Şimdi Ara

HANGİ İLLERDE HANGİ USTA ELLER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada araçlarınızı götürdüğünüz, bildiğiniz, işçiliği sağlam usta veya servisleri paylaşalım da araçlarımız kasapların ellerine düşmesin, kasaba fazladan para ödeyip rezil olmayalım nasıl olur???

E malum usta doktor gibidir. En baştan aynı ustaya giderse araç daha bakımlı olur. Aracın herşeyini bilir, neresinde ne var ne yok anlar en azından. Ayrı ayrı ustalara gidince biri bir yerini bozuyor diğeri öteki yeri bozuk diyor, hepsi bir yerlerini elleyip bozabiliyor...

Teşekkürler...

• kocaeli sanayi sitesi ben deniz.. çekirdekten yetişme baba mesleği motorculuk olan end. mes.lisesi motor, koü otomotiv bolümü mezunu, ustalık ve usta ögretici belgesi sahibi.... (vw ) doğukan otomotiv
  • Güzel konu
  • Herkes arabam bozuldu ne yapıcam diye haldır haldır soru sorarken bir Allah'ın kulu da aracını yaptırmıyor mu ya. Sanki bilgiyi alan aracını yaptıran bir daha girmiyor buraya. Özellikle büyük şehirdekiler bi el atında nerelerde üçkağıtçılar nerelerde harbi ustalar var bilelim. Araçlarımız kasaplara gitmesin...
  • bu da bizim servis:
    babam 1972'den beri burdur-bucak tofaş-fiat yetkili servisi ve parça satıcısıydı
    servisliği 2002'de bıraktık şu anda özel servisiz parça devam ediyor
     HANGİ İLLERDE HANGİ USTA ELLER VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Mart 2007; 14:35:52 >

• Aracınız RENAULT sa Zonguldakta Osman Sayılı Özel Servis.Çaydamar semtinde.Çok gözü tok harbiden usta bir arkadaş.Adamı falan sanmayın.Renault'cu olduğumdan 1991 den beri bana başka usta aratmadı.Dua ediyorum kendine.Size de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilececeğim bir arkadaş.
  • ben ankara yeni başkent sanayiinde polat oto var oraya goturuyorum.renault ve fiatlara bakıyolar.temiz ve dürüst insanlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bursada opel ile ilgilenen usta veya servis aranıyor...
  • izmit te

opel ikias
  • honda için bostanci sanayi sitesinde "ikiler honda". Murat usta ve abisi (ismi aklımda kalmadi). Herşeyleriyle iyiler...
  • Up
  • Hatay sanayii de

ELEKTİRİK : Tahir eker

Motor : Muhsin usta

kaporta: Şahanlar (Tek geçerim)

bu üç adamı kime sorsanız bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deluxe1 -- 28 Mart 2007; 0:25:52 >
  • Bursa küçük sanayide 5.blokta Ali usta var.. Elektrikçi çok temiz çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 31 Mart 2007; 12:38:59 >
  • DENİZLİ'DE CITROEN VE PEUGEOT İÇİN ASİL OTOMOTİV VAR(SALİH ESMER)..3. SANAYİ KANDEMİR MICHELİN'LE AYNI SIRADA BİRAZ AŞAĞISINDA.TEKNİK KONULARDA DENİZLİ'DE ONLARA GÜVENİRİM..ORJİNAL SERVİSTEN BİLE DAHA FAZLA GÜVENİRİM..
    KAPORTA-BOYA KONUSUNDA İSE UYARLAR'I TEK GEÇERİM..(FATİH UYAR)..ÇOĞU ORJİNAL SERVİS BİLE ONLARA İŞ GETİRİYOR..
    EĞER BİR İŞİNİZ OLURSA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ..SAMİMİ TANIDIKLARIMDIR.
  • ankara erciyes te yıllar diye bir servis var oranın ustaları iyi ama işletenleri çok kazıkçıdır pazarlık yapmadan arabayı bırakmayın
  • Bursa'da honda ile ilgili tavsiye edilecek bir usta varmı.
  • Nevşehir ve civarı Toyota bilen varmı...?
  • ordu da mustafa congara atasanayide motor ve altbakım her konuda güvenilir. motor yazılım müdahele sistemleri de var.
  • BARTIN da hüseyin ustayı tek geçerim, bana göre ustalığında ve dürüstlüğünde üstüne yok
  • sakarya veya izmitte mazda dan çok iyi anlayan usta varmı bildiğiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.