|
Trol değilim. Otomotiv yan sanayi sektöründe 30 yıldan fazladır bir çok uluslararası firmalarda üst düzey yönetici olarak çalışmış (Elektrik_Dizel_Mekanik) ve çalışmaya devam eden bir mühendisim. Ben gerçek fren disk balata üreticileri listelemek istedim. Üretici olmayan, fason ürün yaptıran (Üreticiyi denetleyecek bilgisi, mühendisi, test imkanı olmayan ve sadece fiyat konuşanlar) firmaları listeye eklemek ve bu tür markalar hakkında yorum yazmak gereksiz olduğuna dikkat çekmek istedim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
sokmusken değiştirdik. 26bin km olmuştu sonuna kadar kullanırsam 35-40 civarı gidecekmiş (ama eminim ses yapmaya başlayacaktı önceki yapmıştı). Diskleri bu süreçte 1mm kadar yemiş. Bakalım mgadan nasıl bir performans alacağım genelde kısa mesafe ve az fren kullanırım. İlk taktiğim andan itibaren ses yapmadı. Fren testi yaptık onda da ses yapmadı. 2 bakım 20bin sıkıntısız giderse verdiğim parayı sonuna kadar çıkarır. Orjinali de ortalama 30binlerde bitiyor çünkü. Balata 140+70 işçilik + fren testi. Nisanda muayene var öncesinde fren testini yapmış olduk

kullanıcısına yanıt
Hızlı