Bildirim
hangi gömlek bordo mu yoksa açık mavi mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

hangi gömlek bordo mu yoksa açık mavi mi
(En Son Oy Tarihi: 21.3.2016)
Giriş
-
Sende öyle durmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone XS Max 512 GB -
kardeşim ciddi soruyorum eğlenilecek bir konu açmadım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
kardeşim ciddi soruyorum eğlenilecek bir konu açmadım
O gömleğin rengi bordo olsa valla ciddiye alacaktım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone XS Max 512 GB -
Bordoyu her renk pantolonla kullanirsin
Ama bu mavi renk koyu renkli pantolonlarla kullanılır koyu gri ve kahverengi renkli pantolonlarla hoş durur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bordo Dar Kesim Omuz Detaylı Spor Gömlek bu gömleğin ismi hocam ben demiyorum yani bunu _____________________________ -
yorumunuz için teşekkür ederim.açık mavi olan çok güzel duruyor ama bordonun da değişik ve güzel bir renk uyumu var _____________________________ -
quote:
Bordo Dar Kesim Omuz Detaylı Spor Gömlek bu gömleğin ismi hocam ben demiyorum yani bunu
Ben böyle bir şey bekliyordum hatta direk bordo demeye geliyordum da o renge pembe deseler bile daha normal olurmuşresimdeki gibi bir gömlek daha iyi olur diye düşünüyorum tabi kişisel tercihim
http://www.morhipo.com/mavi-020008-18786-cift-cepli-gomlek_koyu-bord/14168391/detay
edit:resim olarak konulmuyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 21 Mart 2016; 19:17:00 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone XS Max 512 GB
-
resim gözükmüyor hocam _____________________________ -
quote:
resim gözükmüyor hocam
link olarak attım morhipo engellemiş_____________________________ iPhone XS Max 512 GB -
bu gömlekte güzel ama benim şu anki bordo tarzı alırsam ilk tercihim eklediğim resimdeki gibi.daha sonralarında alabilirim saolun öneriniz için _____________________________ -
güncel _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X