Şimdi Ara

Hangi GTX 1070 Modelini tercih Etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartı amazondan alıcam.Evga FTW,SC Gaming,Asus Strix ve Gigabyte G1 arasında kaldım.Aslında FTW almak istiyorum ama gariptir ki hiç bir sitede incelemesi yok.Evga FTW nin overclock potansiyeli ve uluslarası garantisi beni cezbediyor.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI GTX 1070 öneririm. Zaten garantisi olmasada 1 ay içinde sorun çıkarsa paranı geri alabiliyorsun. 1 ay içinde sorun çıkmazsa sonrasındada çıkacağını pek sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_kahveci10

MSI GTX 1070 öneririm. Zaten garantisi olmasada 1 ay içinde sorun çıkarsa paranı geri alabiliyorsun. 1 ay içinde sorun çıkmazsa sonrasındada çıkacağını pek sanmıyorum.

Doğru bir mantık değil.Elektronik sonuçta heran arızalanabilir.Ve farkettiyseniz listemde MSI yok.Yinede tavsiye için sağolun.

• Şuan performans olarak Zotac başı çekiyor. Sonrasında Palit/Gainward sessizlik ve ısı olarak en öndeler. Gigabyte çoğu incelemede ortalama 2.-3. sırada. Fiyat olarak da 20-30 dolar daha düşük diye biliyorum Gigabyte.

Baktığın modeller arasında pek fark yok. Hoşuna gideni al. Hangi modelde daha az CW var çıkıyorsa ona yönel derim. Hayırlı olsun şimdiden.

Edit : Ben gigabyte aldım.

EVGA'nın halen uluslararası garantisi var mı ? Kargoyu onlar karşılıyor ve gümrükte kalmama garantisini verip tekrardan vergi ödemiyorsan EVGA al. (garanti dediğin bunlardır bence ve bunlar garanti kapsamında değillerdi en son) Bunu tek yapan firma Corsair onunda ekran kartı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wictors -- 31 Temmuz 2016; 16:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wictors

Şuan performans olarak Zotac başı çekiyor. Sonrasında Palit/Gainward sessizlik ve ısı olarak en öndeler. Gigabyte çoğu incelemede ortalama 2.-3. sırada. Fiyat olarak da 20-30 dolar daha düşük diye biliyorum Gigabyte.

Baktığın modeller arasında pek fark yok. Hoşuna gideni al. Hangi modelde daha az CW var çıkıyorsa ona yönel derim. Hayırlı olsun şimdiden.

EVGA'nın halen uluslararası garantisi var mı ? Kargoyu onlar karşılıyor ve gümrükte kalmama garantisini verip tekrardan vergi ödemiyorsan EVGA al. (garanti dediğin bunlardır bence ve bunlar garanti kapsamında değillerdi en son) Bunu tek yapan firma Corsair onunda ekran kartı yok :)

ekran kartın hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum 1070 kaça mal oldu sana

• Asus hariç hepsine bakabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciftkazmali

quote:

Orijinalden alıntı: Wictors

Şuan performans olarak Zotac başı çekiyor. Sonrasında Palit/Gainward sessizlik ve ısı olarak en öndeler. Gigabyte çoğu incelemede ortalama 2.-3. sırada. Fiyat olarak da 20-30 dolar daha düşük diye biliyorum Gigabyte.

ekran kartın hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum 1070 kaça mal oldu sana

440$ = 1300TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zotac gtx 1070 amp kullanıyorum 73 dereceyi geçtiğini görmedim tavsiye ederim vatan dan 1890 tl civarı almıştım...
  • Msi

• Asus strix 1070 modelini daha dün aldım hocam.Canavar gibi özellikle oyun performansı muhtesem zaten birde tasarımı harika al kasayı yanına, oyun oynama ekran kartını izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.