Şimdi Ara

Hangi iphone modelini almalıyım F/P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 3 yıldır kullandığım huwaei GR5 2017 model telefonum var genel olarka memnunum fakat değiştirmek istiyorum.

İkinci telefon olarak 2 ay önce n11'de bir satıcıdan kart puanları kampanyalar ile 850 tl'ye iphone 6 teşhir aldım.TElefon orjinal kutusunda ve aparatları ile geldi.
    Pil sağlığı %100 ve tüm bileşenleri çalışıyor,ekranıda bir telefonucya gösterdim orjinal olduğunu söyledi

İphone 6 eski bir telefon olmasına rağmen çok memnun kaldım.

Yeni teleofnum iphone olsun istiyorum.

İphone 7 PLus'tan-İphone 11'e kadar modelleri alabilirim.Ama fiyatlar arasında ciddi fark var

İphone 7 plus
    İphone 8 plus
    İphone XR
    İphone XS
    İphone X
    İphone 11

Sizce hangisini almalıyım

Not:İphone almayacak olmasam telefona 3-4 bin tl bütçe ayırmayı düşünüyordum.

• Iphone 11 ya da iphone xs max alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Iphone 11 ya da iphone xs max alın derim
    Maalesef XS max'a yetecek bütçem yok.
    İphone 11 ve İphone XS ikiside aynı fiyattalar aşağı yukarı hangisi tecih edilmeli

Yada 4 bin tl civarına İphone 7 plus alsam yanlış mı yapmış olurum
  • scr4m92 S kullanıcısına yanıt
    7 bin TL'ye temiz 2.el XS Max bulabilirsin ya da iphone 11

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

7 bin TL'ye temiz 2.el XS Max bulabilirsin ya da iphone 11
    Teşekürler o zaman iphone 11 daha mantıklı gözüküyor.

İkinci el düşünmüyorum
    Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın 2.el düşünmüyorsanız 7 plus 8 plus mantıksız olur almak Apple'ın en Son telefonunu alın uzun süre kullanacaksanız en Son telefonda iphone 11

• Beklentiye bagli olarak xr,xs,11 alinabilir.
    11’in kamera ve batarya performansi cok iyi. Gece modu ve ultra genis aci ozellikleri var. ancak led ve dusuk cozunurluklu ekran kullaniyor. Ayrica telefon kaba ve malzeme kalitesi cok iyi degil.
    Xs, yuksek cozunurluklu oled ekran kullaniyor, kibar ve premium hissiyati ust duzey. Ekran govde orani daha iyi. Standart kameralarinda 11 ile cok fark olmasa da gece modu ve ultra genis aci cekim yapamiyor. Ancak 11’de olmayan telefoto kamerasi sayesinde yakin cekimlerde daha basarili diyebiliriz. En buyuk eksisi batarya. Cok yogun kullanimda gunu cikartamayabilir.
    Xr aslinda 11’in bir onceki versiyonu. Kamera olarak ikisinin de gerisinde. Ekran ve malzeme kalitesi 11 ile ayni. Batarya performansi 11’den kotu, xs’ten iyi. Diger iki telefondan ucuz olmasi en buyuk artisi. Telefondan cok bi beklenti yoksa iyi tercih.
    Donanim farklarindan hic bahsetmiyorum cunku 3’u arasinda performans farki yok diyebiliriz.

