresso kapsül kahve makinesi kullanıyorum.. Davidoff kapsül ler çok kaliteli. 10numara elegance yi tercih ediyorum.. Trendyol ve istegelsin marketlerde ortalama 25/30 liraya 10lu paket mal ediyorum.. Bu harcama kesinlikle gözüme fazla görünmüyor diğer kahveleri içmek bana hamallık gibi geliyor artık..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Seramik öğütücü avantaj değil aksine dezavantajdır. Sermaik burrler çeliklere göre daha dayanıksız olurlar. Kullanım yoğunluğuna göre de zamanla deformeler oluşur ve öğütüm tutarlılıklarını yitirirler. Ek olarak çekirdekten taş çıkması veya gerçekten sert bir çekirdek türüne denk gelince hasar alma olasılığı yüksek.
-
Yaklaşık 3yıl tchibo kapsül kahve deneyimi ve 10 yıldır da nespresso makine deneyimim var. Şu anda geldiğim noktada starbucks kahve ne kadar lezzetsizse tchibonun bir çok kapsülü de öyle geliyor. Lezzet olarak nespresso kapsüller çok çok önde... Ancak birim maliyeti yüksek, diğer ucuz kapsüllerin de neredeyse hepsini denedim, 2 kapsülden 1inde delme problemi olduğu için tam verim alamıyorum, lezzetleri de keza tchibo ayarında o kapsüllerin. Belmio alüminyum kapsüllerde sorun olmadığı için bir kaç varyantı hoşuma gitmişti ama fiyatları nespresso orjinal ayarına geldi onun da. Hem ofiste hem evde nespresso mak ve süt köpürtücüleri var, hiç bir problem yok makinelerde yıllardır. Doldurulabilir kapsül işine girmedim hiç, bana fazla meşakkatli geldi. Bir de yurtdışında nespresso yeni çeşit kapsül ve onla uyumlu makineler satıyor, bize gelir mi ne zaman gelir mi bilemiyorum.
-
piyasada alternatifi bol olduğundan dolayı nespresso almanı tavsiye ederim.. zzamanında dolce gusto aldık aynı firma ama adamlar kapattımı belli değil kapsül çeşidi yok .alternatif te 1-2 firma var.buradan dolce gusto tercih edicek varsa tavsiye etmiyorum ilgili firma yok .
-
Kesinlikle paraya kıyıp tam otomatik bi kahve makinesi alınmalı diye düşünüyorum. Yıllarca oluşacak kapsül masrafını düşününce her türlü verdiğiniz parayı kurtarırsınız. Bende güzel fiyat kovalıyorum denk gelsin alacağım
Peki otomatik kahve makinesinde toz olan var, çekirdek öğüten var, hangisini tercih etmek lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvarlik -- 11 Ekim 2021; 23:10:48 >
nespresso atelier aldım çok memnunum açıkçası kahve makinelei konusunda pek bilgim yoktu biraz araştırdım dün mm den aldım cappucinoydu espressoydu hepsini yapıyor bütçe varsa öneririrm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X