Şimdi Ara

Hangi garanti servisini tercih etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, 3 yıldır iphone kullanıcısıyım şuan iphone 4 kullanıyorum bundan 6 ay önce uyut-uyandır(kilit tuşu) basmadığı için İzmir Çankaya genpa şubesine verdim ve tuşu değiştirip verdiler. Şuan tuş çok sertleşti tekrar garantiye vermek istiyorum ama telefonu tamir etmelerini istemiyorum değiştirmelerini istiyorum. Bazı arkadaşlarım Apple tamirle uğraşmaz telefonu değiştirirler diyor ama 3 kere farklı telefonları servise gönderdim (2 kere genpa 1 kere teleservis) 2 telefonum saçma nedenlerle garanti dışı kaldı. Telefonu değiştirmeleri için ne söylersem değişim yaparlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar

garantiye 3 5 kez daha verin sonra servis formlarını toplayıp çankaya kaymakamlığına tüketici heyetine çıkın faturadaki tüm tutarı iade alsan iphone 4s alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

merhabalar

garantiye 3 5 kez daha verin sonra servis formlarını toplayıp çankaya kaymakamlığına tüketici heyetine çıkın faturadaki tüm tutarı iade alsan iphone 4s alırsın.

Bundan önce verdiğim de işlem makbuzlarını saklamadım. Garantinin bitmesine 6 ay var sürekli versem sıkıntı olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakzlkr

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

merhabalar

Bundan önce verdiğim de işlem makbuzlarını saklamadım. Garantinin bitmesine 6 ay var sürekli versem sıkıntı olmaz mı ?

Zannetmiyorum sıkıntı olmaz değişim isteyin sürekli bir arıza belirtin en son baktın olmuyor şikayet bildir

• Teşekkür ederim

• Öyle kafana göre istediğin servise veremezsin garanti firması hangisiyse ona vermek zorundasın. Şansın varsa bu verişinde sıfırıyla değiştirirler yoksa 6 ay içinde yeniden tuşun bozulacağını sanmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    geçen yıl açıldı
    Hangi ISS Tercih Etmeliyim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.