Şimdi Ara

Hangi işletim sistemini kurmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler elimde intel celeron 1.1 ghz işlemcisi olan 4gb ramli bir bilgisayar var buna w7 mi w8 mi yoksa w10 mu kursam daha çok verim alırım şuan w8 var ancak bana çok yavaş geliyor bir tık hızlanması için günlük işlerin ne kurmalıyım?

• windows kurulacaksa win7 öneririm.
  • Sistem kabul ederse Windows 10 öneririm. Gelmiş geçmiş en stabil ve hızlı işletim sistemi çünkü.
  • sadece gündelik iş ve internet için kuracaksanız linux dağıtımlarını kullanmanızı öneririm bu sistem için güzel gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows kuracaksan kesinlikle windows 7. Windows 7'de bile çok iyi çalışacağını sanmıyorum ama windows 8 ve 10 çok fazla kastırır bu bilgisayarı.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Windows kuracaksan kesinlikle windows 7. Windows 7'de bile çok iyi çalışacağını sanmıyorum ama windows 8 ve 10 çok fazla kastırır bu bilgisayarı.

Kolay gelsin.
    Windows 10 gerekli ayarlar yapıldığında 7'den daha hızlı bir işletim sistemi hocam.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Draqonn'un işlemcisi biraz daha iyi bir şey olsaydı, bende windows 10 kurmasını tavsiye ederdim. Windows 10 ilk çıktığı zaman çok eskiği vardı lakin şimdilerde baya toparladı. Ama 1.1 ghz işlemci windowsun 10 için gereken minumum işlemciden 0.1 ghz daha fazla. Ki Draqonn'un ekran kartının ne olduğunu da bilmiyoruz. O bile baya düşüktür tahminimce. Windows 10 yüklenir yüklenmesine ama işte verim konusunda baya sıkıntı yaşar bence.

Aslında ikisini de ayrı ayrı yükleyip denemeler yapıp hangisinin daha hızlı ve stabil çalıştığını gözlemleyebilir.

Hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Draqonn'un işlemcisi biraz daha iyi bir şey olsaydı, bende windows 10 kurmasını tavsiye ederdim. Windows 10 ilk çıktığı zaman çok eskiği vardı lakin şimdilerde baya toparladı. Ama 1.1 ghz işlemci windowsun 10 için gereken minumum işlemciden 0.1 ghz daha fazla. Ki Draqonn'un ekran kartının ne olduğunu da bilmiyoruz. O bile baya düşüktür tahminimce. Windows 10 yüklenir yüklenmesine ama işte verim konusunda baya sıkıntı yaşar bence.

Aslında ikisini de ayrı ayrı yükleyip denemeler yapıp hangisinin daha hızlı ve stabil çalıştığını gözlemleyebilir.

Hayırlı günler.
  • nette gereksiz servislerin çıkarılıp sade windows 7 ler mevcut tavsiye ederim 8 ve 10 hiç girmeyin mevcut eski pc lerimide bu şekilde kulandım
    artı 7 de performans bölümünden de ayar yapıp biraz dağa verimi yüksel te bilirsiniz
  • günlük işlerde kullanılacaksa lubuntu kullanın. windowsa göre çok daha iyi performans alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.