Şimdi Ara

hangi işletim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windowstan sıkıldım hangi işletim sistemini kurmalıyım
    sistemim
    amd fx 6300
    m5a97r2.0
    asus gtx 760
    corsair vengeance 2x4 gb ram
    bide bu kurcağım işletim sistemine istdiğim windows uygulamasını kurabilcekmiyim
    bu konularda çok yeniyim link atarsanız sevinirim

• Oyun oynuyorsanız ve Windows programları kullanıyorsanız Windows'dan kaçışınız yok. Bunu kabullenmek lazım. Ama başka bir şey denemek isterseniz Linux tabanlı Ubuntu İşletim Sistemini deneyebilirsiniz:

http://www.ubuntu-tr.net/indir/

Ubuntu 13.10 Saucy Salamander sürümünün 64 bit olanını indirin, sonu amd64.iso ile biteni. O amd64 ifadesi sadece AMD işlemcilerle çalıştığı için değil. 64 bit teknolojisini ilk AMD'nin uygulaması nedeniyle öyle. Wine adlı bir program ile Linux işletim sistemine Windows yazılımları yüklenebiliyor ama her Windows yazılımı da bu şekilde çalışmıyor. Çalışanların da bir çoğu düzgün çalışmıyor ama çok fazla deneme fırsatım olmadı. Biraz Linux üzerine Tübitak desteğiyle geliştirilmiş Pardus işletim sistemini denedim ama Ubuntu daha iyi geldi bana. İsterseniz Apple'ın kendi bilgisayarlarında kullandığı Macintosh işletim sistemini denemeniz mümkün ama o da AMD işlemcilerde çalışmıyor okuduğum kadarıyla. Çünkü Mac'ler Intel işlemci kullanıyor. Siz dediğim gibi Ubuntu'yu kurun. Hatta ayrı bir bölüm oluşturup Windows'u kaldırmadan kurun. İstediğinizde Ubuntu kullanırsınız istediğinizde Windows.

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    hemen indirip deniyorum bunu aynı windows gibi usb ye yazıp kuruyoruz deme
  • ubuntuyu kur ona birde cinnamon.ve .xcfe kabuk at.....
    gör şöleni
    eger kullanmak istedigin windows pro varsa wine kur...
    olmadı virtualbox ile sanal da win da kurabilir sin
  • Ben DVD ile kurmuştum ama bildiğim kadarıyla hem DVD hem de USB bellekten kurulabiliyor. Hatta kurmadan sadece denemek de mümkün.
  • Linux mint mate tavsiyemdir, istediğiniz oyunları da playonlinux, wine yardımıyla oynayabilirsiniz çoğunu. Zaten ubuntu tabanlı yardımsız kalmazsınız sorunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

hemen indirip deniyorum bunu aynı windows gibi usb ye yazıp kuruyoruz deme

bunlarla uğraşacağına kur win 8.1 i bak keyfine ya olmadı win 7 ultimate 64bit.

imzamda ikisi içinde konular var oradan bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.