Şimdi Ara

Hangi iphone modelini almalıyım F/P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben telefonlarımı uzun süre kullanıyorum genelde o yüzden 3-4 sene içinde hayatımızda olacak bir teknolojiyi desteklesin isterim
  • Telefonu kullandigimiz her an ekranina bakiyoruz kardesim
    O ekran dandik otesi olduktan sonra istedigin kadar kamera koy, islemci koy. Bi cacik olmaz o telefondan. F/p isteyen samsunga gitsin. Insanlar kirk yilin basi telefon degistiriyor almisken kalitelisini almali. Xs’i 11 ile kiyaslamak hata zaten. Xr mi 11 mi desek daha dogru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ekime kadar bekleyip iPhone 12 alın demiş ama dolar beklemiyor. Aralık ~5.80, Ocak ~5.90, Şubat ~6.10, Mart ~6.57, Nisan sonları ~6.99, şu anda ise ~7.10 civarlarında. Ekim/kasıma kadar doların ne olacağı meçhul. Döviz sabit kalsa evet beklemek mantıklı ama uzun zamandır kur artmasına rağmen apple zam yapmadı, aksine ben zam geleceğini düşünüyorum yakında. Yeni çıkan iPhone 12lerinde yüksek fiyattan çıkacağını düşünüyorum. Tabi ülkemizde her an yeni vergi eklenebilme ihtimali de var. 5G tam randımanlı çalışacağı meçhul çünkü yeteri kadar baz istasyon yok. Ek olarak lidar+5g ile gelirse apple tarafında da bir miktar fiyat oynayabilir, her ne kadar fiyatları açıklanmış olsa da.

Eğer beklemeyi düşünüyorsanız da dolar olarak bekletin parayı, naçizane tavsiyem. En azından kur yükselse de etkilenmezsiniz.
  • 6400 e xs alırdım ben 11 in malzemesi iphone 6s ile aynı rezalet
  • XS 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben o listede XR alırdım F/P olmasından dolayı 11 de alınabilir bütçe zorlanmayacak rahat alınacaksa XS kesinlikle tavsiye etmem sadece ekran oled diye pil,performans ve gece modu ve geniş açı kameradan feragat edeceksiniz boyut olarak beğeniyorsanız birşey diyemem 11 alırdım yada XR 128 +AirPods ikilisi

• Xr şuan bu fiyatlara alınabilecek f/p ürünüdür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem F/P önemli, bu durumda hiç düşünmeden 11

• kendim xs max kullanıyorum lakin şuan kullandığım telefon değil bir iphone 6 kullanan biri olsam ve değiştiricek olsam gider iphone 11 alırdım listelediğiniz cihazlar içinden.

apple'da ne kadar yeni model alırsan o kadar fazla yeni güncelleme ve destek demek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.