Şimdi Ara

Hangi iş bana daha uygun? Ms hastasıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ms hastasıyım. Çok ayakta kalınan işler ve ağır işler yapmamam gerekiyor. Marketlerde kasiyerlik yapmayı düşünüyorum ama bazı marketlerde kasiyerlere reyon düzelttirip gelen malları taşıtabiliyorlarmış. Hangi marketlerde ya da giyim mağazalarında sadece kasiyer olarak çalıştırırlar? İkinci düşündüğüm de turkcell vodafone turktelekom gibi yerlere başvuru yapmak. Çok ayakta duruyorlar mı bilmiyorum yoruculuk seviyesini bilen varsa aydınlatabilir mi? Çalışma saatleri de günlük 8-9 saatten fazlasını kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Aklınıza gelen başka işleri de yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafatgt -- 4 Temmuz 2024; 13:57:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayrıca sıcak da yaramıyor klimalı yerler dışında çalışmam sıkıntı yaratabilir

• mustafatgt M kullanıcısına yanıt

benim bildiğim her markette kasiyerlere reon dizdiriyorlar. Belki engelli kadrosundan falan girmeyi deneyebilirsin ?

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Reyon dizmek çok sorun olmaz sanırım da çok uzun süre ayakta kalıyorlar mı çalışanlar bir de çok fazla ağırlık kaldırma işi oluyor mu? Turkcell gibi yerler nasıl olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.