Ekran: xs > 11 = xr

Kamera: 11 > xs > xr

Batarya: 11 > xr > xs

Premium hissiyat: xs > 11=xr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 10 Mayıs 2020; 12:6:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bir telefona gidipte 5.000 lira üstü verirsen kafayı yemişssindir demek benım elımde İphone 6S var benı 5 yıl daha götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Beklentiye bagli olarak xr,xs,11 alinabilir.
    11’in kamera ve batarya performansi cok iyi. Gece modu ve ultra genis aci ozellikleri var. ancak led ve dusuk cozunurluklu ekran kullaniyor. Ayrica telefon kaba ve malzeme kalitesi cok iyi degil.
    Xs, yuksek cozunurluklu oled ekran kullaniyor, kibar ve premium hissiyati ust duzey. Ekran govde orani daha iyi. Standart kameralarinda 11 ile cok fark olmasa da gece modu ve ultra genis aci cekim yapamiyor. Ancak 11’de olmayan telefoto kamerasi sayesinde yakin cekimlerde daha basarili diyebiliriz. En buyuk eksisi batarya. Cok yogun kullanimda gunu cikartamayabilir.
    Xr aslinda 11’in bir onceki versiyonu. Kamera olarak ikisinin de gerisinde. Ekran ve malzeme kalitesi 11 ile ayni. Batarya performansi 11’den kotu, xs’ten iyi. Diger iki telefondan ucuz olmasi en buyuk artisi. Telefondan cok bi beklenti yoksa iyi tercih.
    Donanim farklarindan hic bahsetmiyorum cunku 3’u arasinda performans farki yok diyebiliriz.

Ekran: xs > 11 = xr

Kamera: 11 > xs > xr

Batarya: 11 > xr > xs

Premium hissiyat: xs > 11=xr
    Çok yardımcı oldunuz teşekkürler

• XR fiyat performans olarak çok çok iyi şu an. Vatanda 5700 TL'ye satılıyor. Her açıdan güzel bir alışveriş olur. Hem karşınızda mağaza muhattabınız olur , hem de TR garantli almış olursunuz. İçiniz rahat eder. Ben XR diyorum. 11le arasında 1600 TL fark var ki hiç az para değil. 1600 TL'lik ek fark da sunmuyor. Eskiden biri 6000 biri 6700'dü o zaman 11 daha mantıklıydı ama şartlar böyleyken XR çok daha mantıklı. XR tavsiye ederim.
  • Güzel yorum
    Katılıyorum, şu ara XR mantıklı.
  • Ben olsam Xs alırdım ama mantık iphone 11 diyor. Yeni nesil olduğu icin 1 yıl daha fazla kullanılabilir.

• 4-5 ay sık dişini yeni iphne al ip11 de 5g desteği yok yeni gelenlerde olacak ve bence bu sene o sene. 3 senedir aynı tasarım çıkıyor apple yeni bir sayfa açacaktır.
  • 6ay bekle iphone 12 al

• Merhaba. Eğer bir iki hafta daha beklemek isterseniz se'nin 2. neslini de düşünebilirsiniz. Ancak bu cihazlardan boyutu daha küçük olacak. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta satışa sunulur.

• bikereismiguzel kullanıcısına yanıt
    Ben şu an se 1. nesil kullanıyorum hocam. Aslında bu aralar değiştirmeyi düşünüyordum ama çok da acelem olduğu söylenemez.
    5g'yi desteklediğinde ne gibi artıları olabilir acaba? Türkiye'de hemen geçilir mi?

• Senin yerinde olsam tartışmasız o bütçe ile iphone 11 alırdım, uzın vade de kamera olsun performans olsun batarya olsun her yönden seni tatmin edecek bir cihaz, sadece bir ekran handikapı var onu da xs ile yan yana kullanmadığın sürece hiç bir şey farketmezsin.

• bikereismiguzel kullanıcısına yanıt
    5g'ye 2022 sonunda geçilecek 4g'yi düzgün veremeyen 5g mi verecek iphone 12 5g için almam ama extra özellikler olacaksa alırım 12 de umarım o saçma çerçeveler ve kalınlık gider

• Eylül - Ekim’de çıkacak olan iPhone 12 ya da adı ne olacaksa beklemenizi tavsiye ederim. 5G den ziyade uzun süreli kullanıcı olduğunuzu varsayarsak bu bütçenizi güncellemeniz için de bir Fırsat olacaktır.

Ayrıca Lidar tarayıcı ile kamera fonksiyonları çok daha iyi ve ayrıca tasarım farklı olacağa benziyor.

Benim için kamera mühim değil diyorsanız tabii siz bilirsiniz.

• iphone 11 almalısın. F/P cihazı... XS ' e hiç bulaşma bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.