Şimdi Ara

Hangi Havyayı Almalıyım? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar proskit havya alcam 40watt iki model buldum birisini ismi biraz daha uzun ama çok fiyat farkı var

biri - 8PK-S120NB modeli 22.5 kargo beleş :http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/proskit-40-watt-kalem-havya-ince-uc-8pk-s120nb-71451791

diğeri 8PK-S120NB-40-MU 32tl artı kargo :http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/proskit-40w-havya-8pk-s120nb-40-mu-54533653

hangisini tercih edeyim çok fiyat farkı olurmu?

• ikisi de aynı ...
  • İkiside aynı ürün ama satıcıların güvenilirliğine bakmak lazım.İkisi de güvenilire benziyor.

http://profil.gittigidiyor.com/avrasya_market

http://profil.gittigidiyor.com/barisca34
  • SagOlun 22 ligi sipariş edelim o zaman Allah'ın izniyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncephesi

SagOlun 22 ligi sipariş edelim o zaman Allah'ın izniyle

Umarım orjinal Proskit ürün gönderirler.

Aldıktan sonr bilgilendirirsen sevinirim.
  • Bence ikisini de alma. Benim emektar tahta saplı yerine bir tane alayım da havyasız kalmayayım diye aldım ben. 40W olduğunu söylüyor ama ucu daha çok 30W'lıklar gibi ince. Kablosu biraz sert olduğundan bazen bileği yoruyor. Alırken ki amacım öncelikli bunu kullanıp arada emektarı kullanmaktı ama tam tersi şu anda. Weller'in ucu takılı emektar hala aktif görevde :)
  • yakınında havya satan yer varsa, önceliği oralara vermelisin. en azından inceleyerek alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Bence ikisini de alma. Benim emektar tahta saplı yerine bir tane alayım da havyasız kalmayayım diye aldım ben. 40W olduğunu söylüyor ama ucu daha çok 30W'lıklar gibi ince. Kablosu biraz sert olduğundan bazen bileği yoruyor. Alırken ki amacım öncelikli bunu kullanıp arada emektarı kullanmaktı ama tam tersi şu anda. Weller'in ucu takılı emektar hala aktif görevde :)

kablosunu yenileyip bir de toprakladınmı , 2 tlye ersa kalem havya
  • Bende zaten görüp beğendim için aldım arkadasımdada var kOnya sokakta 30-40 tl arası ucu ince olması daha iyi 480 dereceye kadar çıkıyor 1-2 güne gelir sizi bilgilendireceğim

• quote:

Bende zaten görüp beğendim için aldım arkadasımdada var kOnya sokakta 30-40 tl arası ucu ince olması daha iyi 480 dereceye kadar çıkıyor 1-2 güne gelir sizi bilgilendireceğim

Ucu ince ama bir o kadar da kalitesiz. Hobi için bu işlerle uğraşıyor olmasam gidip Weller ya da Solomon'a yatırırım parayı. Doğruyu söylemek gerekirse ben aldığıma alacağıma pişman oldum.
  • Bildigim proskit kaliteli bir marka neyse gelir inşallah en geç cumaya o zaman sizi bilgilendiririm

• merak ettim kardeşim gelince bilgilendirirsen.buarada sapı tahta havyalar daha iyi degilmi.
    son sorum havyalar neden elektirik kaçağı verir.?sorun havyadan mıdır elektirk kaçağı vermesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrkoff.

merak ettim kardeşim gelince bilgilendirirsen.buarada sapı tahta havyalar daha iyi degilmi.
    son sorum havyalar neden elektirik kaçağı verir.?sorun havyadan mıdır elektirk kaçağı vermesi.

Ürün istanbuldan geliyor büyük ihtimal yarın aksam elimde olur sizi bilgilendircem benim tahta vardı lehim teli havya ve pastayla 8 tl :) oldukça dandik oluyorlar kacak olması normal onlarda toraklama bile yok bir yerden açık filan vardır 10 YTL'ye 30 w class havyalar ısını oldukça iyi görür

• Biraz daha para koyup JBC alsaydın keşke..

• quote:

merak ettim kardeşim gelince bilgilendirirsen.buarada sapı tahta havyalar daha iyi degilmi.

Piyasada bulacağınız havyaların hepsi topraklı fişe sahiptir. Bunun nedeni de ithal edilen ürünlere uygulanan yasal yükümlülüklerdir. Malum hemen hemen hepsi Çin'den ithal ediliyor. Gerçekten topraklama var mı yoksa sadece topraklı fişi mi var orası ayrı bir konu tabii ki. Tahta saplı olanlar da topraklama hiç yok. O yüzden rezizstanslardan hafif bir kaçak olabiliyor. Keşke seramik ısıtıcılı bir ürün sipariş etseydiniz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 10 Ocak 2013; 17:14:04 >
  • quote:

quote:

Piyasada bulacağınız havyaların hepsi topraklı fişe sahiptir. Bunun nedeni de ithal edilen ürünlere uygulanan yasal yükümlülüklerdir. Malum hemen hemen hepsi Çin'den ithal ediliyor. Gerçekten topraklama var mı yoksa sadece topraklı fişi mi var orası ayrı bir konu tabii ki. Tahta saplı olanlar da topraklama hiç yok. O yüzden rezizstanslardan hafif bir kaçak olabiliyor. Keşke seramik ısıtıcılı bir ürün sipariş etseydiniz bu arada.

Senin hesaba göre tahta saplı havyaları piyasada bulamayız ...

• quote:

quote:

topraksız piyasada bi ton havya var en basitinden tahta havyalar hatta plastik kaliteli gibi gözüken bazı havyalarda bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

quote:

Senin hesaba göre tahta saplı havyaları piyasada bulamayız ...

quote:

quote:

quote:

topraksız piyasada bi ton havya var en basitinden tahta havyalar hatta plastik kaliteli gibi gözüken bazı havyalarda bile yok

O gördüğünüz tahta saplı olanların hemen hemen hepsi ısıtıcı gurubu Çin'den yedek parça olarak getirilip Türkiye'de tahtra sapa geçirilen ürünler. Aynı şekilde plastik sapa geçirilip satanlarda mevcut. Ya da bildiğiniz bavulla gelmiş ürünler oluyor. Sap olayını nereden bildiğimi soracak olursanız onun da cevabını vereyim. O enjeksiyon kalıbını çok yakın bir arkadaşımın atölyesi yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 10 Ocak 2013; 23:48:19 >

• Solomon 30w den yüksek modeli var mı ? Gören duyan oldumu ?
  • Solomon SR-965B 40Watt SR-965A 25Watt.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.