Şimdi Ara

Hangi Hafıza Kartını Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon 850d siparişi vererek aranıza katıldım. Daha henüz yeniyim hiçbir bilgim yok. :)

Öncelikle gelen makinenin içinden hafıza kartı çıkmıyor diye düşünerek hafıza kartı almaya karar verdim. Eğer içinde az GB da olsa geliyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Amazonda 2 tane ürün inceledim. 2si arasındaki tek fark aktarım hızı olarak anladım? Eğer öyleyse aktarım hızı daha yüksek olanın fiyatı daha yüksek olması gerekmiyor mu? İndirim olayları falan mı var yoksa 2 ürün arasında aktarım hızı dışında bir fark mı var yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca bu ürünleri ben öyle rastgele buldum daha iyi bir öneriniz varsa duymak isterim.

Herkese teşekkürler,

Bu Extreme Pro 170MB/s aktarım hızı olan versiyon fiyat: 618 TL

amazon
    SanDisk Extreme Pro 128 GB SDXC UHS-I Class 10 Hafıza Kartı SDSDXXY-128G-GN4IN, 170MB/sn
    https://www.amazon.com.tr/SanDisk-SDSDXXY-128G-GN4IN-128-GB/dp/B07H9DVLBB?th=1

Buda Extreme Pro 200MB/s aktarım hızı olan versiyon fiyat: 521 TL

amazon
    SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I hafıza kartı 128 GB (V30, aktarım hızı 200 MB/sn, U3, 4K UHD videolar, SanDisk QuickFlow teknolojisi, ısıya dayanıklı)
    https://www.amazon.com.tr/SanDisk-videolar-QuickFlow-teknolojisi-dayan-C4-B1kl-C4-B1-dp-B09X7FXHVJ/dp/B09X7FXHVJ/ref=dp_ob_title_ce?th=1

• İkisinin de aktarım hızı iyi. Hiç sorun çıkarmaz. 200 mb yazanın fiyatı da iyi. Al gitsin.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Hocam fotoğraf makinesi aldığımızda makinenin kendi hafızası oluyor mu? Yada yanında az GB lı da olsa kart yolluyorlar mı?

200 aktarım hızı olandan alacağım fakat teslim süresi uzun gözüküyor o gelene kadar oyalanmam lazım.:)

• -RAUL kullanıcısına yanıt

Dahili hafıza yok. Kartta yollamıyorlar yanında.

Teslim süresi uzun ise kendi adıma diğerini alırım. Ben çok aceleci insanım, o nedenle bir an önce fotoğraf makinemi kurcalamak için ne gerekirse onu yapardım.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Aynen ben de öyle yaptım hocam, teşekkür ederim.

• Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.