Şimdi Ara

Hangi herolara özel rün dizilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm herolarım full. 9 rün sayfam var. Rivene ve ryze'ye özel rünlerim var. Sizce hangi herolara özel rün dizilince op oluyor 5500 ip var canım sıkıldı dizeyim dedim

• Udyr
  • her heroya dizilir, hemde 1 heroya 3-4 sayfa rün bile dizilebilir
  • Nasus,galio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

her heroya dizilir, hemde 1 heroya 3-4 sayfa rün bile dizilebilir

Kardeş rica etsem zed buildi örneği verebilir misin.Bayağı bi ip biriktirdim ve kullanmaktanda çekinmiyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam Rengar

Shaco

Shaco'yu baya severim. Nasıl bir rün dizmeliyiz shaco'ya? Saldırı hızı falan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasuo oynarken başarılı olduğunu düşünüyorsan özel rün dizebilirsin. Son ebedi kılıç kritik düzenlemesinden sonra bence yasuoda rünün önemi baya arttı. Diğer bir seçenek Udyr

• Irelia

• Udyr, yasuo, riven, zed, kayle

• Support için hybrid pen, ad (Janna, Thresh), tanky sup şeklinde çoğaltılabilir. Jungleda ms as çok şampiyona uygundur. Irelia ve adcler için %13.5 as dizilebilir. Riven için cdr vs. çoğaltılabilir.

• Cooldown Reduction - Attack speed- Movement Speed- Seviye başına Can- Seviye başına Mana gibi runeleri Uygun herolarla kullanablirsin.

Rengar-Ryze-Riven-Zed-Yorrick-Hecarim-Olaf-İrelia-Shyvana-Kennen-Brand-Vi-Udyr-Mordekaiser-Wukong- vs uzar gider benım en cok oynadıgım herolar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Ressam Rengar

Shaco

Shaco'yu baya severim. Nasıl bir rün dizmeliyiz shaco'ya? Saldırı hızı falan mı?

Ben büyüklere ad
    Kırmızılara armor pen
    Mavilere 6 tane cd geri büyü direnci
    Sarılar zırh
    İstersen seviye başına hp de çıkabilirsin ben böyle tercih ediyorum
    Edit:Bu rünleri rengar zed gibi suikastçi herolarada tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leivanes -- 19 Ocak 2015; 21:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Yasuo oynarken başarılı olduğunu düşünüyorsan özel rün dizebilirsin. Son ebedi kılıç kritik düzenlemesinden sonra bence yasuoda rünün önemi baya arttı. Diğer bir seçenek Udyr

Malesef yasuo kullanabiliyorum ama zevk almıyorum.
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Zede klasik Ad rünlerle girebilirsin. Build olarak da; gezgin çizmesi, hydra, youmu, son fısıltı, randuin(veya duruma göre malmortius'un ağzı), koruyucu melek şeklinde bi build uygulayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

quote:

Kardeş rica etsem zed buildi örneği verebilir misin.Bayağı bi ip biriktirdim ve kullanmaktanda çekinmiyeceğim

hocam zed için birçok rün sayfasi dizilebilir. mesela karşında ad varken, karşında ap varken, karşında tank varken, karşında seni sürekli dürtecek biri varken, karşında sürekli dövebileceğin biri varken gibi...

ama tek bir sayfa dizeceğim, zed oynarken kullanmak istiyorum diyorsan hatta talon, jayce ve riven oynarkende kullanabilirsin. ama riven oynarken karşında sürekli vurabileceğin birisi varsa bu sayfayla gir, dürtüp çıkman gereken biri varsa normal ad cd rün iş görür.

büyükler ad
    kırmızılar armor pen
    sarılar armor
    maviler magic resist

eğer biraz daha detaylı olsun dersen sarıları 4xarmor 5xhp. mavileri 5xcd 4xmr yapabilirsin.

• Hantal junglerlar için mov. speed.
    Ryze , tf için mov. speed dizebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

quote:

hocam zed için birçok rün sayfasi dizilebilir. mesela karşında ad varken, karşında ap varken, karşında tank varken, karşında seni sürekli dürtecek biri varken, karşında sürekli dövebileceğin biri varken gibi...

ama tek bir sayfa dizeceğim, zed oynarken kullanmak istiyorum diyorsan hatta talon, jayce ve riven oynarkende kullanabilirsin. ama riven oynarken karşında sürekli vurabileceğin birisi varsa bu sayfayla gir, dürtüp çıkman gereken biri varsa normal ad cd rün iş görür.

büyükler ad
    kırmızılar armor pen
    sarılar armor
    maviler magic resist

eğer biraz daha detaylı olsun dersen sarıları 4xarmor 5xhp. mavileri 5xcd 4xmr yapabilirsin.

Teşekkürler kardeşim senide işinden aldık biraz ama.Temelinden 2 rün sayfası ve bunlardan 2 tanesini seçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman şöyle 2 sayfa öneriyim size;

1.si karşınızda ap vuran bir hero var ise

büyükler ad
    kırmızı zırh delme
    sarılar seviye başına hp
    maviler magic resist

2.si karşınızda ad vuran bir hero var ise

büyükler ad
    kırmızılar zırh delme
    sarılar zırh
    maviler 4xmr 5x cd

2.rün sayfasında biraz mr koymanızı öneririm, lanede belki gerek yok ama ap bir hero kastığında burst yememek için yada bir nebze olsun daha hayatta kalmak için gerekli diye düşünüyorum.
  • Fizz zed tf udyr noc gibi ormancılar irelia kayle liste artar gider aslında ama bütünleme var bana müsade ders çalışmam gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.