Şimdi Ara

Hangi halısaha ayakkabısını almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ya da bu siteden başka önerileriniz var mı?
  • Bunlar ne ya ?

Bir futbolcu olarak söylüyorum halı sahada alınacak en iyi ayakkabı Nike CTR360 ve T90 Serisidir. Bunlar falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Bunlar ne ya ?

Bir futbolcu olarak söylüyorum halı sahada alınacak en iyi ayakkabı Nike CTR360 ve T90 Serisidir. Bunlar falan hikaye.

Hala Konyaspor'da mısın? Ordayasan forma numaran kaç? Adın ne?
  • Bi arkadaşım da Total 90'lar çok kötü demişti. Şimdi siz çok övüyorsunuz. Karar veremedim.

Nike'ların burunları kalın , adidasların ki ince demişti. İnce olunca topun dibine daha iyi giriliyormuş.
  • 6-7 yıl amatör liglerde oynamış bir insan olarak ve ayakkabı manyaklığımın getirisini de göz önünde bulundurarak, CTR360 belki ama T90 kadar küt bir ayakkabı görmedim. T90 konsept olarak Predator ile eştir fakat Predator her türlü daha iyidir.
    Halısaha ise çok fazla tercihim değildir. Genelde halısahalarda dahi krampon tercih ediyorum, dezavantajı da var tabiki ama alışkanlık meselesi.
    Nike'da ise tek tercihim Vapor olabilir. Şuanda F 30.9 TRX kullanıyorum ve bu kadar benimsediğim bir ayakkabı daha olmamıştı...
    Ayakkabı gidip denenip alınmalı...

Edit: T90 vs Predator yaratma peşinde değilim, sadece ikisinin de uzun yıllardır kabul görmüş ayakkabılar olmasından yola çıkarak fikir bildirdim. Aman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 26 Ekim 2010; 19:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campers

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Bunlar ne ya ?

Hala Konyaspor'da mısın? Ordayasan forma numaran kaç? Adın ne?

PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi branda'yı almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçüklüğümde 4 sene boyunca Tiempo giydim (kanguru derisindendi çok severek giydim lakin arka çivisi koptu malum ozamanlar amatördük).
    1 sene mercurial giydim ilk çıktığında beğenmedim.
    Çıktığından beri CTR360 giyiyorum.belki oyun stilim ve vücut yapımdan dolayı ve Arda Turan sempatizanlığından bu ayakkabıyı giyiyorum.Ama ayağımı güzel sarıyor ve çok rahatım :)

Unutmadan söylim: Oynayacağınız sahalar büyük ihtimalle yapay çim olacağından bu ayakkabıları almayın kayıp kendinize zarar verebilirsiniz plastik çivili kramponları tercih edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 26 Ekim 2010; 20:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out Of OrdeR

6-7 yıl amatör liglerde oynamış bir insan olarak ve ayakkabı manyaklığımın getirisini de göz önünde bulundurarak, CTR360 belki ama T90 kadar küt bir ayakkabı görmedim. T90 konsept olarak Predator ile eştir fakat Predator her türlü daha iyidir.
    Halısaha ise çok fazla tercihim değildir. Genelde halısahalarda dahi krampon tercih ediyorum, dezavantajı da var tabiki ama alışkanlık meselesi.
    Nike'da ise tek tercihim Vapor olabilir. Şuanda F 30.9 TRX kullanıyorum ve bu kadar benimsediğim bir ayakkabı daha olmamıştı...
    Ayakkabı gidip denenip alınmalı...

Edit: T90 vs Predator yaratma peşinde değilim, sadece ikisinin de uzun yıllardır kabul görmüş ayakkabılar olmasından yola çıkarak fikir bildirdim. Aman.

Tamam reyiz seninkinin halısahasını sipariş ediyorum

Ya da daha ucuza mı kaçsak?

Mesela

http://www.spormarketim.com/urun-10904-nike-mercurial-veloci-v-tf--hali-saha-ayakkabi.html

http://www.spormarketim.com/urun-10522-nike-mercurial-steam-v-tf-hali-saha-ayakkabi.html

sarının ucu daha küt gibi ama beyaz gayet iyi duruyor.

Olm bu akşam siparişi vermem lazım ki cuma alayım ayakkabıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwatchersking -- 26 Ekim 2010; 20:07:22 >

• Benim dediğime gelip bu ayakkabıların adam akıllı mağazasına gidip kramponunu alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

http://www.spormarketim.com/urun-11740-adidas-predator-absolado-x-trx-tf-hali-saha-ayakkabi.html

yada son şıkkın.

Ayakkabı gayet güzel. Fakat hem kargo hem de kapıda ödemeden dolayı fiyatı daha da artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Benim dediğime gelip bu ayakkabıların adam akıllı mağazasına gidip kramponunu alın :)

Kramponlar pahalı maalesef :]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

http://www.spormarketim.com/urun-11740-adidas-predator-absolado-x-trx-tf-hali-saha-ayakkabi.html

yada son şıkkın.

Ayakkabı gayet güzel. Fakat hem kargo hem de kapıda ödemeden dolayı fiyatı daha da artıyor.

bende var bu. 80 e almıştım ayakkabı dünyasından. bi ara daha da düştü 70 e kadar düştü. sonra tekrar 120-130 lara çıktı

• Ya karar veremedim

• nike f50 nasıl
  • sahada hangi mevkide oynuyorsan ona göre ayakkabı almalısın...
  • http://www.spormarketim.com/urun-12505-nike-mercurial-victory-tf-hali-saha-ayakkabisi.html

var bende tavsiye ederim cok rahat .....yetenegin varsa yetenek katar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.